29 / 04 / 2024

divan otelin sahibi

divan otelin sahibi

İstanbul Taksim'de bulunan Divan Oteli kime ait? Sorusunun yanıtı ve Divan Oteli ile ilgili detaylar için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Adıyaman'da depremde yıkılan İsias Otelin sahibi ve üç yöneticisi tutuklandı!

Adıyaman'da depremde yıkılan İsias Otelin sahibi ve yöneticisi Ahmet, Mehmet Fatih ve Efe Bozkurt mahkeme tarafından tutuklandı. İşte detaylar...

Manavgat’ta tartışmalı otel yıkımına dava!

Manavgat'ta kaçak olduğu nedeniyle yıkılan otelin sahibi İhsan Aral, Konya Bölge İdare Mahkemesi'ne itiraz etti. Mahkeme kararı beklenmeden yıkımın gerçekleştiğini iddia etti.

Nusret Gökçe, Park Hyatt otelini resmen devraldı!

Nusret Gökçe, Park Hyatt otelinin devrini gerçekleştirdi. Doğuş Holding CEO'su Hüsnü Akhan ile imzaları atan Gökçe, Instagram hesabından "Benim için hayal olan bugün gerçek olan İstanbul Park Hyatt otelin sahibi olmaktan büyük mutluluk duyuyorum" dedi...

Mahall Ankara ve Mahall Bomonti İzmir projelerini Divan işletecek!

Türkerler Holding, Mahall Ankara ve Mahall Bomonti İzmir projelerinin işletmesi için Divan Grubu ile anlaşma imzaladı. Divan, Mahall Ankara ve Mahall İzmir projelerinde ev sahibi olanlara otel konforunda, ev sıcaklığı ve rahatlığı yaşatacak.

Sinan Akçıl Marmaris’te beach club işletecek!

Ebru Şallı ile ilişkilerini noktalayan besteci ve şarkıcı Sinan Akçıl, Marmaris’teki bir otelin sahibi iş adamı Turgut Torunluoğulları’yla birlikte ‘beach club’ işletmeye karar verdi.

49 dolara Pasifik Adaları'ndaki 16 odalı otelin yeni sahibi oldu!

Avustralya'da bir kişi 49 dolar (150 TL) ödeyerek katıldığı çekilişte tropik adada bir otel kazandı. Talihli adam, Pasifik Adaları'nda bulunan 16 odalı otelin yeni sahibi oldu.

Mardan Palace'in yeni sahibi Halk Bankası!

Antalya’da bulunan Mardan Palace otelin bugün yapılan icradan satış ihalesi az önce sonuçlandı. 719 milyon liraya satışa çıkan oteli Halk Bankası 360 milyon 50 bin TL bedel ile kazandı. Otelin yeni sahibi artık Halk Bankası oldu.

Mardan Palace Oteli'nin satışı iptal oldu!

Antalya’da bulunan Mardan Palace'ın satışıyla ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Otelin sahibi Telman İsmailov, dakikalar önce icra müdürlüğüne 100 milyon dolarlık borcu ödeyeceği taahhüdünde bulundu. Otelin satışı iptal oldu.

Divan Grup Cezayir'de 2 otelin işletmesini üstlendi!

DİVAN Grubu, Cezayir'de iki otel projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Yatırımı Sari Marouf Immo LLC ve Kayı Real Estate Investment B.V tarafından yapacak otelin işletmeciliğini ise Divan Grubu üstleniyor.

G Marin by Divan projesinde daireler 95 bin TL'den başlıyor!

Yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunan G Marib by Divan projesinde konut fiyatları 95 bin TL'den başlıyor. Proje Bayramoğlu'nda yükseliyor.

Divan Grubu Bağdat'ta otel açacak!

Divan Grubu, yeni otelini Bağdat’ta açmaya hazırlanıyor. Bu otelin hizmete girmesiyle birlikte, Divan Grubu’nun otel sayısı 24’e ulaşıyor. Divan Grubu, Bağdat otel projesiyle, yurtiçinde olduğu kadar yurtdışında da büyüme ivmesini hızlandırıyor.

Kıbrıs'taki Ledra Palas Oteli 99 yıllığına kiralandı!

Kıbrıs’ta ‘Yeşil Hat’ diye bilinen noktada bulunan Ledra Palas Oteli’nin 99 yıllığına ABD’li bir turizm şirketine kiralandığı bildirildi. Rum basınına göre otelin sahibi olan Kilise, Buena Vista Hospitality Group ile el sıkıştı...

Mardan Palace Otel'in sahibi Telman İsmailov'un mal varlığı donduruldu!

Mardan Palace Otel'in sahibi Telman İsmailov'a büyük şok. Lefkoşa Rum mahkemesi, borçlarını ödemediği için ultra lüks otelin sahibi Azeri kökenli Rus milyarder Telman İsmailov'un mal varlığını dondurma kararı aldı...

divan otelin sahibi Haberi

divan otelin sahibi

Divan Oteli kime ait?

Divan Oteli, İstanbul Taksim'de Gezi Parkı'nın kuzeybatı köşesinin karşısında, Cumhuriyet Caddesi ile Asker Ocağı Caddesi'nin kesiştiği köşede bulunuyor. Söz konusu otel ile ilgili merak edilenler arasında "Divan Oteli'n sahibi kim?" sorusu da yer alıyor.


1955 yılında inşaatına başlanılan ve 3 sene içinde inşaatı tamamlanan Divan Oteli, 1958 yılının Eylül ayında hizmete açıldı. 


Otel, ilk müşterilerini, hizmete açılmadan önce 1956 yılında ağırladı. Divan Oteli'nin ilk müşterileri Milletlerarası Banka ve Para Fonu Kongresi'ne katılan yaklaşık 90 delege oldu.


1978-1979 yılında otelin bitişiğinde bulunan Ünver Oteli, satın alınarak, yapılan imar çalışmasıyla Divan Oteli kapsamına dahil edildi. Divan Oteli ile ilgili önemli hususlara değindikten sonra gelelim asıl sorumuz olan "Divan Oteli kime ait?" sorusunun yanıtına.


Divan Oteli'n sahibi kim?

Divan Oteli, KOÇ Holding Grubu'na ait.



Işıl...