03 / 05 / 2024

dix hills

dix hills

New York 'un Dix Hills şehrinde yer alan Süleymaniye Camii'nin arsası hazır ama inşaat izni henüz çıkmadı...

Seven Hills Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Seven Hills Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Seven Hills Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı. 

Seven Hills Yapı Ve Teknoloji Limited Şirketi kuruldu!

Seven Hills Yapı Ve Teknoloji Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyed Mahdyyar Hosseınıan tarafından kuruldu.

Bayview Hills Montenegro Haziran'da sakinleri ile buluşacak!

Avrupa’nın göz bebeği Montenegro’da tapu teslimin gerçekleştiren ilk ve tek Türk firma Maya Montenegro oldu! Bayview Hills Montenegro ‘da yaşamın başladığını, Lüks Servisli Apartman Kompleksi sistemi ile kiralamaların ise Haziran ayında başlayacağı açıklandı.

Seven Hills Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Seven Hills Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Walıd Dakhel tarafından açıldı.

Rihanna Hollywood Hills'teki malikanesini satıyor!

Dünyaca ünlü pop yıldızı Rihanna emlak yatırımına yöneldi. Başarılı sanatçı Hollywood Hills'teki malikanesini 7.8 milyon dolara satıyor. 

Kim Kardashian'ın Hidden Hills’teki evini yenilemesine komşu engeli!

Kim Kardashian'ın California’nın lüks bölgesi Hidden Hills’te bulunan konutunu yenileme planları, komşularında rahatsızlık yarattı. Komşulardan birinin Kardashian’ın inşaat planlarını durdurmak amacıyla mahkemeye başvuruda bulunduğu öğrenildi.

Beverly Hills malikanesi 25 milyon dolara satışa sunuldu!

Coldwell Banker Realty'nin acentelerinden biri olan Jade Mills, şimdilerde Charles Fries'ın ailesinin olan evin, bir zamanlar Paramount Pictures'a ait olduğunu duyurdu. Eğlence sektörünün tarihine tanık olan Beverly Hills malikanesi 25 milyon dolar bedelle satışa sunuldu.

7 Hills Developers İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

7 Hills Developers İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Esenler’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaser Khalıl S. Abed, İsra Holding Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Cindy Crawford Beverly Hills'teki evini sattı!

Ünlü model Cindy Crawford, Beverly Hills'teki evini sattı. Crawford evini 13,5 milyon dolara sattı.

Bayview Hills Montenegro'da teslimler Ekim'de!

Avrupa’nın gözde ülkesi Montenegro, farklı ülkelerden aldığı yatırımlar ve hızla gelişim gösteren turizm sektörü ile ön plana çıkıyor. Bayview Hills Montenegro, Ekim'de sakinleri ile buluşacak.

Iggy Azalea Hidden Hills'tan 5.2 milyon dolara ev aldı!

Avustralyalı rapçi Iggy Azalea, Hidden Hills’ten yeni ev aldı. Azalea ev için 5.2 milyon dolar ödedi.

Cindy Crawford ve Rande Gerber, Beverly Hills’teki evlerini satıyor!

Cindy Crawford ve Rande Gerber, 2020 Ağustos'ta Beverly Hills’te yer alan evlerini satılığa çıkarmışlardı. İlk satış fiyatı olan 16 milyon dolar olan evin fiyatında 123.3 milyon TL'lik indirim yapıldı...

Nusret, 24'üncü mağazasını Beverly Hills'te açacak!

Dünyaca ünlü şef Nusret Gökçe, 6 farklı ülkedeki 24'üncü restoranını açmak için kolları sıvadı. Beverly Hills'teki açılacak mağaza altın kaplama bifteğin fiyatı, 800 sterlin (9.390 TL) olarak belirlendi. 

dix hills Haberi

dix hills


New York Dix Hills şehrinde bulunan Süleymaniye Camii 1.200 metrekarelik alan üzerinde yükselecek. Arsası hazır olan Süleymaniye Camii için inşaat izni henüz...