04 / 05 / 2024

Diyanet-Sen projesi

Diyanet-Sen projesi

Beylikdüzü'nde inşa edilen Diyanet-Sen'de fiyatlar 80 bin TL'den başlıyor

Diyanet- Sen'de 97 bin 500 TL'ye 3+1!

Diyanet- Sen, Osmanlı İnşaat Yapı tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği, İdlib'de 6 bin konut inşa edecek!

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB), "İyilik Konutları Projesi" kapsamında Suriye İdlib'te 6 bin konut inşa edecek...

Bir İyilik Sıcak Bir Yuva projesi kapsamında yapılan 1753 konut teslim edildi!

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV),Suriye'de savaş mağduru ailelere yönelik olarak başlattığı "Bir İyilik Sıcak Bir Yuva" projesi kapsamında hayata geçirdiği 1753 "iyilik konutu"nu teslim etti.

Diyanet'ten Kanal İstanbul açıklaması: Kooperatiften haberimiz yok!

Kanal İstanbul projesi güzergahında konut yapmak için Diyanet çalışanlarının kooperatif kurduğu iddialarına Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan cevap geldi...

Diyanet'ten TOKİ Sosyal Konut Projesi'yle ilgili faiz açıklaması!

Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) sosyal konut projesi ile ilgili görüşünün ardından bazı medya organlarında çıkan haberlere ilişkin açıklama yapıldı...

Harput’a 80 milyon TL’lk diyanet külliyesi!

Elazığ Harput’ta inşa edilmesi planlanan ve yaklaşık iki yıldır projelendirilen “Uluslararası Harput Diyanet Külliyesi” projesi hayata geçiriliyor. Toplam 8 bin 600 metrekarelik alana inşa edilecek külliyenin maliyetinin 80 milyon TL’yi bulması planlanıyor.

Cami Planlama ve Tasarımı Projesi değerlendirildi!

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığının ortaklaşa yürüttüğü "Cami Planlama ve Tasarımı Projesi" değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

Kadıköy Ulu Cami Projesi onaylandı!

Başbakanlık, Diyanet İşleri Başkanlığı ve İstanbul Müftülüğü talebi doğrultusunda hayata geçirilecek Kadıköy Ulu Cami Projesi onaylandı.

İzmir Konak cami projesi imar planı askıda!

İzmir Konak İlçesi, Çınarlı Mahallesi, mülkiyeti hazineye ait Diyanet İşleri Başkanlığına tahsis işlemleri gerçekleştirilmiş olan arsada yapılacak olan Cami Projesi için imar planı askıya çıkarıldı...

Elazığ Sürsürü İmar Hak-Sen Konutları'nda teslimler sona eriyor!

Elazığ Sürsürü İmar Hak-Sen 484 konut Konut Projesi kapsamındaki 484 adet konutun teslim işlemleri, 23 Aralık 2016 – 02 Ocak 2017 tarihleri arasında gerçekleşiyor.

Karabük Eğitim Bir-Sen üyelerine konut projesi geliyor!

Eğitim-Bir-Sen Karabük 2 Nolu Şube Başkanı Serdar Yüce, yeni bir hizmet sendikacılığına daha imza atarak çığır açmaya devam ettiklerini ifade ederek, üyeleri için dev konu projesi başlattıklarını söyledi.

Midyat Akçakaya Mahallesi sakinleri taziye evi istiyor!

Molla Zübeyir Camii İmamı ve Bağımsız Diyanet­Sen Mardin İl Başkanı Sadullah Güneş, “Mahallemizde taziye evi olmamasından dolayı çeşitli sebepler nedeniyle yakınlarını ebedi hayata uğurlayan vatandaşlar büyük sıkıntılar yaşıyorlar." dedi.

Cami Öğrenci Evi projesi Türkiye genelinde uygulanacak!

Tokat Müftülüğünce bir yıl önce başlatılan ve imkanı olmayan öğrencilere "sıcak yuva" sağlanması amaçlanan "Cami Öğrenci Evi Projesi" Diyanet İşleri Başkanlığınca Türkiye genelinde uygulanacak...

Yıkılan Gazze camilerini Türkiye Diyanet Vakfı yeniden inşa edecek!

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Mütevelli Heyeti İkinci Başkanı Mazhar Bilgin, "Vakfımız bugüne kadar ülkemizde 3 bin 421, 25 ülkede ise 100'ün üzerinde cami ve eğitim binası yapmıştır. 2 milyar lira tutarında cami projesi hayata geçirilmiştir" dedi.

Diyanet-Sen projesi Haberi

Diyanet-Sen projesi

Osmanlı İnşaat Yapı'nın 6.projesi olan Diyanet-Sen, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor.

 

15 katlı 10 blokta 1000 daireden meydana gelen Diyanet-Sen'in temeli bu ay sonu atılacak. Projenin teslim tarihi ise Nisan 2012 olarak duyuruluyor.

 

Projede alanları 87 metrekare 2+1'ler ve alanları 103 metrekare olan 3+1 konutlar yer alıyor. 2+1'ler 80 bin TL'ye, 3+1'ler 90 bin TL'ye satılıyor. İkili görüşmeler sonucunda, konut bedelinin tamamını peşin ödemek isteyenlere indirim yapılıyor. Firma, Diyanet-Sen evleri için kendi bünyesinde 25 bin TL'den başlayan peşinatlarla...