04 / 05 / 2024

Diyanet-Sen

Diyanet-Sen

Beylikdüzü'nde inşa edilen Diyanet-Sen'de fiyatlar 80 bin TL'den başlıyor

Diyanet- Sen'de 97 bin 500 TL'ye 3+1!

Diyanet- Sen, Osmanlı İnşaat Yapı tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın’dan 3600 ek gösterge açıklaması! Maaşlar ne kadar artacak?

3600 ek gösterge ile ilgili yürütülen çalışmalara ilişkin konuşan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, maaşlarda farkların olacağını vurgulayarak, bunun da bir emekli zammı anlamına geldiğini kaydederek, ayrıca maaşlarda da yapılacak artış rakamlarını da söyledi. 

Memur-Sen'den memura en iyi zam teklifi! 3600 Ek Gösterge'de son durum

Memurlar Ocak 2022'de aldıkları maaş zamlarının bir sonraki ayda eriyip bitmesinden şikayetçi. Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın, memura yapılacak en iyi zam teklifini açıkladı.

2022 fitre ne kadar oldu? Fitre nedir, ne zaman verilir? Diyanet açıkladı! 

Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte 2022 fitre miktarı belli oldu. Diyanet İşleri Başkanlığı, 2022 yılında geçerli olacak fitre miktarını paylaştı. Peki 2022 fitre ne kadar oldu? Fitre nedir, ne zaman verilir? İşte detaylar…

Kripto para caiz mi? Diyanet İşleri Başkanı Erbaş yanıtladı!

Canlı yayında gündemle ilgili olarak önemli açıklamalar yapan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, milyonlarca kişi tarafından merak edilen 'Kripto para caiz mi?' sorusunu cevapladı.

 Bomonti Fabrikası'nın  Diyanet'e tahsis işlemi iptal edildi!

İstanbul 12'inci idare Mahkemesi, yıkılan Bomonti Fabrikası'na ait depoların  Diyanet İşleri Başkanlığı'na tahsis edilme kararını iptal etti.

İnşaat-Sen: Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz!

İnşaat-Sen Örgütlenme Koordinasyon Üyesi Nurseli Gözüaçık, yurtdışında çalışan inşaat işçilerinin ücret sorunu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz." dedi.

Memur-Sen'den flaş 3600 ek gösterge ve zam açıklaması!

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın milyonların heyecanla beklediği 3600 ek gösterge ve zam ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu

Sen Sev İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sen Sev İnşaat  Limited  Şirketi Beylikdüzü’nde  250 bin TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Şenol Çak tarafından kuruldu.

Karaköy'deki Sen Piyer Han İstanbul'a kazandırılacak!

İstanbul Karaköy'da bulunan ve uzun süredir bakımsız olan Sen Piyer Han'ı için İstanbul Büyükşehir Belediyesi devreye girdi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu çalışmaların başlatılması için talimat verdi. 

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın senelik kira gideri 10 milyon TL'ye ulaştı!

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın bütçesi pek çok bakanlığın bütçesinden fazla. Bu özelliğiyle gündemden düşmeyen Diyanet İşleri Başkanlığı bu kez kira ödemeleriyle konuşuluyor.

'Türkiye Diyanet Vakfı kiracılarını icraya verdi' iddiası mecliste!

Türkiye Diyanet Vakfının kiracılarını icraya vermesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gök, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Diyanet Vakfı, kiracı esnafından ödenemeyen kiraları faiziyle talep etti!

Diyanet Vakfı, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınında kapalı kaldığı için kirasını ödemekte zorlanan esnaflardan avukatlık ücreti talep etti. Esnaf, “Vakfın dinle ilgisi kalmamış, sömürü düzenleri var” dedi.

Bingöl'de Diyanet Vakfı kiracılarını icraya verdi!

Diyanet Vakfı, uzun süre kepenk kapatan kiracılarını icraya verdi. İcralık olan esnaf, Diyanet Vakfı’na defalarca gitmelerine karşın bir sonuç alamadıklarını belirtti. Esnaf, “Diyanet Vakfı kurumu vicdanları kör ve sağır eden bir edayla bir tutum sergiledi” dedi.

Diyanet-Sen Haberi

Diyanet-Sen

Osmanlı İnşaat Yapı'nın 6.projesi olan Diyanet-Sen, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor.

 

15 katlı 10 blokta 1000 daireden meydana gelen Diyanet-Sen'in temeli bu ay sonu atılacak. Projenin teslim tarihi ise Nisan 2012 olarak duyuruluyor.

 

Projede alanları 87 metrekare 2+1'ler ve alanları 103 metrekare olan 3+1 konutlar yer alıyor. 2+1'ler 80 bin TL'ye, 3+1'ler 90 bin TL'ye satılıyor. İkili görüşmeler sonucunda, konut bedelinin tamamını peşin ödemek isteyenlere indirim yapılıyor. Firma, Diyanet-Sen evleri için kendi bünyesinde 25 bin TL'den başlayan peşinatlarla...