06 / 05 / 2024

diyarbakır 2016 projeleri

diyarbakır 2016 projeleri

Diyarbakır ilinde 2016-2017 arasında yapılan projeler mecliste konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Diyarbakır'da 558 milyon TL'lik 116 projenin açılışı yarın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ile yarın Diyarbakır'a gerçekleştireceği ziyarette, 558 milyon liraya mal olan 116 projenin açılışını yapacak.

Diyarbakır Büyükşehir'den 48 milyon TL'lik yatırım!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, 2015 yılında temelini attığı Dini Kültür Merkezi, Kapalı Spor Salonu, 450 Evler ve Bağcılar Kreşi, Çocuk ve Gençlik Merkezi ile Mahabad Bulvarı düzenleme çalışmalarını tamamladı.

TOKİ Diyarbakır projeleri için tarih resmen belli oldu! Tam 3 projede 853 yeni konutu kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır projeleri için düğmeye bastı. Tam 3 projede 853 yeni konutu kaçırmayın...

TOKİ Diyarbakır projeleri için tarih belli oldu! 2 ilçeye 960 konutluk 3 yeni proje geliyor! Sakın Kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır projelerinin ihalelerini Aralık ayı içerisinde gerçekleştirilecek. Projeler kapsamında 2 ilçede toplam 950 konut inşa edilecek.

Diyarbakır'daki Gazi Köşkü'nün akıbetiyle ilgili soru önergesi verildi!

Diyarbakır'da bulunan ve 2016 yılında ziyarete kapatılan Gazi Köşkü'nün akıbeti ve çeşitli iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Karaca, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Diyarbakır'daki riskli 2 bin 500 bağımsız bölüm için dönüşüm müjdesi!

Diyarbakır'da risk taşıyan 2 bin 500 bağımsız bölüm için kentsel dönüşüm projesi başlatılacaklarını söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bölgede hayata geçirilecek çalışmaları ve projeleri anlattı.

TOKİ Diyarbakır 2020 projeleri detayları!

TOKİ Diyarbakır 2020 projeleri başvuruları ne zaman? TOKİ Diyarbakır 2020 başvuru bedeli ne kadar? TOKİ Diyarbakır 2020 ne zaman teslim? TOKİ Diyarbakır 2020 başvuru şartları neler? İşte 100 bin sosyal konut TOKİ Diyarbakır 2020 projeleri detayları...

Diyarbakır'da 2016-2017'de yapılan projeler TBMM'de!

Diyarbakır ilinde 2016-2017 arasında yapılan projeler mecliste konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Malatya-Elazığ-Diyarbakır hızlı treni için ilk adım atıldı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Malatya'da, Elazığ'da, Diyarbakır'da sözü verilen hızlı tren projeleri için ilk adımın atıldığını kaydetti.

Cumali Atilla, Diyarbakır'daki yatırımlara hız kattı!

Etimesgut Kaymakamı Cumali Atilla, Diyarbakır'da 20 yıldır hayata geçirilemeyen projeleri tek tek hayata geçirmeye başladı

Diyarbakır kentsel dönüşümle yenileniyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Serpil Yılmaz, 39. Girişim ve İş Dünyası Konseyi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yılmaz, Diyarbakır'daki imarı, kentsel dönüşüm ve projeleri anlattı.

Diyarbakır Anne Oteli Projesi başladı!

Diyarbakır'ı ziyaret eden Fatma Betül Sayan Kaya, bölgedeki projeleri anlattı. Kaya, Anne Oteli Projesi’ni başlattıklarını belirtti.

Dağkapı-Hastane Raylı Sistem Hattı Diyarbakır'ı sevindirdi!

Başbakan Yıldırım'ın onayı ile Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığının "Dağkapı-Hastane Raylı Sistem Hattı" projesinin 2016 Yılı Yatırım Programı'na alınması Diyarbakır'da sevinçle karşılandı.

Kocaeli Büyükşehir, Diyarbakır projelerine start verdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nde görevlendirilmesinin ardından bu kentte giderek başlatılacak projeleri de yerinde gördü.

TOKİ Diyarbakır Silvan 1.Etap başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Diyarbakır Silvan 1.Etap başvuruları bugün itibariyle başladı. Projedeki 1 adet konut kurasız başvuru önceliğine göre satılacak. İşte TOKİ Diyarbakır Silvan 1.Etap 2016 başvuru zamanı...

diyarbakır 2016 projeleri Haberi

diyarbakır 2016 projeleri

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Diyarbakır ilinde 2016-2017 arasında yapılan projelere ilişkin soru önergesi hazırladı. 

Tanrıkulu sorularının İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Tanrıkulu önergesinde "Diyarbakır ilinde 2016-2017 tarihleri arasında kaç proje yapılmıştır?" diye sordu.

Ayrıca, onaylanan proje sayısının kaç olduğunu, bunların hangi projeler olduğunu ve toplam tutarın ne kadar olduğunu...