03 / 05 / 2024

diyarbakır arsa fiyatları

diyarbakır arsa fiyatları

Diyarbakır 9. İcra Dairesi, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bulunan 2 arsa ve fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 72 milyon 947 bin TL olarak belirlendi. 

Ergani'de icradan 3 milyon 240 bin TL'ye satılık 2 arsa!

Ergani İcra Dairesi; Diyarbakır Ergani Kıralan Köyü'nde yer alan üzerinde yıkık duvar ve kolon kalıntılarının bulunduğu ve üzerinde yapı bulunmayan arsayı 13 Ekim'de ihaleye çıkarıyor.

Diyarbakır'da imarlı arsaların dönümü 950 bin lirayı buldu!

Diyarbakır'da şehir merkezine yakın konumda bulunan arsaların dönümü 950 bin liradan alıcı buluyor

Arsa yatırımcıları dikkat! Arsa fiyatları neden yükseldi? Arsa alırken neye dikkat edilmeli?

Konut fiyatlarındaki yüksek fiyat artışları vatandaşların arsaya yönelmesini sağladı. Arsaya talebin artmasıyla arsa fiyatları da yükselmeye başladı. Peki  arsa alırken neye dikkat edilmeli?

Nef Arsa 31. ofisini Diyarbakır'da açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Nef Arsa, Türkiye'nin her yerindeki arsa portföyünün tanıtım ve satış operasyonları yürütmek üzere Diyarbakır'da yer alan yeni satış ofisini hizmete açtı. 31. Ofisini açan Nef, arsa tarafında genişlemeyi sürdürecek. 

Diyarbakır'da 15 adet arsa ve arazi satılıyor: Yüzde 20 indirim ya da 8 taksit seçeneğiyle!

Diyarbakır Ergani Milli Emlak, Diyarbakır Ergani'de yer alan 15 adet arsa ve araziyi yüzde 20 indirim ya da 8 taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Diyarbakır Ergani'deki arsa ve arazilerin büyüklükleri ne kadar? Fiyatları kaç TL? 

Diyarbakır'da 3 taksitle ucuz arazi fırsatı! İhalesi 24 Kasım'da! 

Diyarbakır Çınar Milli Emlak Şefliği, Diyarbakır ili, Çınar ilçesi, Eski Mahallesinde yer alan 2 adet araziyi 3 eşit taksitle satıyor. Peki Diyarbakır'daki arazilerin fiyatları ne kadar? 

Bu ilde ev ve arsa fiyatları resmen 10 katına çıktı! Emlakçılar talep artışına yanıtsız kalıyor!

Türkiye'de plaj ve doğal güzellikleriyle ünlü olan Ege ve Akdeniz bölgelerinde ev ve arsa fiyatları hayrete düşürüyor. Yılda binlerce yabancı turist ağırlayan bu bölgelerde nüfus artışının ev ve arsa fiyatlarını artırdığı biliniyor.

Arsalar yükseldi mi? Arsa fiyatları artacak mı?

Arsa fiyatlarının düşüp düşmeyeceği pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Bu konuda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum açıklama yaptı. İşte detaylar!

Yenişehir Belediyesi Diyarbakır'da taksitle arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır, Yenişehir, Dokuzçeltik Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı.

Arsa almak isteyenlere taksit müjdesi! Yenişehir Belediyesi Diyarbakır'da taksitle 2 adet arsa satıyor! 

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Üçkuyu Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 7 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yenişehir Belediyesi Diyarbakır'da taksitle KDV'den muaf arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 29 milyon 746 bin 220 TL olarak belirlendi.

Arsa yatırımı yapmak isteyenlere taksitle arsa satışı müjdesi! Diyarbakır'da KDV'den muaf imarlı arsa satılacak!

Diyarbakır İli Kayapınar Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Kayapınar'da yer alan konut alanı imarlı arsayı taksitle satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yer alan o ilan...

Yatırımcılar dikkat almayan pişman olacak! Arsa fiyatları 4 ayda 2 kat yükseldi!

Son günlerde sık sık gündeme gelen arsa fiyatları dur durak bilmiyor. Arsa fiyatlarının yaza doğru daha da yükselmesi bekleniyor.

Diyarbakır'da 3 taksitle satılık arsa!

Diyarbakır İli Kayapınar Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Kayapınar'da yer alan 30 bin 340 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi 3 taksitle arsa satıyor! 36 milyon TL'ye!

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi, Diyarbakır ili, Yenişehir ilçesi, Şilbe Mahallesi, 667 parselde yer alan arsayı 3 taksitle 36 milyon TL'ye satıyor...

diyarbakır arsa fiyatları Haberi

diyarbakır arsa fiyatları

Diyarbakır 9. İcra Dairesi, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bulunan 2 arsa ve fabrikayı 72 milyon 947 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 22 Ekim 2019 günü gerçekleşecek. 

T.C.DİYARBAKIR 9. İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri : 1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Diyarbakır İl, Bağlar İlçe, 787 Ada, 13 Parsel, KAYNARTEPE Mahalle/Köy, KARGİR UN FABRİKASI VE MÜŞTEMİLATI TAŞINMAZIN 2/3 HİSSESİ Satışa konu Kargir Un Fabrikası ve Müştemilatı nitelikli taşınmazın Bilirkişi raporuna itiraz sonucu Diyarbakır 1.İcra Hukuk Mahkemes'nin 2018/249 Esas 2018/1179 Karar sayılı ilamı uyarınca mahkemece yapılan bilirkişi heyeti tarafından düzenlenen raporuna göre; taşınmazın Un Fabrikası ve müştemilatı olarak kullanıldığı, keşif günü yapılan incelemede taşınmazın faal olarak işletilmediği, içinde makine ve teçhizatın bulunduğu, 973 Ada 203...