02 / 05 / 2024

Diyarbakır Bağlar dönüşüm

Diyarbakır Bağlar dönüşüm

Diyarbakır Bağlar'da hem kentsel dönüşüm hem kentsel yenileme faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor...

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm sevinci!

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesindeki "riskli alan" ilan edilen 53 dönümlük alanın "kentsel dönüşüm" kapsamına alınması büyük sevinçle karşılandı.

Prof. Dr. Naci Görür'den Kentsel Dönüşüm itirafı: 'Pişman oldum, bu şartlarda dönüşüm olmaz!'

Depreme dirençli kentlerin inşa edilmesi için sürekli yasa çıkarılması konusunda ısrarcı olan Prof. Dr. Naci Görür, pişmanlığını dile getirdi. Kentsel Dönüşüm Yasası için “Keşke söylemeseydik" sözleriyle pişman olduğunu belirtti.

Nasıl bir kentsel dönüşüm İstanbul ve Türkiye’yi kurtarır? İşin düğümünü rezerv alan çözecek!

Uzun zamandır beklenen Kentsel Dönüşüm Yasası’yla ilgili tartışmalar sürerken, Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, Oksijen Gazetesi’ndeki sayfasında Kentsel Dönüşüm Yasası ile ilgili akıllardaki tüm soruları cevapladı...

İntek Yapı’dan Cumhuriyetin 100’üncü yılına yakışır dev kentsel dönüşüm projesi!

İntek Yapı’nın, Bağcılar Kirazlı Mahallesi'nde gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm projesi kapsamında temel atma töreni düzenlendi.

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı dönüşümü hızlandıracak: Her bölgenin özelliğine göre dönüşüm yapılmalı!

Gayrimenkul sektörünün temsilcileri, Kentsel Dönüşüm Başkanlığının kurulmasının çok önemli bir adım olduğuna dikkat çekerek, bu şekilde sürecin hızlanabileceğini belirtti. Ayrıca, her bölgeye özel dönüşüm yapılması gerektiği belirtildi.

Gayrimenkul sektörü yapılarda dönüşüm için bir araya geldi! Depreme hazırlık öncelikli adım...

Gayrimenkul sektörü Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde bir araya geldi. Yıldız Teknik Üniversitesi ve Odaklı Grup iş birliği ile düzenlenen “Yapılarda Dönüşüm Zirvesi” sektörün önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Kentsel dönüşüm nedir, kentsel dönüşüm nasıl yapılır?

Kentsel dönüşüm, bir bölgenin riskli yapıların yerine yeni ve dayanıklı yapıların inşa edilmesine denir. Bu ifade, belirli bir süreçten oluşur ve süreçte bazı kurallara uyulması gerekir. Peki kentsel dönüşüm nedir ve kentsel dönüşüm nasıl yapılır? İşte kentsel dönüşüm hakkındaki detaylar...

Bon Heur İnşaat Metal Ambalaj Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Hırdavat Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bon Heur İnşaat Metal Ambalaj Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Hırdavat Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Batkitar tarafından kuruldu.

Bekir Akın İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bekir Akın İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Akın tarafından kurukdu.

TOKİ Yarısı Bizden Kampanyasına başvuru nasıl yapılır? İstanbul Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden Kampanyası başvuru ekranı

TOKİ ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ortaklığında 'Yarısı Bizden Kampanyası' başladı. Peki, TOKİ Yarısı Bizden Kampanyasına başvuru nasıl yapılır? İstanbul Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden Kampanyası başvuru ekranı...

Tahincioğlu’ndan kentsel dönüşüm için ses getirecek çağrı!

Deprem kuşağındaki Türkiye’de bulunan riskli binalar için hükümete önemli bir çağrı geldi. “Kentsel dönüşüm rant kapısı olmamalı" diyen Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, “Devlet öncülük yapsın biz dönüştürelim” diye seslendi.

Köksallar Grup İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köksallar Grup İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Sabri Önkol tarafından kuruldu.

1 dönüm kaç metrekaredir? Dönümün metrekare hesabı nasıl yapılır?

Arsa, bahçe ve tarla gibi alanların ölçümünde kullanılan dönüm terimi daha çok halk arasında kullanılmaktadır ve alanı tarif ederken kolaylık sağlamaktadır. Peki, 1 dönüm kaç metrekaredir? Dönümün metrekare hesabı nasıl yapılır? İşte detaylar…

Diyarbakır Kayapınar dönüşüm projesi için yıkımlar başladı!

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesi Fırat Mahallesi Aşağı Karakuyu bölgesinde kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması planlanan evler ortadan kaldırılıyor.

Diyarbakır Bağlar dönüşüm Haberi

Diyarbakır Bağlar dönüşüm

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Sakarya Caddesi'nde yürütülen yenileme ve sokak sağlıklaştırma çalışması sürüyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Vali Münir Karaloğlu, Bağlar Kaymakamı Yavuz Güner ve Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ile kentsel dönüşüm kapsamında yenileme ve sokak sağlıklaştırma çalışması süren Sakarya Caddesindeki çalışmaları inceledi, yetkililerden bilgi aldı, esnafın görüş ve sorunlarını dinledi.

Sakarya Caddesi'nin baştan başa yenileneceğini dile getiren Karaloğlu, çalışmaların Büyükşehir Belediyesi ve Bağlar Belediyesi iş birliğiyle yürütüldüğünü belirtti.

Cadde üzerindeki 65 apartman ve 337 iş yerine ilişkin cephe yenileme sürecinin tamamlanarak caddenin ilçenin en prestijli caddelerinden ve alışveriş alanlarından birisi haline dönüşeceğini dile getiren Karaloğlu, Sakarya Caddesi'ni günlük 20 bin insanın alışveriş amaçlı kullandığını söyledi.

Karaloğlu, kentsel dönüşüme yönelik çalışmalara da değinerek, şunları dile getirdi:

"Bağlar'da hem kentsel...