17 / 05 / 2024

Diyarbakır Çevre ve Şehircilik İl Müdürü

Diyarbakır Çevre ve Şehircilik İl Müdürü

Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ufuk Nurullah BİLGİN, Diyarbakır Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne atandı. Atama kararı bugünkü 29231 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Milli Emlak Müdürlüğü'nden 29 adet gayrimenkul satışı! Diyarbakır'da!

Diyarbakır Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Milli Emlak Müdürlüğü tarından 29 adet gayrimenkül satışının yapılacağı ilan edildi. 

TOKİ Diyarbakır projesi için düğmeye bastı! O ilçeye yeni ve ucuz konutlar geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır Kayapınar projesi için düğmeye bastı. Merakla beklenen projede 71 adet konut yer alacak. İşte detaylar...

Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı.

Diyarbakır Sur'da ticari alanların satılmasına tepki!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği ve Diyarbakır Ticaret Borsası yazılı bir açıklamada bulunarak, Sur'daki ticari alanların tek tek ihale ile satılması halinde kısa sürede atıl duruma düşeceklerini ifade etti.

Diyarbakır'da mola evleri inşa ediliyor!

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münir Karaloğlu, kentte engelli vatandaşlar için mola evleri inşa edileceğini açıkladı. 

İzmir imar planlarına Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan onay geldi! 

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliğine onay verdiğini açıkladı. 

TOKİ'den Diyarbakır Üçkuyu'ya 444 konut ve 12 dükkan!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesi 2.Etap 444 Konut ve 12 Dükkan İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 12 Aralık'ta gerçekleştirecek.

Diyarbakır Bismil ve Silvan'da acele kamulaştırma kararı!

Diyarbakır Silvan Doğalgaz Boru Hattı Projesinin gerçekleştirilmesi amacıyla Bismil ve Silvan'da acele kamulaştırma yapılacak..

Çevre ve Şehircilik'in Diyarbakır’daki konutları kurayla satışta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na ait Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu’daki 637 adet konut kura ile satışa çıktı. Fiyatlar 176 bin TL'den başlıyor..

Diyarbakır Bismil ve Çeltikli'de iskan sorunu çözülüyor!

TBMM'ye sunulan Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi ile Diyarbakır Bismil ve Çeltikli'de yaşanan iskan sorununun çözülmesi öngörülüyor..

Diyarbakır'a 400 milyon liralık yatırım!

Diyarbakır merkez ve ilçelerinde 400 milyon liralık yatırım hayata geçecek. DİSKİ tarafından yapılacak yatırıma Çevre Şehircilik Bakanlığı tarafından da destek sağlanacak.

Diyarbakır Sur'da 2 mahalle için yıkım süresi doldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yıkım kararı verilen Diyarbakır Sur'daki iki mahalle için verilen yıkım süresi doldu. Vatandaşların evlerini boşaltmaları istendi.

TOKİ Diyarbakır çevre düzenleme ihalesi 8 Mayıs'ta!

TOKİ'nin Diyarbakır'da hayata geçireceği yatırımlar ve Altyapı Çevre Düzenlemesi İşi ihale edilecek.

Diyarbakır Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Haberi

Diyarbakır Çevre ve Şehircilik İl Müdürü


Çevre ve Şehircilik Bakanlığından:


Karar Sayısı : 2014/1255

1 – Açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve + 3600 ek göstergeli Diyarbakır Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne, Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ufuk Nurullah BİLGİN’in atanması, 657 sayılı Kanunun 76 ncı maddesi ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür.

2 – Bu Kararı Çevre ve Şehircilik Bakanı...