29 / 04 / 2024

diyarbakır ergani 2.etap

diyarbakır ergani 2.etap

TOKİ Diyarbakır Ergani 1. Etap'ta 1 adet konut başvurusu 8 Nisan'da başlıyor. Satış işlemlerini Türkiye Halk Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede daire fiyatı 118 bin 533 TL olarak belirlendi.

TOKİ Diyarbakır Ergani 2. Etap'ta 80 bin 885 TL'ye!

TOKİ Diyarbakır Ergani 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında 32 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuldu

Diyarbakır'da 15 adet arsa ve arazi satılıyor: Yüzde 20 indirim ya da 8 taksit seçeneğiyle!

Diyarbakır Ergani Milli Emlak, Diyarbakır Ergani'de yer alan 15 adet arsa ve araziyi yüzde 20 indirim ya da 8 taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Diyarbakır Ergani'deki arsa ve arazilerin büyüklükleri ne kadar? Fiyatları kaç TL? 

TOKİ Diyarbakır Ergani’de 3+1 evler 3 bin 187 TL taksitle!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Diyarbakır Ergani projelerinin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Diyarbakır Ergani projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Ergani TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Diyarbakır Ergani 2022 ucuz konut projesi...

Elazığ Sürsürü Mahallesi 2. Etap'taki 493 deprem konutunun kuraları çekildi!

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen depremin sonrasında depremzedeler için Sürsürü Mahallesi 2. etapta yapılan 493 ev için kura çekilişi yapıldı. Meydana gelen 6,8 şiddetindeki depremde 41 kişi hayatını kaybetti.

TOKİ Diyarbakır'da 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Yeni eğitim yatırımları için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır'ın iki ilçesinde 2 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Diyarbakır'a 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Bağlar ve Yenişehir'de hayata geçireceği okulların ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Diyarbakır'da 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır'da 2 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Diyarbakır'da 2 yeni okul inşa edecek!

Konut yatırımları dışında eğitim yatırımları da hayata geçiren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Diyarbakır'da 2 yeni okul inşa edecek.

Diyarbakır'da arazi kavgası: 1 ölü!

 Diyarbakır Ergani'de arsa anlaşmazlığı nedeniyle yaşanan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti.

Murat Kurum'dan Diyarbakır'a 2 millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Diyarbakır'ın Bağlar ve Kayapınar ilçelerinde yeni millet bahçeleri yapacağız. Bağlar'da 88 bin, Kayapınar'da 38 bin metrekarelik alanda yapılacak" dedi.

FuzulEv Diyarbakır'da 2. şubesini hizmete açtı!

FuzulEv, şube ağını geliştirmeye devam ediyor. FuzulEv, Diyarbakır'da ikinci şubesini hizmete açtı.

Diyarbakır'da arazi kavgası: 5 yaralı!

Diyarbakır Ergani'de amca çocukları arasında çıkan kavgada 1'i ağır 5 kişi yaralandı...

TOKİ Diyarbakır 2. Etap 535 konut ihalesi yarın!

Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesi 2.Etap 535 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Diyarbakır Üçkuyu 1. Etap ihalesi 11 Mayıs'ta!

Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesi 1.Etap 635 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

diyarbakır ergani 2.etap Haberi

diyarbakır ergani 2.etap

Ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile 1 adet konutun Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından açık satışa sunulduğu Diyarbakır Ergani 1. Etap'ta yer alan daire 3+1 olarak dizayn edildi.


TOKİ Diyarbakır Ergani 1. Etap'ta 1 adet konut başvurusu 8 Nisan'da başlıyor. Aylık 740 TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapılabilen projede satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş'nin Temerküz Şube Ergani şubesi aracılığıyla yürütülecek. 


İlgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek olan TOKİ Diyarbakır Ergani 1. Etap başvuruları 30 Haziran 2015 tarihinde sona erecek. Projede 11 bin 853 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 


Satış duyurusu için tıklayın

Fiyat listesi için