02 / 05 / 2024

Diyarbakır Kapı Otopark Projesi son durum

Diyarbakır Kapı Otopark Projesi son durum

Çalışmalarına devam eden Mardin Büyükşehir Belediyesi, tarihi Mardin’in otopark ve trafik sorununa çözecek Diyarbakır Kapı Otopark Projesi’nin inşaatına başladı.

Diyarbakır Gökdeleni'nin yıkımına başlandı!

Diyarbakır'da Dağkapı Meydanı'nın ıslah edileceği proje kapsamında, inşa edildiği 50 sene önce kentin ilk "gökdeleni" olarak nitelendirilen eski orduevi binasının yıkım çalışmaları başladı.

Diyarbakır Dağkapı meydanına kentsel yenileme projesi!

Diyarbakır'daki Dağkapı Meydanı, 'kentsel yenileme projesi' ile yenişlenecek. Proje kapsamında Dilan sineması kültür merkezi haline getirilecek...

Diyarbakır Kapı Otopark Projesi’nin inşaatı başladı!

Çalışmalarına devam eden Mardin Büyükşehir Belediyesi, tarihi Mardin’in otopark ve trafik sorununa çözecek Diyarbakır Kapı Otopark Projesi’nin inşaatına başladı.

Radisson Blu Hotel Diyarbakır'da kapılarını açtı!

Dünya markası Radisson Blu Hotel, Diyarbakır’da kendine özgü hizmet anlayışıyla konuklarına kapılarını açtı. Otelde toplamda 167 oda bulunuyor...

Dağkapı-Hastane Raylı Sistem Hattı Diyarbakır'ı sevindirdi!

Başbakan Yıldırım'ın onayı ile Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığının "Dağkapı-Hastane Raylı Sistem Hattı" projesinin 2016 Yılı Yatırım Programı'na alınması Diyarbakır'da sevinçle karşılandı.

Diyarbakır Kayapınar Köy Pazarı inşaatında son durum!

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi tarafından yapımına başlanan Köy Pazarı satış alanı inşaatında sona gelindi. Pazarda köylüler, kadınlar ve ürettikleri ürünleri halka satma konusunda pazar sorunu yaşayan için yeni gelir kapısı olacak.

Diyarbakır Yanişehir'e 720 araç kapasiteli otopark yapıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin kentin otopark sorununu çözmek için Yenişehir ilçesinde inşa ettiği zemin artı iki kattan oluşan 720 araç kapasiteli çok katlı otopark hizmete girdi.

Diyarbakır Elazığ caddesi genişletiliyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın Elazığ Caddesi’nde başlattığı yol genişletme çalışmasının büyük bir kısmı tamamlanırken, caddenin Dağkapı kısmında ise çalışmalar sürüyor.

Diyarbakır'daki 720 araçlık otopark hizmete giriyor!

Diyarbakır Ulaşım Daire Başkanı Hikmet Altuğ, “Eski Doğum Hastanesi olarak bilinen alanda, 720 araçlık kapalı otopark yaptık. Bu kapalı otopark yakın zamanda hizmet vermeye başlayacak" dedi

Diyarbakır'da çok katlı otoparkın yapımı tamamlandı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin, günde 100 bin aracın trafiğe çıktığı kentte otopark sorununu gidermek amacıyla inşa ettiği çok katlı otoparkın yapımını tamamladı.

Diyarbakır Havalimanı inşaatında sona gelindi!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin yurtdışına açılan kapısı olacak Diyarbakır Havalimanı yeni terminal binasında son aşamaya gelindi. Yıllık 5 milyon yolcu kapasitesi bulunan yeni terminal binasından günde 10 bini aşkın yolcu hizmet alacak.

Diyarbakır Havalimanı'nın terminal binası ne zaman açılacak?

GÜNEYDOĞU Anadolu Bölgesi'nin yurtdışına açılan kapısı olacak Diyarbakır Havalimanı'nın 5 milyon yolcu kapasiteli yeni terminal binası gelecek ay açılıyor. Böylece yurtdışı seferler de başlayacak.

Diyarbakır Havalimanı inşaatında sona gelindi!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin yurtdışına açılan kapısı olacak Diyarbakır Havalimanı yeni terminal binasında sona gelindi. 300 milyon liraya tamamlanan tesis, yıllık 5 milyon yolcu kapasitesine sahip.

Diyarbakır Kapı Otopark Projesi son durum Haberi

Diyarbakır Kapı Otopark Projesi son durum

Mardin Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı, tarihi Mardin’in otopark ve trafik sorununu çözecek olan Diyarbakır Otopark Projesi’nin inşaatına başladı.

Mardin Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, 45 bin metrekare üzerinde inşaatına başlanan Diyarbakır Otopark Projesi tamamlandığında, 800 araçlık otoparkıyla tarihi Birinci Cadde’de yaşanan park ve trafik sorununu çözerek vatandaşların, rahat bir biçimde tarihi kenti gezmesine ide mkan sağlayacak.

Vatandaşların spor yapabileceği tesisler, turistler için konaklama alanları, kentte istihdamın artırılması için ticari alanlar, çok amaçlı salonlar ve protokol karşılama binası ile dev bir kompleks olan Diyarbakır Otopark Projesi, tarihi kentte bir çok alanda yenilik...