28 / 08 / 2024

diyarbakır kulp kaymakamı mehmet maraşlı

diyarbakır kulp kaymakamı mehmet maraşlı

Diyarbakır' ın Kulp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Aygün köyünde yapımı devam eden Aygün İlkokulu inşaatını inceledi. Kaymakam Maraşlı, eksikliklerin giderilmesi için yüklenici firma görevlilerine talimatlarda bulundu...

Diyarbakır Kulp’a TOKİ’den 2 bin 280 TL taksitle 200 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Diyarbakır Kulp projelerinin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Diyarbakır Kulp projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Kulp TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Diyarbakır Kulp 2022 ucuz konut projesi...

Diyarbakır Çermik Kentsel Tasarım Projesi görüşüldü!

Çermik Termal Turizm Planı ve Kentsel Tasarım Projesi"nin tanıtım toplantısı yapıldı. Diyarbakır Çermik ilçesi Kaymakamı Nazlı Demir, “Sahip olduğumuz doğal ve kültürel değerlerin hak ettiği değeri görmesiyle Çermik orta vadede önemli bir cazibe merkezi haline gelecek." diye konuştu...

Diyarbakır Kocaköy'e 2 yılda 50 milyon TL'lik yatırım!

İçişleri Bakanlığı tarafından Diyarbakır'ın Kocaköy Belediyesine Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Yusuf Turhan'ın girişimleriyle ilçeye 2 yılda 50 milyon liralık yatırım yapıldı.

Diyarbakır Kulp Otogarı'nın inşaatı hızlandı!

Diyarbakır’ın Kulp İlçesi'nde inşa edilen otogar projesinde inşaat çalışmaları hızlandı. En önemli aşamaları tamamlanan projede ince işçiliğe geçiliyor.

Diyarbakır'da konutta talep patlaması var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Diyarbakır'da kaymakam ve kamu kurumlarının temsilcileri ile bir araya geldi. Kurum, Sur ilçesindeki çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Diyarbakır Kulp Otogarı'nda çalışmalar başladı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 1 milyon 478 bin TL ihale bedeliyle kapalı ve açık olmak üzere toplam bin 594 metrekare alan üzerinde hayata geçireceği Kulp Otogarı’nda çalışmalar başladı.

Diyarbakır Kulp'a modern otogar inşa edilecek!

Kulp Belediyesince Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle inşa edilecek olan İlçe Otogar Projesi'nin ihalesi yapıldı.

Diyarbakır Hani'ye 164 milyon TL yatırım yapıldı!

Diyarbakır’ın Hani İlçesi’nin Kaymakamı ve Belediye Başkanı Şaban Arda Yazıcı, “Göreve başladığım günden bu yana ilçemizin ihtiyaçları ve halkımızın talepleri doğrultusunda ilçeyi geleceğe hazırlayan projeler gerçekleştiriyoruz” dedi...

Cumali Atilla, Diyarbakır'daki yatırımlara hız kattı!

Etimesgut Kaymakamı Cumali Atilla, Diyarbakır'da 20 yıldır hayata geçirilemeyen projeleri tek tek hayata geçirmeye başladı

Diyarbakır Çermik'teki tarihi Paşa Hamamı restore edilecek!

Diyarbakır Çermik'teki tarihi Paşa Hamamı'nın aslına uygun restore edilmesi için çalışmalara başlandı. Çermik Kaymakamı Remzi Demir, Çermik Melike Belkıs kaplıcaları bünyesinde bulunan hamamın aslına uygun restore edileceğini belirtti.

Diyarbakır Kulp'taki cami ne zaman tamamlanacak?

Diyarbakır’ın Kulp ilçesi Baloğlu köyüne bağlı Yukarı Çay mezrasında uzun zaman önce yapımına başlanan caminin tamamlanması için yardım bekleniyor.

Diyarbakır Çermik'e 200 yataklı yurt yapılıyor!

Diyarbakır’ın Çermik ilçesinde, 200 yataklı modern öğrenci yurdu yapılması için çalışmalara başlandı. Kaymakam Demir, eğitim ve öğretimde öğrencilerin daha başarılı olmaları yönünde gerekli tüm çalışmaların yapılacağını ifade etti.

Diyarbakır Şeytan Köprüsü misafirlerini bekliyor!

Batman’ın Sason ile Diyarbakır’ın Kulp ilçeleri arasında bulunan ve uzun yıllar vatandaşların ulaşımını sağlayan ’Şeytan Köprüsü’, ziyaretçilerini kendisine hayran bırakıyor. Ziyaretçiler, köprünün, turizme açılmasını istiyor.

diyarbakır kulp kaymakamı mehmet maraşlı Haberi

diyarbakır kulp kaymakamı mehmet maraşlı


Diyarbakır'ın Kulp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Aygün köyünde yapımı devam eden okul inşaatını inceledi.


Kaymakam Maraşlı ve Jandarma Komutanı Binbaşı Orhan Yurdakul, ihalesi geçtiğimiz yıl yapılan 8 derslikli Aygün İlkokulu inşaatını inceledi. Kaymakam Maraşlı, okul inşaatını incelemesinin ardından eksikliklerin giderilmesi için yüklenici firma görevlilerine talimatlarda bulunarak, okuldan ayrıldı.



Maraş...