27 / 05 / 2024

Diyarbakır Kulpta yol sorunu giderildi

Diyarbakır Kulpta yol sorunu giderildi

Konuya ilişkin açıklamada 5 mahalleye ait sokaklarda 11,5 kilometre genişletme, reglaj ve kumlama yapılarak, aynı zamanda 19 noktaya çeşitli ebatlarda 145 adet büz döşenerek, yol çalışmalarının tamamlandığı belirtildi.

Diyarbakır-Batman Bölünmüş Yol Projesi mecliste!

Diyarbakır-Batman Bölünmüş Yol Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Diyarbakır'a 180 bin ton asfalt!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, mayıs ayından bu yana yürütülen asfaltlama, yol bakım ve onarım çalışmalarında 180 bin ton asfalt kullandı. Belediye, asfaltlama çalışmalarının 1,5 ay daha süreceğini açıkladı.

Diyarbakır'daki kaçak büfeler kaldırılıyor!

Kamusal alanların işgaline karşı denetimlerini sürdüren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir ilçesi Üçkuyular bölgesinde kaldırımlara ve yol kenarlarına yapılan 10 büfeyi kaldırdı.

Diyarbakır Kocaköy'ün yol sorunu çözüldü!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, kent merkezi ve kırsal ilçelerde yol yapım, asfalt, stabilize, sathi kaplama ve kilitli parke taşı çalışmalarına devam ediyor.

Diyarbakır Silvan'da sıcak asfalt çalışması!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Silvan'ın kırsal mahalle ve grup mahalle yollarında 142 kilometre sathi kaplama ve stabilize yol çalışmalarını bitirme aşamasına getirirken, ilçe merkezinde iki gündür sıcak asfalt çalışması yürütüyor.

Diyarbakır Bağlar’da 18 kilometre yeni yol açılıyor!

Kentin gelişim bölgelerinde yol açma çalışmalarını sürdüren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesi’ndeki 11 caddede 18 kilometre yeni yol açma, 16 kilometre bisiklet yolu düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Diyarbakır Elazığ caddesi genişletiliyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın Elazığ Caddesi’nde başlattığı yol genişletme çalışmasının büyük bir kısmı tamamlanırken, caddenin Dağkapı kısmında ise çalışmalar sürüyor.

Diyarbakır Büyükşehir'den 155 milyon TL'lik yol yatırımı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, 2016 Yılı Asfalt ve Yol Yapım Çalışma Programı kapsamında asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Diyarbakır'a 155 milyon TL'lik yol yatırımı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılı bütçesinin en büyük payını 155 milyon lirayla yol yapım, asfalt, kaldırım ve bisiklet yolları çalışmalarına ayırdı.

Diyarbakır'da 42 kilometre yeni imar yolu açıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz yıl kent merkezinde 270 bin ton asfalt dökerek, 8 metre uzunluğunda 8 cm kalınlığında 170 km yol asfaltladı, 42 kilometre imar yolu açarak altyapı ve üstyapı işlerini tamamladı.

Diyarbakır'da yol çalışmalarına 145 milyon yatırım yapıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, geçen yıl yol çalışmalarına 145 milyon lira yatırım yaparak, kent merkezinde 170 kilometre yol asfaltladı, kırsalda 2 bin kilometre yol çalışması yürüttü, 42 kilometre yeni yol açtı, 16 menfez yaptı.

Diyarbakır Ergani'deki 30 metrelik yeni imar yolu tamamlandı!

Kırsal ilçelerin mahalle yollarında yıl boyunca 1150 km yol çalışması yapan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ergani’de bu yıl 90 kilometre yol çalışması yürüttü, 3 kilometre uzunluğundaki 30 metrelik yeni imar yolunu tamamlayarak hizmete açtı.

Diyarbakır Büyükşehir'in 2016 bütçesi kabul edildi!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin 2016 yılı gelir ve gider bütçesi, belediye meclisinde oybirliğiyle kabul edildi. 6 bin km yol ağına hizmet veren Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da bütçesinde en fazla payı yol çalışmalarına ayırdı.

Diyarbakır Kulpta yol sorunu giderildi Haberi

Diyarbakır Kulpta yol sorunu giderildi

Belediye Eş Başkanları Metin Dinar ile Sadiye Süer Baran ise, “Bu 5 mahallemizde Ekim ayının başlarında başlatmış olduğumuz yol çalışmaları tamamlanarak, halkımızın hizmetine sunulmuştur. Mevsim şartları el verdiğince çalışmalarımız devam edecektir”...