30 / 04 / 2024

Diyarbakır proje

Diyarbakır proje

Cazibe Merkezi Programı kapsamında yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gören Diyarbakır'ın OSB ihtiyacı karşılanacak. Bölgede 3. OSB inşa edilecek.

Diyarbakır'daki 288.3 milyon TL'lik 85 projenin açılışı bugün!

Diyarbakır'da hayata geçen 85 proje bugün hizmete açılacak. 288 milyon 3315 bin TL değerine dahip projelerin açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katılacak.

TOKİ Diyarbakır projesi için beklenen tarih geldi! Tam 333 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Yeni konut üretim çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır'da inşa edeceği proje için de start verdi. Tam 333 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...

TOKİ Diyarbakır projeleri için tarih belli oldu! 2 ilçeye 960 konutluk 3 yeni proje geliyor! Sakın Kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır projelerinin ihalelerini Aralık ayı içerisinde gerçekleştirilecek. Projeler kapsamında 2 ilçede toplam 950 konut inşa edilecek.

TOKİ Diyarbakır projesi için tarih belli oldu! Tam 595 yeni konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır'da 595 konutluk yeni proje inşa edecek.

Diyarbakır Bağlar'da sanayi bölgesi inşa edilecek!

Diyarbakır'a bağlı Bağlar ilçesinde 1 milyon metrekare alanda sanayi bölgesi inşa edilecek. Proje Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanacak. 

Diyarbakır hafif raylı sistemleri için ihale yapıldı!

Diyarbakır halkının uzun süredir beklediği ve kentte toplu taşımayı rahatlatacak proje için ihale gerçekleşti. 

Diyarbakır Yenişehir'de kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Diyarbakır Yenişehir'de yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm: Proje için taraflar ne diyor?

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahallesi sınırlarında kalan 53 dönümlük alan, 25 Eylül'de Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı kararıyla riskli bölge ilan edildi ve kentsel dönüşüm kapsamına alındı. 7 bin kişinin etkileyeceği proje için taraflar ne diyor?

Diyarbakır Bağlar’da kentsel dönüşüme dev destek!

Diyarbakır Gelecek Partisi İl Başkanı Aydın Altaç, Bağlar’ın Kaynartepe Mahallesi’nde başlatılması planlanan kentsel dönüşüm projesinin çok ciddi bir ihtiyaç, çok doğru ve önemli bir proje olduğunu vurguladı.

Diyarbakır Gökdeleni'nin yıkımına başlandı!

Diyarbakır'da Dağkapı Meydanı'nın ıslah edileceği proje kapsamında, inşa edildiği 50 sene önce kentin ilk "gökdeleni" olarak nitelendirilen eski orduevi binasının yıkım çalışmaları başladı.

Diyarbakır Dağkapı meydanına kentsel yenileme projesi!

Diyarbakır'daki Dağkapı Meydanı, 'kentsel yenileme projesi' ile yenişlenecek. Proje kapsamında Dilan sineması kültür merkezi haline getirilecek...

Diyarbakır Kayapınar'da kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Diyarbakır Kayapınar'da bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Sur, Diyarbakır eskisinden daha güzel bir hal alacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde gerçekleştirilen ihya ve imar çalışmalarına ilişkin, "Bu yıl içerisinde burası büyük oranda toplanacak. Bu proje bittiği zaman Sur eskisinden daha güzel, Diyarbakır eski Diyarbakır'dan daha güzel bir hal alacak." dedi.

Diyarbakır Millet Bahçesi proje aşamasında!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ufuk Nurullah Bilgin, Diyarbakır’da yapılması planlanan “Millet Bahçesi” projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. 

Diyarbakır proje Haberi

Diyarbakır proje

Diyarbakır'da OSB ihiyacının karşılanması için çalışmalar başlatıldı. Cazibe Merkezi Programı kapsamında bölgede oluşan yoğun talebi karşılamakta güçlük çekiyor. Valilik tarafından 2 bin dönümlük genişleme alan çalışmaları devam ediyor. 


Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, yatırımcılara 3. OSB müjdesini verdi. Aksoy, "Olarak Kalkınma Ajansımıza gelen müracaatlara baktığımızda yatırımcılarımızın Diyarbakır'a ilgisini gördük ve yeni arsa üretme arayışları içerisine girdik. Urfa yolu üzerinde 3000 dönümlük yeni bir OSB kurma çalışmalarımızı belirli bir aşamaya getirdik. Yeni bir OSB daha kazandırmak için çalışıyoruz. Bizim Ergani, Bismil gibi büyük ilçelerimiz var Buralarda da arsa arayışlarımız devam ediyor. İlçelerimizde de organize sanayi oluşturma adma gayretlerimiz var. Diyarbakır önemli ulaşım ağuıa sahip İllerden birisi. İskenderun ve Mersin limanlarıyla bağlantısı olan bir kent. Diyarbakır'da bir lojistik köy kurma ile ilgili de...