05 / 05 / 2024

Diyarbakır spor tesisi

Diyarbakır spor tesisi

Diyarbakır ilindeki sporcu ve spor tesisi sayıları meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Diyarbakır'a 50 spor tesisi inşa edildi!

Çalışmalarına devam eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi şehrin farklı noktalarında futbol, basketbol, yüzme, voleybol, jimnastik ve kort tenisi olmak üzere toplam 50 yeni spor tesisi inşa ederek vatandaşların hizmetine sundu.

Diyarbakır Sur'a 240 odalı yeni otel! 78 milyon 675 bin TL'ye mal olacak!

Diyarbakır İli, Sur İlçesi, Çaruği Mahallesi'ndeki Eflatun Özel Eğitim Özel Sağ. Spor Turizm İnşaat firması tarafından okul olarak kullanılan binanın, Yeni Güneş Eğitim ve Öğretim Kurumları işletmeciliği yetkilisi tarafından satın alınarak otel olarak hizmet sunulması planlanıyor. 

Diyarbakır'daki sporcu ve spor tesisi sayıları mecliste!

Diyarbakır ilindeki sporcu ve spor tesisi sayıları meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Diyarbakır'a 96 yeni okul inşa edilecek!

Diyarbakır'da 930 milyon TL'lik yatırımla 96 okul, 30 lojman, 5 atölye, 2 pansiyon, 2 spor salonu ve 2 öğretmenevi inşa edilmesi hedefleniyor.

Diyarbakır Bağlar Belediyesi çok amaçlı spor tesisi yaptırıyor!

Diyarbakır Bağlar Belediyesi, ilçeye modern ve çok amaçlı spor tesisi kazandırmak için düğmeye bastı.  Yeni spor tesisin inşaatının 20 ayda tamamlanması bekleniyor.

Darıca, modern spor tesisi için gün sayıyor!

Kocaeli Darıca ilçesine bir spor tesisi daha kazandırılıyor. Bağlarbaşı Mahallesi’nde inşa edilen spor tesisi özgün mimarisiyle göz dolduruyor. 

Diyarbakır'da ilçelere spor tesisi inşa edilecek!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eğil, Çüngüş ve Kocaköy ilçelerine spor tesisi inşa edecek.

Çankırı'ya 3 yeni spor tesisi yapılacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çankırı'ya yapılacak yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Buna göre, Çankırı'ya 3 yeni spor tesisi, 3 adet nizami sentetik çim yüzeyli futbol sahası, 4 adet gençlik merkezi yapılacak...

Batman ve Hakkari'ye 56 milyon liralık 64 spor tesisi yatırımı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Batman ve Hakkari şehirlerine 56 milyon liralık 64 spor tesisi inşa edilecek.

İzmit Erenler'e yeni spor tesisi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Erenler Mahallesi ve İzmit Erenlerspor Klubü’nün spor tesisi ihtiyacının giderilmesi için düğmeye bastı. 

Esenler'deki millet bahçesine 18.7 milyon liralık spor tesisi!

Esenler'deki 15 Temmuz Millet Bahçesi'ne 18.7 milyon liralık spor tesisi yaptırılacak. Ayrıca tesislerin 400 günde tamamlanması planlanıyor.

Diyarbakır'a 41 milyar liralık yatırım yapıldı!

Diyarbakır'a bugüne 41 milyar yatırım yaptıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,  kentte eğitim, spor, sağlık, altyapı, ulaşım, alanında hayata geçirilen yatırımlar ve sosyal yardımlar hakkında bilgi verdi.

Büyükada'ya 4 bin 600 metrekarelik spor tesisi kurulacak!

Seçim çalışmaları kapsamında Büyükada'ya giden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, ''Adalar-Bakırköy hattı tekrar kurulacak, hayırlı uğurlu olsun. Adalar'dan Büyükada'dan Maden Mahallesi'ne spor tesisi yapacağız'' diye konuştu.

Samsun'da 400 milyon liralık 42 yeni spor tesisi inşa edildi!

İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'na ev sahipliği yapan Samsun'da son 7 yılda toplam 400 milyon liralık yatırımla 42 yeni spor tesisi inşa edildi.

Diyarbakır spor tesisi Haberi

Diyarbakır spor tesisi

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Diyarbakır ilindeki sporcu ve spor tesisi sayılarına ilişkin soru önergesi verdi. Tanrıkulu, sorusunun Gençlik Ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Tanrıkulu, ''Aşağıdaki sorularımın Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Mehmet Kasapoğlu Ersoy tarafından yazılı olarak yanıtlanmasını arz ederim'' diye konuştu.

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu'nun soruları:
1. Genç sayısı ne kadardır? 

2. Amatör, profesyonel spor kulübü ve sporcu sayısı ne kadardır?

3. Spor tesisi, olimpik spor tesisi sayısı kaçtır?

4. Olimpik sporcu sayısı kaçtır?

5. Branşlara göre spor müsabakası sayısı kaçtır? 

Nuran...