05 / 05 / 2024

Diyarbakır spor yatırımları

Diyarbakır spor yatırımları

Diyarbakır ilindeki sporcu ve spor tesisi sayıları meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Diyarbakır'da yapılması planlanan yatırımlar mecliste!

2021 yılında Diyarbakır'da yapılması planlanan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Diyarbakır'da yapılması planlanan yatırımlar TBMM'de!

2021 yılında Diyarbakır'da yapılması planlanan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Keçiören'e 50 milyon liralık spor yatırımı yapılacak!

Yatırımlarına devam eden Keçiören Belediyesi bu sene ilçeye toplam 50 milyon lira değerinde spor yatırımı yapacak.

Düzce OSB yatırımlarıyla dikkat çekiyor!

İç Anadolu’yu Marmara Bölgesi’ne bağlayan ana aks üzerinde yer alan Düzce büyük bir atılım içinde. Doğası, spor turizmi ve OSB yatırımları ile dikkat çekiyor. Düzce yatırımcıların ve turistlerin yeni gözdesi...

Kahramanmaraş'taki spor yatırımları meclis gündeminde!

Kahramanmaraş'ta bulunan spor tesislerine, yapılan ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarına ve öngörülen spor yatırımları meclis gündemine taşındı. MHP'li Aycan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Diyarbakır'a 41 milyar liralık yatırım yapıldı!

Diyarbakır'a bugüne 41 milyar yatırım yaptıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,  kentte eğitim, spor, sağlık, altyapı, ulaşım, alanında hayata geçirilen yatırımlar ve sosyal yardımlar hakkında bilgi verdi.

Bursa Yıldırım'da spor tesisi yatırımları hız kesmiyor!

250 bini aşkın genç Yıldırımlıya hitap eden projeler inşa eden Yıldırım Belediyesi, spor yatırımlarında da hız kesmiyor.

Doğuş Grubu yeni yatırımlarıyla büyüyor!

Ayhan Şahenk'in kurup büyüttüğü Doğuş Holding, yatırımlarına hız verdi. Doğuş Grubu, teknoloji, spor ve eğlence alanındaki yeni yatırımlarıyla da büyümesine devam ediyor. 

Şanlıurfa spor yatırımlarına doydu!

Türkiye'nin en genç kentleri arasında yer alan Şanlıurfa, son 4 yılda tarihinin en büyük yatırımları ile tanıştı. 

Diyarbakır Hanımlar Lokali ve Spor Merkezi açıldı!

Kentteki çalışmalarına devam eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, içinde kütüphane, spor merkezi, anasınıfı, oyun odası, kuaför ve el sanatları atölyelerinin yer aldığı ‘Hanımlar Lokali ve Spor Merkezi’ni açtı.

Diyarbakır'a 720 milyon TL'lik OSB yatırımı!

Diyarbakır'da yeni yatırımların ve projelerin temeli atılıyor. 3 etap OSB’nin bulunduğu bölgede 4. etabın yapımı için çalışmalar başladı.

Erzincan'a büyük yatırımlar yapılıyor!

Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yatırımları tüm hızıyla devam eidyor.

Diyarbakır'daki spor tesisleri yenileniyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Kayapınar ve Bağlar ilçelerindeki spor tesislerini de bakım ve onarımını yaparak yeniliyor.

Diyarbakır spor yatırımları Haberi

Diyarbakır spor yatırımları

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Diyarbakır ilindeki sporcu ve spor tesisi sayılarına ilişkin soru önergesi verdi. Tanrıkulu, sorusunun Gençlik Ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Tanrıkulu, ''Aşağıdaki sorularımın Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Mehmet Kasapoğlu Ersoy tarafından yazılı olarak yanıtlanmasını arz ederim'' diye konuştu.

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu'nun soruları:
1. Genç sayısı ne kadardır? 

2. Amatör, profesyonel spor kulübü ve sporcu sayısı ne kadardır?

3. Spor tesisi, olimpik spor tesisi sayısı kaçtır?

4. Olimpik sporcu sayısı kaçtır?

5. Branşlara göre spor müsabakası sayısı kaçtır? 

Nuran...