17 / 05 / 2024

diyarbakır stadı temeli

diyarbakır stadı temeli

TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel, proje ihalesi tamamlanan yeni Diyarbakır stadında temel atma aşamasına gelindiğini ifade etti. Stada ilk kazmanın Kurban Bayramından sonra vurulması amaçlanıyor.

Diyarbakır'daki deprem konutlarının örnek dairesi tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde gerçekleşen depremlerden etkilenen Diyarbakır'da, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından mart ayında temeli atılan konut projesinin örnek dairesi tamamlandı.

Diyarbakır'da 6 bin 40 adet deprem konutu inşa edilmeye devam ediyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Diyarbakır'da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından temeli atılan binalar son sürat yapılmaya devam ediyor.

Diyarbakır Sur'da millet bahçesinin temeli atıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince, Millet Bahçesi, Cam Seyir Terası, Bilgi Evi, Kapalı Semt Pazarı ve Tarımsal Amaçlı Havuz gibi projelerin bulunduğu toplu temel atma töreni yapıldı.

Diyarbakır Küçük Sanayi Sitesi’nin temeli atılıyor!

Organize Sanayi Bölgesi’nde yapılan  “İl İstihdam Kurulu” toplantısında konuşan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı V. Hasan Basri Güzeloğlu, dağınık şekilde üretim gerçekleştiren esnafı temelini atacakları 2 milyon 500 bin metrekarelik Küçük Sanayi Sitesi’ne taşıyacaklarını müjdeledi.

Diyarbakır’da yatırım atağı!

Diyarbakır’da tekstil ve turizmde yatırım atağı yaşanıyor. Kentte Türkiye’nin ilk tekstil organize sanayi bölgesinin temeli atıldı. 49 fabrika yatırım için hazır halde.

Diyarbakır Stadı 9 Mayıs'ta açılacak! İşte son hali!

9 Mayıs Çarşamba günü açılacak olan 33 bin seyirci kapasiteli Diyarbakır Stadı'nın yapımı tamamlandı. Stadın son halinin görüntüleri paylaşıldı...

Diyarbakır Stadı'nın yüzde 92'si tamam!

Diyarbakır'da çalışmaları tam gaz devam eden stadyumum yüzde 92'si tamamlandı. 33 bin seyirci kapasiteli olacak stat aynı zamanda engelli dostu da olacak.

Diyarbakır Stadı'nın yüzde 92'si tamamlandı!

Diyarbakır'ın UEFA ve FIFA standartlarındaki modern stat hasreti bitiyor. 

Diyarbakır'a 720 milyon TL'lik OSB yatırımı!

Diyarbakır'da yeni yatırımların ve projelerin temeli atılıyor. 3 etap OSB’nin bulunduğu bölgede 4. etabın yapımı için çalışmalar başladı.

Diyarbakır Stadı ne zaman bitecek?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Diyarbakır'da inşa edilen 33 bin seyirci kapasiteli stadın yapımı hızla devam ediyor.

Diyarbakır Merkez Camii’nin temeli atıldı!

Toplu açılış töreni için Diyarbakır’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentte hayata geçirilecek olan Merkez Camii'nin de temelini attı. Caminin 2019 yılında tamamlanması planlanıyor.

Diyarbakır Stadı'nda sona gelindi!

Diyarbakır'da 2 yıl önce yapımına başlanan 33 bin kişilik seyirci kapasiteli stadın yapımı sürdürülüyor. Bitirildiğinde Güneydoğu ve Doğu Anadolunun en büyük stadı olacak statta dış cephe çalışmalarından sonra çatı kaplama da tamamlandı.

Diyarbakır Atatürk Stadı'nın yıkımına başlandı!

1960 yılında faaliyete giren ve 56 yıl boyunca çok sayıda tarihi öneme sahip maça ev sahipliği yapan Diyarbakır Atatürk Stadı'nda yıkım çalışmalarına resmen başlandı.

diyarbakır stadı temeli Haberi

diyarbakır stadı temeli
TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel, proje ihalesi tamamlanan yeni Diyarbakır stadında temel atma aşamasına gelindiğini açıkladı. İlk kazmanın Kurban Bayramfndan sonra vurulması amaçlanıyor.
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ahmet Haluk Karabel, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile müştereken yapılan çalışmalar neticesinde spor tarihinin en kapsamlı yatırımlarının gerçekleştirildiğini bildirdi. Karabel, bu kapsamda İdarenin 19 stat ile 10 bin kişilik kapalı spor salonunu Türk sporunun hizmetine sunacağını söyledi.
Karabel, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile müştereken yapılan çalışmalar neticesinde spor tarihinin en kapsamlı yatırımlarının gerçekleştirildiğini bildirdi.
Karabel, bu kapsamda İdarenin 19 stat ile 10 bin kişilik kapalı spor salonunu Türk sporunun hizmetine sunacağını ifade etti.
KISA SÜREDE BİTİRİYORUZ
TOKİ Başkanı Karabel, TOKİ'nin çalışma metotları, hızlı organize olabilme kabiliyeti ve mevzuatıyla güçlendirilmiş bir kuruluş olduğunu belirterek, "TOKİ...