19 / 05 / 2024

Diyarbakır Surda emlak sektörü ne durumda

Diyarbakır Surda emlak sektörü ne durumda

Diyarbakır Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri Derneği Başkanı Mustafa Koç, Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki gayrimenkul sektörünü anlattı. Koç bölgede göçle birlikte hareketlenen emlak piyasası ile ilgili kiraların ister istemez arttığını söyledi.

Diyarbakır'da 15 adet arsa ve arazi satılıyor: Yüzde 20 indirim ya da 8 taksit seçeneğiyle!

Diyarbakır Ergani Milli Emlak, Diyarbakır Ergani'de yer alan 15 adet arsa ve araziyi yüzde 20 indirim ya da 8 taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Diyarbakır Ergani'deki arsa ve arazilerin büyüklükleri ne kadar? Fiyatları kaç TL? 

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Milli Emlak’tan ücretsiz alınan 100 dönümlük arsayı sattı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kırklar Dağı konut mağdurları için Milli Emlak’tan satın aldığı 100 dönümlük arsayı sattığı iddia ediliyor.

Diyarbakır'da 3 taksitle ucuz arazi fırsatı! İhalesi 24 Kasım'da! 

Diyarbakır Çınar Milli Emlak Şefliği, Diyarbakır ili, Çınar ilçesi, Eski Mahallesinde yer alan 2 adet araziyi 3 eşit taksitle satıyor. Peki Diyarbakır'daki arazilerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak Müdürlüğü'nden 29 adet gayrimenkul satışı! Diyarbakır'da!

Diyarbakır Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Milli Emlak Müdürlüğü tarından 29 adet gayrimenkül satışının yapılacağı ilan edildi. 

Emlak Katılım Diyarbakır ve Batman'da ilk şubesini açtı!

Ekonomik büyüme ve istihdama katkısı yüksek stratejik sektörlere, sürdürülebilir ve herkes için erişilebilir finansman modellerini sağlayan Emlak Katılım, Diyarbakır ve Batman'da da ilk şubelerini açtı.

Diyarbakır Bismil'de 4.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Bismil Milli Emlak Şefliği, Diyarbakır Bismil Fatih Mahallesi'nde yer alan arsayı 4 milyon 444 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Diyarbakır Bismil'de 7.1 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Bismil Milli Emlak Şefliği, Diyarbakır Bismil'de yer alan gayrimenkulleri 7 milyon 105 bin 495 TL bedelle satışa çıkardı.

Diyarbakır'da emlak sektörü hareketlendi!

Diyarbakır'da terör olayları nedeniyle durma noktasına gelen emlak ve inşaat sektörü, yeniden canlanıyor. Gayrimenkul Uzmanı Çağla Kızılay, yatırım yapmak isteyenlere 'Diyarbakır'ı mahrum etmesinler' dedi.

Diyarbakır'da emlak ve inşaat sektörü canlanıyor!

Diyarbakır'da terör olayları nedeniyle durma noktasına gelen emlak ve inşaat sektörü, yeniden canlanıyor. Gayrimenkul Uzmanı Çağla Kızılay, ''Kredilerin inmesi vatandaşa güven verdi. Piyasalar eski haline dönüyor'' dedi.

Diyarbakır'da inşaat sektörü canlanıyor!

Diyarbakır'da terör olayları nedeniyle durma noktasına gelen emlak ve inşaat sektörü, yeniden canlanıyor. Kentte inşaatlar kaldığı yerden devam ederken, ev ve arsa ticareti de hareketlendi.

Diyarbakır Bağlar'da 3.9 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Diyarbakır İli, Bağlar İlçesi'nde yer alan akaryakıt istasyonunu satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın satış bedeli 3 milyon 925 bin TL olarak belirlendi.

Diyarbakır'da emlak fiyatları attı!

Terör olayları nedeniyle merkez ilçesi Sur'da sokağa çıkma yasağı bulunan Diyarbakır'ın diğer bölümlerinde emlak fiyatları arttı. Güvenli bölgelerde kiraların 700 TL'ye çıktığı öğrenildi.

Diyarbakır Sur'da gayrimenkul sektörü ne durumda?

Diyarbakır Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri Derneği Başkanı Mustafa Koç, Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki gayrimenkul sektörünü anlattı. Koç bölgede göçle birlikte hareketlenen emlak piyasası ile ilgili kiraların ister istemez arttığını söyledi.

Diyarbakır Surda emlak sektörü ne durumda Haberi

Diyarbakır Surda emlak sektörü ne durumda

Diyarbakır'da Sur'da yaşanan çatışmalar ve sokağa çıkma yasağı sebebi ile evlerinden kaçarak kentin diğer bölgelerine taşınan vatandaşlar ev bulamıyor. Her ailenin kendi durumuna göre kiralık ev aradığı kentte ev kiraları fiyatlarında hafif bir artış görünürken kiralık ev bulmak da bir hayli zorlaştı. Ev kiralayacak durumda olmayan aileler yakınlarının yanına yerleşirken bazen de birkaç aile bir araya gelerek kiraladıkları evde birlikte yaşıyor. Zor zamanlar yaşayan Sur vatandaşına ev kiralayan emlakçıların komisyon almaları ve kira fiyatlarının yüksek olması tartışılırken Diyarbakır Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri Derneği Başkanı Mustafa Koç konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. 


"KOMİSYON ALMIYORUZ" 

Koç Diyarbakır'da göçle birlikte hareketlenen emlak piyasası ile ilgili kiraların ister istemez arttığını, emlakçıların zor durumda olan vatandaşlardan komisyon almamaya gayret ettiğini belirtti, emlakçılarla ilgili medyaya yansıyan haberlere...