25 / 05 / 2024

Diyarbakır Surda gayrimenkul sektörü ne durumda

Diyarbakır Surda gayrimenkul sektörü ne durumda

Diyarbakır Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri Derneği Başkanı Mustafa Koç, Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki gayrimenkul sektörünü anlattı. Koç bölgede göçle birlikte hareketlenen emlak piyasası ile ilgili kiraların ister istemez arttığını söyledi.

Milli Emlak Müdürlüğü'nden 29 adet gayrimenkul satışı! Diyarbakır'da!

Diyarbakır Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Milli Emlak Müdürlüğü tarından 29 adet gayrimenkül satışının yapılacağı ilan edildi. 

Diyarbakır'da 18 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır'da yer alan gayrimenkulü 18 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Diyarbakır'da 31.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Yenişehir'de yer alan gayrimenkulü 31 milyon 181 bin 980 TL bedelle satışa çıkardı.

Diyarbakır'da 31.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Yenişehir'de yer alan gayrimenkulü 31 milyon 181 bin 980 TL bedelle satışa çıkardı.

Diyarbakır'da 3 yıllığına kiralık 5 gayrimenkul!

Diyarbakır İli Çınar Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Gazi Mahallesi'nde yer alan 5 adet gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Diyarbakır'da 11.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Diyarbakır İli Bağlar Belediye Başkanlığı, Diyarbakır'da yer alan gayrimenkulü 11 milyon 665 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Türk Kızılay'ın Diyarbakır'daki gayrimenkulü aşevine dönüştürülecek!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Diyarbakır ili, Sur ilçesi, Dicle Üniversitesi Kampüsü içerisinde bulunan gayrimenkulü kan merkezine dönüştürecek.

Diyarbakır'da 72.9 milyon TL'ye icradan satılık üç gayrimenkul!

Diyarbakır 9. İcra Dairesi Müdürlüğü, Diyarbakır ili, Kayapınar ilçesi, Kayapınar Mahallesi ve Bağlar ilçesi, Kaynartepe Mahallesi'ndeki üç gayrimenkulü 72 milyon 947 bin 832‬ TL'ye icradan satıyor...

Diyarbakır Bismil'de 7.1 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Bismil Milli Emlak Şefliği, Diyarbakır Bismil'de yer alan gayrimenkulleri 7 milyon 105 bin 495 TL bedelle satışa çıkardı.

Diyarbakır'da 72.9 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

Diyarbakır 9. İcra Dairesi, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bulunan 2 arsa ve fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 72 milyon 947 bin TL olarak belirlendi. 

Diyarbakır'da 8 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Diyarbakır İli, Bağlar İlçesi, Kaynartepe Mahallesi'nde yer alan akaryakıt istasyonu vasıflı gayrimenkul 8 milyon 102 bin 53 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

TTA Gayrimenkul'ün Diyarbakır'daki gayrimenkulü 19.7 milyon TL'ye satıldı!

TTA Gayrimenkul A.Ş. adına kayıtlı Diyarbakır ili, Kayapınar ilçesi, Kayapınar Mahallesi'ndeki gayrimenkul 19.7 milyon TL'ye Ramazan KULU'ya satıldı..

TGM Trend Gayrimenkul, Diyarbakır'da açılıyor!

İnşaat, otomotiv ve sigorta sektörü ile interaktif medya alanlarında yaklaşık 40 yıldır faaliyet gösteren Konya merkezli Aydın Holding tarafından kurulan ve ‘Gayrimenkul Çözüm Merkezi’ konseptiyle hizmet veren ilk ve tek franchise zinciri TGM Trend Gayrimenkul Diyarbakır’da açılıyor.

Diyarbakır Surda gayrimenkul sektörü ne durumda Haberi

Diyarbakır Surda gayrimenkul sektörü ne durumda

Diyarbakır'da Sur'da yaşanan çatışmalar ve sokağa çıkma yasağı sebebi ile evlerinden kaçarak kentin diğer bölgelerine taşınan vatandaşlar ev bulamıyor. Her ailenin kendi durumuna göre kiralık ev aradığı kentte ev kiraları fiyatlarında hafif bir artış görünürken kiralık ev bulmak da bir hayli zorlaştı. Ev kiralayacak durumda olmayan aileler yakınlarının yanına yerleşirken bazen de birkaç aile bir araya gelerek kiraladıkları evde birlikte yaşıyor. Zor zamanlar yaşayan Sur vatandaşına ev kiralayan emlakçıların komisyon almaları ve kira fiyatlarının yüksek olması tartışılırken Diyarbakır Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri Derneği Başkanı Mustafa Koç konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. 


"KOMİSYON ALMIYORUZ" 

Koç Diyarbakır'da göçle birlikte hareketlenen emlak piyasası ile ilgili kiraların ister istemez arttığını, emlakçıların zor durumda olan vatandaşlardan komisyon almamaya gayret ettiğini belirtti, emlakçılarla ilgili medyaya yansıyan haberlere...