27 / 04 / 2024

Diyarbakır tekstil sanayi projesi

Diyarbakır tekstil sanayi projesi

T.C Karacadağ Kalkınma Ajansı tarafından; Diyarbakır Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projesi için 22 Ocak 2015 günü saat 14:00 'de halk toplantısı düzenlenecek.

Tavır İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tavır İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Karayiğit tarafından kuruldu.

Üç Ülkü Gıda İnşaat Elektrik Reklam Medikal Tekstil Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Ülkü Gıda İnşaat Elektrik Reklam Medikal Tekstil Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ogün Barış Yazıcı tarafından kuruldu.

Armando İnşaat Elektrik Otomotiv Tekstil Ve Kozmetik Ürünler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armando İnşaat Elektrik Otomotiv Tekstil Ve Kozmetik Ürünler Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Ceber tarafından kuruldu.

Kvk Tekstil İnşaat Temizlik Ve Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kvk Tekstil İnşaat Temizlik Ve Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Egem Kavaklı tarafından kuruldu.

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Olgan Gür, Tolga Gür ve Volkan Gür ortaklığında kuruldu.

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Olgan Gür, Tolga Gür ve Volkan Gür ortaklığında kuruldu.

İnce 34 Orman Ürünleri İnşaat Nakliye Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnce 34 Orman Ürünleri İnşaat Nakliye Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Adem İnce tarafından kuruldu.

Ekren Otomotiv İnşaat Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekren Otomotiv İnşaat Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Ekren tarafından kuruldu.

Azsu İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azsu İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'De 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yıldırım tarafından kuruldu.

Barsan Mimarlık İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barsan Mimarlık İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Özbay tarafından kuruldu.

Artbella Gayrimenkul Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artbella Gayrimenkul Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Ekaterına Cherenkova ve Kırıll Akeınıkov ortaklığında kuruldu.

Beksanlar İnşaat Demir Tekstil Gıda Tarım Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beksanlar İnşaat Demir Tekstil Gıda Tarım Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sarıusta tarafından kuruldu.

Rıdvan Global İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıdvan Global İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Eroğlu tarafından kuruldu.

Diyarbakır tekstil sanayi projesi Haberi

Diyarbakır tekstil sanayi projesi

T.C Karacadağ Kalkınma Ajansı tarafından; Diyarbakır İli, Yenişehir İlçesi, Dökmetaş Köyü mevkiinde, Diyarbakır Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projesinin yapılması planlanmaktadır.  Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Karacabey Kalkınma Ajansı toplantı salonu

Toplantı Saati: 14:00

Toplantı Tarihi: 22/01/2015

Proje Sahibi: T.C Karacadağ Kalkınma...