27 / 04 / 2024

Diyarbakır toki projeleri

Diyarbakır toki projeleri

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır Çermik projesinin ihalesini yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

TOKİ Diyarbakır projesi için düğmeye bastı! O ilçeye yeni ve ucuz konutlar geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır Kayapınar projesi için düğmeye bastı. Merakla beklenen projede 71 adet konut yer alacak. İşte detaylar...

TOKİ Diyarbakır 84 konut ihalesi bugün!

Diyarbakır İli Kayapınar İlçesi Çölgüzeli Mahallesi 84 Adet Afet Konutu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

Diyarbakır'a 84 afet konutu müjdesi!

Diyarbakır İli Kayapınar İlçesi Çölgüzeli Mahallesi 84 Adet Afet Konutu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 2 Kasım 2020 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ, Diyarbakır'da modern sanayi sitesi inşa ediyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, üretimde verimliliğin artırılması ile istihdama ve bölgesel gelişmeye katkı sağlamak için Diyarbakır'da yeni bir oto sanayi sitesi inşa ediyor.

TOKİ’den Diyarbakır’a 2 milyar 285 milyon liralık yatırım!

TOKİ'nin Diyarbakır’da hayata geçirdiği 2 milyar 285 milyon liralık yatırımların toplu açılış töreni gerçekleştirildi.

TOKİ Diyarbakır projeleri için tarih resmen belli oldu! Tam 3 projede 853 yeni konutu kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır projeleri için düğmeye bastı. Tam 3 projede 853 yeni konutu kaçırmayın...

TOKİ Diyarbakır projeleri için tarih belli oldu! 2 ilçeye 960 konutluk 3 yeni proje geliyor! Sakın Kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır projelerinin ihalelerini Aralık ayı içerisinde gerçekleştirilecek. Projeler kapsamında 2 ilçede toplam 950 konut inşa edilecek.

TOKİ Diyarbakır 2020 projeleri detayları!

TOKİ Diyarbakır 2020 projeleri başvuruları ne zaman? TOKİ Diyarbakır 2020 başvuru bedeli ne kadar? TOKİ Diyarbakır 2020 ne zaman teslim? TOKİ Diyarbakır 2020 başvuru şartları neler? İşte 100 bin sosyal konut TOKİ Diyarbakır 2020 projeleri detayları...

Diyarbakır TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Kayapınar projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Diyarbakır Silvan 1.Etap başvurusu!

TOKİ Diyarbakır Silvan 1.Etap projesindeki 1 adet konut kurasız olarak açık satışa sunulacak. Peki, TOKİ Diyarbakır Silvan 1.Etap başvurusu ne zaman başlayacak?

TOKİ Diyarbakır’daki evleri yeni yılda teslim edecek!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, terörden zarar görenler için yapılan konutların bazılarının bitmek üzere olduğunu belirterek, “Diyarbakır’daki evleri ocak ayından itibaren devredeceğiz” dedi.

TOKİ Diyarbakır konutlarının 320'si tamamlanmak üzere!

TOKİ Başkanı Turan, "Diyarbakır'da inşası devam eden 4 bin 500'ün üzerindeki konutun 320'sini aralık ayının ikinci haftasına bitirip, Çevre ve Şehircilik Bakanlığına teslim edeceğiz." dedi.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir 238 konut ihalesi bugün!

TOKİ Diyarbakır Yenişehir Seyrantepe mevkii 143 adet HAİT ile diğer ek tesisleri ve Kurdoğlu mevkii 95 adet HAİT ile diğer ek tesisleri inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir çevre düzenleme ihalesi 24 Ağustos'ta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Seyrantepe Mevkii'nde yer alan tesislerin inşaatları ve altyapı ihalesi 24 Ağustos'ta yapılacak.

TOKİ Diyarbakır Üçkuyular Konutları incelendi!

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, Üçkuyular bölgesinde, Sur ilçesinde yaşayan vatandaşların da yararlanabileceği, TOKİ tarafından yapımı devam eden 480 adet konutun şantiyesini gezdi.

TOKİ Diyarbakır Kayapınar 736 konut ihalesi bugün!

TOKİ Diyarbakır İli, Kayapınar İlçesi, Çölgüzeli mevkiinde 736 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu Mahallesi 720 konut ihalesi bugün!

TOKİ Diyarbakır İli, Kayapınar İlçesi, Üçkuyu Mahallesi 720 adet konut, 1 adet cami, 3 adet ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi bugün saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Diyarbakır Kayapınar 720 adet konut ihalesi 27 Nisan'da!

TOKİ Diyarbakır Kayapınar 720 adet konut, 1 adet cami, 3 adet ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 27 Nisan 2016 tarihinde yapılacak.

Diyarbakır toki projeleri Haberi

Diyarbakır toki projeleri

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projesi için start verdi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen yeni projesinin Diyarbakır'da hayata geçirecek. TOKİ'nin Diyarbakır projesi Çermil ilçesinde inşa edilecek.

TOKİ Diyarbakır projesinde 158 adet konut yer alacak. Projede ayrıca konutların yanıt sıra 1 adet büfe de yer alacak.

Diyarbakırlıların yüzünü güldüren TOKİ Diyarbakır Çermik projesinin ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak. İşte detaylar...
 

TOKİ'nin resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:

İKN    :    2022/584634 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 -...