09 / 05 / 2024

Diyarbakır Üçkuyu 2. ve 3. Bölge sözleşme tarihleri

Diyarbakır Üçkuyu 2. ve 3. Bölge sözleşme tarihleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen TOKİ Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu 2. ve 3. Bölge'de sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Kahramanmaraş depremlerinde yıkılan Diyarbakır'daki Serin-2 Apartmanı onaylı projelere aykırı yapılmış!

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde Diyarbakır'daki Serin 2 Apartmanı yıkılmıştı. Apartmanın onaylı projelere aykırı yapıldığı belirlendi. İşte o rapor...

TOKİ Diyarbakır projeleri için tarih belli oldu! 2 ilçeye 960 konutluk 3 yeni proje geliyor! Sakın Kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır projelerinin ihalelerini Aralık ayı içerisinde gerçekleştirilecek. Projeler kapsamında 2 ilçede toplam 950 konut inşa edilecek.

Arsa almak isteyenlere taksit müjdesi! Yenişehir Belediyesi Diyarbakır'da taksitle 2 adet arsa satıyor! 

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Üçkuyu Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 7 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Diyarbakır Sur'da 16.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Sur Belediyesi, Diyarbakır Sur'da yer alan 2 adet arsayı 16 milyon 898 bin 282 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Diyarbakır'da 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Yeni eğitim yatırımları için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır'ın iki ilçesinde 2 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Diyarbakır'a 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Bağlar ve Yenişehir'de hayata geçireceği okulların ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Diyarbakır'da 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır'da 2 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Diyarbakır Bismil'de 2 yeni okul inşa edecek!

Yeni eğitim yatırımları için start veren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde 2 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Diyarbakır'da 2 yeni okul inşa edecek!

Konut yatırımları dışında eğitim yatırımları da hayata geçiren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Diyarbakır'da 2 yeni okul inşa edecek.

Murat Kurum'dan Diyarbakır'a 2 millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Diyarbakır'ın Bağlar ve Kayapınar ilçelerinde yeni millet bahçeleri yapacağız. Bağlar'da 88 bin, Kayapınar'da 38 bin metrekarelik alanda yapılacak" dedi.

FuzulEv Diyarbakır'da 2. şubesini hizmete açtı!

FuzulEv, şube ağını geliştirmeye devam ediyor. FuzulEv, Diyarbakır'da ikinci şubesini hizmete açtı.

Diyarbakır'da arazi anlaşmazlığı kavgası: 3 ölü, 2 yaralı!

Diyarbakır Lice'de iki aile arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan silahlı kavgada 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu kura sonuçları kazananlar listesi 2020!

TOKİ Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu kura sonuçları kazananlar listesi 2020 haberimizde yer alıyor. TOKİ Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu kura sonuçları kazananlar listesi 2020 ve TOKİ Diyarbakır Üçkuyu kura sonucu isim listesi...

Diyarbakır Üçkuyu 2. ve 3. Bölge sözleşme tarihleri Haberi

Diyarbakır Üçkuyu 2. ve 3. Bölge sözleşme tarihleri


TOKİ Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu 2. ve 3. Bölge'de 428 adet konut bulunuyor. Projede yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.


Diyarbakır Üçkuyu 2. ve 3. Bölge projesindeki daireler 2+1, 3+1, 4+1 olararak tasarlandı. Konut fiyatlarının 140 bin 964 TL ile 302 bin 978 TL arasında değiştiği projede 108 ay, 120 ay ve 144 ay vade imkanı sunuluyor.

Diyarbakır Üçkuyu 2. ve 3. Bölge'de yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 25 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Projede en düşük taksit bedeli 734 TL olarak belirlendi.