06 / 05 / 2024

Diyarbakırspor kulüp binası yıkım

Diyarbakırspor kulüp binası yıkım

Süper ligden 2009-2010 sezonunda düştükten sonra toparlanamayan ve art arda 3 sezon küme düşen Diyarbakırspor, futbol liglerinden fes edilince tarihi kulüp binası görevliler tarafından yıkıldı.

Melih Tavukçuoğlu, Büyük Kulüp'ün İkinci Başkanı oldu!

140 senedir sanatçı, iş insanı, bürokrat ve devlet insanlarını bünyesinde bir araya getiren Büyük Kulüp'te seçim sonucu belli oldu, Gündüz Kaptanoğlu Başkan, Melih Tavukçuoğlu da İkinci Başkan olarak seçildi.

Osmangazi Hamitler Hizmet Binası’nda sona gelindi!

Bursa Osmangazi'de modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde eski muhtarlık ve spor kulübü binası, Osmangazi Belediyesi tarafından baştan aşağı yenilendi.

Bursa'daki muhtarlık ve spor kulübü binası yenileniyor!

Bursa’da modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde yer alan eski muhtarlık ve spor kulübü binası, Osmangazi Belediyesi tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Osmangazi'deki eski muhtarlık ve spor kulübü binası yenileniyor!

Bursa Osmangazi'de modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde eski muhtarlık ve spor kulübü binası Osmangazi Belediyesi tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Trabzonspor'un yeni idari bina ve kamp tesisleri açıldı!

Trabzonspor kulübünün yeni idari binası ve yenilenen futbolcu kamp dinlenme tesisleri hizmete açıldı. Kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu, yeni idari binanın açılış töreninde konuştu.

Sümer Holding'in Diyarbakır'daki fabrika binası yıkılıyor!

Sümer Holding A.Ş. Genel Müdürlüğüne ait Diyarbakır'da yer alan fabrika binası yıkılıyor. Yıkımda çıkacak hurdalar ise ihale ile satılıyor..

Emlak Konut GYO Spor Kulübü kuruldu!

Emlak Konut Spor Kulübü kuruldu. Kulüp, genç sporculara hem yön vermek hem de Türk sporuna katkıda bulunmayı amaçlıyor..

Önder Halisdemir Finans Kulüp’ün başkanı oldu!

Ağaoğlu'nun eski CEO'su Önder Halisdemir, Türkiye Finans Yöneticileri Vakfı (Finans Kulüp) Genel Kurulu’nda başkanlığa seçildi...

Kuruçeşme'deki Huqqa'nın yanına gece kulübü geliyor!

Sabah Gazetesi köşe yazarı olan Mert Vidinli bugünkü yazısında Kuruçeşme'deki Huqqa'nın yanı başında yeni bir yazlık kulüp açılacağının bilgisini verdi. İşte o yazı

Zonguldakspor modern stadına kavuşacak!

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, stadyum konusunda açıklamalarda bulundu. Caner, butik stat çalışmalarının devam etiğini belirtti.

Vodafone Arena'nın yeni kulüp binası açıldı!

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın içinde yapılan yeni kulüp binası açıldı. Açılış, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.

İstanbul Atlı Spor Kulübü ruhsata kavuştu!

İstinye’deki 60 yıllık İstanbul Atlı Spor Kulübü yeni imar planıyla birlikte ruhsata kavuştu. Yeni planda kulüp, bölgenin görüntüsünü de bozacak

Güney Afrika'daki Osmanlı Kriket Kulübü binası açıldı!

Güney Afrika'da Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığınca (TİKA) tadilatı yapılan Osmanlı Kriket Kulübünün hizmet binası açıldı.

Diyarbakırspor kulüp binası yıkım Haberi

Diyarbakırspor kulüp binası yıkım

Süper ligden 2009-2010 sezonunda düştükten sonra toparlanamayan ve ART arda 3 sezon küme düşen Diyarbakırspor, futbol liglerinden fes edilince tarihi kulüp binası görevliler tarafından yıkıldı. Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ın ismini taşıdığı 28 yıllık kulüp binası tarihe gömüldü.

2009-2010 yılında süper ligden düşen Diyarbakırspor, üç yıl art arda bir alt lige düşerek amatör lige kadar geriledi. Diyarbakırspor’un bu dev çöküşünün ardında ekonomik ve mali sıkıntıların yanı sıra yönetim sıkıntısı da yer aldı. 45 yılık geçmişe sahip olan Diyarbakırspor, 2001 yılında dönemin Diyarbakır Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ın şehit edilmesinin ardından binaya ismi verilmişti. Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan ismini taşıyan bina fes edilen kulüp ile birlikte...