05 / 05 / 2024

Diyol Tekstil Otomotiv İnşaat ve Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Diyol Tekstil Otomotiv İnşaat ve Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Diyol Tekstil Otomotiv İnşaat ve Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Edip Akyüz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Ekim'de Avcılar, Cihangir Mahallesi'nde kuruldu.

Nedaş İnşaat Tekstil Otomotiv Gıda Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nedaş İnşaat Tekstil Otomotiv Gıda Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Daşdemir tarafından kuruldu.

Arm Kuyumculuk İnşaat Tekstil Otomotiv Dijital Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arm Kuyumculuk İnşaat Tekstil Otomotiv Dijital Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Durmuş tarafından kuruldu.

Karıt İnşaat Peyzaj Tekstil Otomotiv Palet Limited Şirketi kuruldu!

Karıt İnşaat Peyzaj Tekstil Otomotiv Palet Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Arda Kırat tarafından kuruldu.

Karıt İnşaat Peyzaj Tekstil Otomotiv Palet Limited Şirketi kuruldu!

Karıt İnşaat Peyzaj Tekstil Otomotiv Palet Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Arda Kırat tarafından kuruldu.

Nefka Mimarlık İnşaat Tekstil Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nefka Mimarlık İnşaat Tekstil Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Altunbaş, Köksal Altunbaş ve Necmettin Altunbaş ortaklığında kuruldu.

Ck Teks Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ck Teks Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Edanur Kökpınar tarafından kuruldu.

Ala Elektronik İnşaat Tekstil Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ala Elektronik İnşaat Tekstil Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Bekereci tarafından kuruldu.

Btn44 İnşaat Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Btn44 İnşaat Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Musa Bitane tarafından kuruldu.

Godwın Walter Cynthıa İnşaat Tekstil Otomotiv Turizm Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Godwın Walter Cynthıa İnşaat Tekstil Otomotiv Turizm Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gani Yılmaz tarafından kuruldu.

Aktema İnşaat Tekstil Otomotiv Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Kuruldu!

Aktema İnşaat Tekstil Otomotiv Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Büyükçekmece’de 500.000,00 TL sermeye bedeli ile Asker Akbacak tarafından kuruldu.

Dubara İnşaat Elektrik Elektronik Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Dubara İnşaat Elektrik Elektronik Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500.000,00 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Tk Sky İnşaat Emlak Tekstil Otomotiv Kuyumculuk Anonim Şirketi kuruldu!

Tk Sky İnşaat Emlak Tekstil Otomotiv Kuyumculuk Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Turan Karabulut tarafından kuruldu.

Concept Plus İnşaat Emlak Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concept Plus İnşaat Emlak Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Çelebi tarafından kuruldu.

Diyol Tekstil Otomotiv İnşaat ve Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Diyol Tekstil Otomotiv İnşaat ve Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Diyol Tekstil Otomotiv İnşaat ve Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Edip Akyüz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 8 Ekim'de kuruldu.


Diyol Tekstil Otomotiv İnşaat ve Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A.İNŞAAT FAALİYETLERİ: a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...