03 / 05 / 2024

Dizayn İnşaat Reisköy satış ofisi

Dizayn İnşaat Reisköy satış ofisi

Reisköy Evleri Alaçatı fiyatları 2+1 dairelerde 450 bin TL'den başlıyor. Dizayn İnşaat'ın projesi Reisköy Evleri bu yıl Temmuz'da teslim edilecek...

Yöntem Dizayn İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yöntem Dizayn İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Kaplan ve Fahrettin Yıldız ortaklığında kuruldu.

Gündoğdu Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdu Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Gündoğdu tarafından kuruldu.

Suadiye Dizayn İnşaat Emlak Mimarlık Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Suadiye Dizayn İnşaat Emlak Mimarlık Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Görkem Şirin ve Oğuzhan Orçun Çakır ortaklığında kuruldu.

Kmc Dizayn İnşaat İmalat Satın Alma Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Kmc Dizayn İnşaat İmalat Satın Alma Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te Ziya Şahinbaş tarafından kuruldu.

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik!

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31623 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tek-Art İnşaat 2019 yılı zararını geçmiş yıl zararlarına ilave edecek!

Tek-Art İnşaat, 2019 yılı döneminde net zarar oluşması nedeniyle Sermaye Piyasası Mevzuatı gereği geçmiş yıl zararlarına ilave edilmesi hususunda 2019 yılı Olağan Genel Kurulu'nda ortaklarınının onayına sunacak.

Saral Dizayn İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saral Dizayn İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Sarıalioğlu tarafından kuruldu.

Portmin Dizayn İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Portmin Dizayn İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Öztürk tarafından kuruldu.

Mrs Dizayn İnşaat Dekorasyon Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrs Dizayn İnşaat Dekorasyon Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mahsum Ekinci ve Reşat Ekinci tarafından kuruldu.

Dizayn İnşaat Temizlik ve Sosyal Hizmetler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Dizayn İnşaat Temizlik ve Sosyal Hizmetler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Beren Dizayn İnşaat Matbaa Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beren Dizayn İnşaat Matbaa Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Akkuş tarafından kuruldu.

Seba İnşaat Karaköy ve Dolapdere’deki otelleri için ARTIC ile el sıkıştı!

Seba İnşaat, Karaköy ve Dolapdere’de yer alan iki otelinin satışı konusunda Katarlı Al Rayyan Tourism Investment Company (ARTIC) ile anlaştı...

Değişim Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değişim Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat     Öztürk ve Şeyhmus Okan Tütüncü ortaklığında kuruldu. 

Dizayn İnşaat Reisköy satış ofisi Haberi

Dizayn İnşaat Reisköy satış ofisi


İzmir Alaçatı'da hayata geçirilen Reisköy Evleri projesi Dizayn İnşaat tarafından inşa ediliyor. Reisköy Evleri İzmir projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Projede 4+1'lerin satışları tamamlandı.


Reisköy Evleri Alaçatı projesi beş etapta 110 konuttan oluşuyor. Reisköy Evleri Alaçatı projesinde dairelerin alanları 80 metrekare ile 150 metrekare arasında değişiyor.


Reisköy Evleri Alaçatı projesinde tüm konutlar Temmuz ayının başında toplu olarak teslim edilecek. Reisköy Evleri projesinde her eve ait bahçe yer alıyor.


Reisköy Evleri Alaçatı projesinde yüzde 50 peşinattan sonra kalan tutar için banka kredisi kullanılıyor. Reisköy Evleri Alaçatı fiyatları 2+1'lerde 450 bin TL'den, 3+1'lerde 500 bin TL'den başlıyor.




Tanıtım Ofisi: 6012 Sokak No:2 Reisdere, Çeşme, İzmir


GSM: +90 533 456 54 32

WEB: http://reisdere.com/index.php/reiskoy-projesi

Gülcihan...