06 / 05 / 2024

DJ Calvin Harris los angeles ev satılık

DJ Calvin Harris los angeles ev satılık

32 yaşındaki İskoç DJ Calvin Harris, 2013 Nisan'ında satın aldığı Los Angeles'taki villasını 10 milyon dolara satışa çıkardı. İşte Calvin Harris'in muhteşem evi...

Happystone Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Happystone Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi Şişli'de 45 bin TL sermaye bedeli ile C. M.De Lourdes Kedjıdjıan Urbına ve Çil Bourgeoıs ortaklığında kuruldu.

Demet Özdemir'in kazancı ağızları açık bıraktı: 15 saniye 200 bin TL

Oğuzhan Koç ile evliliğini sonlandıran Demet Özdemir bir süre sonra gönlünü DJ Sergio'ya kaptırmıştı. Güzel oyuncu, dizisinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde aldı. Şu sıralar tatilin tadını çıkaran Özdemir'in, 15 saniyelik bir story (hikaye) için aldığı ücret ağızları açık bıraktı.

Aldın Aldın! A101'e Calvin Klein parfüm modelleri geldi! Üstelik çılgın fiyatlara! 

Türkiye'nin en büyük perakende market zincirlerinden A101 internete özel Aldın Aldın katalog listeleri merakla takip edilmeye devam ediyor. A101'in yayınlanan 4 Mayıs katalogunda Calvin Klein parfüm modellerinin de yer alması dikkat çekti. İşte 4 Mayıs 2023 A101 İnternete Özel Aldın Aldın kataloğu..

A101 Calvin Klein, Nike, New Blance ürünlerinde yüzde 25 indirim! İşte 27 Ekim 2022 fiyat listesi

A101 yüzde 25 indirim kampanyasını duyurdu. A101 online alışveriş sitesinde geçerli 1000 TL ve üzeri alışlerde dev markaların ürünleri yüzde 25 indirimle satışa sunuldu. Peki A101'de Calvin Klein dışında hangi markalar indirime girdi, fiyatları ne oldu? İşte 27 Ekim 2022 fiyat listesi...

DJ Calvin Harris malikanesini satıyor!

İskoç DJ Calvin Harris, Los Angeles'ta yer alan evini satma kararı aldı. Harris'in satışa çıkardığı konutu için 25 milyon dolar istediği konuşuluyor.

İstanbul'daki o siteye 95 bin liralık ırkçılık davası!

Kamerunlu eşi ve iki çocuğuyla beraber İstanbul'da ev kiralamak istemişlerdi... Irkçılık zorbalığına maruz kalan Nagehan Essembion (26) ile Kamerunlu eşi Calvin Essembion (30) başlattığı hukuk mücadelesini kazandı.

Kamala Harris’in evine iş insanı Muhsin Bayrak'tan rekor teklif! 

 ABD Başkanı Joe Biden’ın yardımcısı Kamala Harris başkent Washington'da bulunan evini  2 milyon dolardan satılığa çıkarmıştı. Harris'in evine en yüksek teklif iş insanı Muhsin Bayrak'tan geldi.

Kamala Harris’in evine Türk iş insanı Muhsin Bayrak talip oldu!

ABD Başkan Yardımcısı seçilen Kamala Harris, başkent Washington’daki lüks konutunu 2 milyon dolara satışa çıkarmıştı. Harris’in bu lüks konutuna Türk iş insanı AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak talip oldu.

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris evini satıyor!

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris resmi konutuna geçmeden önce başkent Washington'daki evini satılığa çıkardı. Harris evi için 2 milyon dolar istiyor. 

Esenyurt'ta siyahi vatandaşlara ev kiralanmıyor iddiası! 

Kamerunlu Nagehan- Calvin Essembion isimli bir çift Esenyurt'ta bir sitede daire kiralamak istedi. Görüştükleri emlakçı söz konusu sitede siyahi vatandaşlara ev kiralanmadığını dile getirdi. 

Calvin Harris Hollywood'daki evini 7 milyon dolara sattı!

Calvin Harris, dört yıl önce 9.9 milyon dolar’dan satışa çıkardığı Hollywood tepelerinde yer alan evine sonunda alıcı buldu...

DJ House İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DJ House İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mirza ve Üzayir Mirza tarafından kuruldu. 

Yasemin Kozanoğlu İbiza’dan lüks villa aldı!

İspanyol aşkı uğruna son iki yıldır İbiza’da yaşayan Yasemin Kozanoğlu, DJ'likten kazandındığı para ile gayrimenkul yatırımı yapıyor. Sosyetik güzelin bölgeden 500 bin euro’ya villa aldığı iddia ediliyor.

DJ Calvin Harris los angeles ev satılık Haberi

DJ Calvin Harris los angeles ev satılık


Ev dört odadan oluşuyor. Bu devasa yatak odası ise Los Angeles şehir manzaralı.



Evin girişi Budizm'den ilham alınarak yapılmış.



Evin girişi buraya, yani kocaman bir salona açılıyor. Sağda ufak bir yemek masası ve arkada mutfak bulunuyor. Neredeyse geleneksel aile odası tarzında döşenmiş... Calvin Harris ve sevgilisi Taylor Swift bu mutfakta ne yemekler yapmıştır kimbilir...



Minimalist tarzda döşenen banyo, büyük bir festivalde sahneye çıktıktan sonra Calvin Harris'in dinlenmesine yardımcı oluyordu.



Sonsuz büyüklükteki havuzda yüzdükten sonra kapıyı kapatıp şöminenin başında biraz kestirmek fena olmazdı.



Calvin de sizin gibi düşünüyor olmalı... Uzun bir akşamın ardından, evdeki rahat kanepeye yayılıp film izlemek gibisi yok!



Sauna-buhar odası



Geniş pencerelerden Los Angeles'ın şehir manzarası izlenebiliyor.



Calvin Harris'in mütevazı çalışma...