02 / 05 / 2024

Dk Dikmen İnşaat Kimin

Dk Dikmen İnşaat Kimin

Dk Dikmen İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Ali Dikmen tarafından kuruldu.

Dk Tr Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dk Tr Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane’de   50 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Kuş tarafından kuruldu.

Dk İmar Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dk İmar Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Doğuhan Kömür tarafından kuruldu.

Dk Demirli İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dk Demirli İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Halit Kaya Demirli, İbrahim Demirli ve Mahmut Demirli ortaklığında kuruldu.

Dikmen Prefabrik İnşaat Reklam Elektrik Ambalaj Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dikmen Prefabrik İnşaat Reklam Elektrik Ambalaj Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Salkım tarafından kuruldu.

Dk Elektrik Mekanik İnşaat Mühendislik İç Dış Ticaret Sanayi Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Dk Elektrik Mekanik İnşaat Mühendislik İç Dış Ticaret Sanayi Pazarlama Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayfer Demirel tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Dk Dizayn İnşaat Ve Harita Mühendisliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dk Dizayn İnşaat Ve Harita Mühendisliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kıvanç Yılmaz ve Deniz Tüfekçi ortaklığında kuruldu. 

Dk Dikmen İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dk Dikmen İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Ali Dikmen tarafından kuruldu.

Dk Çelik Kapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dk Çelik Kapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Nuri Kaya tarafından 200 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

DK Mimarlık İnşaat Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DK Mimarlık İnşaat Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Dilek Karaman tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Şişli, Mecidiyeköy Mahallesi, Şehit Ahmet Sokak'ta kuruldu.

Dekar DK inşaat mühendisi aranıyor!

Gayrimenkul geliştirme konusunda uzman firmalardan olan Dekar DK, Beylikdüzü konut projesinde görevlendirilmek üzere Planlama ve Hakediş Sorumlusu (İnşaat Mühendisi) alacak..

DK İnşaat Malzemeleri Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DK İnşaat Malzemeleri Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Musa Kamsız, Ahmet Derik tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Nisan 'da Arnavutköy'de kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Dk Dikmen İnşaat Kimin Haberi

Dk Dikmen İnşaat Kimin


Dk Dikmen İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ali Dikmen tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 


Dk Dikmen İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Sirket amacını gerçeklestirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, isletebilir, ki-ralar, kiraya verebilir,bunlar üzerinde ayni ve sahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk, ifraz, tevhit yapabilir, kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir. Tapudairelerinde gayrimenkullerle ilgili her türlü cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçeklestirebilir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Dk Dikmen İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Üçevler Mah.939.Sok.No.32 B/81...