29 / 04 / 2024

dky innşaat

dky innşaat

Ramazan nedeniyle Körfez'den gelen yabancı talebi azalınca sektör iç piyasaya yoğunlaştı. Firmalar, yerli müşteriler için kampanyalara yüklendi, faiz oranlarını piyasanın altına çekti ve indirimler yaptı.

DKY İnşaat DKY On ödeme planı!

Daire alanlarının 57 metrekareden başladığı projede bin 450 metrekare ticari alanı yer alıyor. DKY İnşaat DKY On ödeme planı kapsamında kişiye özel esnek ödemeler sağlanıyor.

DKY İnşaat'tan yeni nesil şehirli yaşam konsepti!

DKY İnşaat, gayrimenkul sektöründe konut anlayışını "Yeni Nesil Şehirli Yaşam Konsepti" ile yeniden tanımlayacak. İlk defa 'DKY On Kağıthane' ile dünyanın 'ilk dijital topluluk portalı' ile projede yaşayanlar sürekli etkileşim halinde olabilecekler.

DKY İnşaat DKY On iletişim!

DKY İnşaat DKY On iletişim için 0216 517 9 517 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ticaret alanı bin 450 metrekareden oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de inşa ediliyor.

DKY İnşaat 5 yılda 10 projeye imza atacak!

Dumankaya Holding şirketlerinden DKY İnşaat Kâğıthane'de 200 milyon lira yatırımla proje hayata geçiriyor. Ali Dumankaya DKY On konseptinde 5 yılda 10 proje daha hayata geçireceklerini aktardı.

DKY İnşaat, konutta 'yeni nesil şehirli yaşam konsepti'ni getirdi!

DKY İnşaat, gayrimenkul sektöründe konut anlayışını "Yeni Nesil Şehirli Yaşam Konsepti" ile yeniden tanımlayacak. İlk defa hayata geçecek konseptte dünyanın 'ilk dijital topluluk portalı' kurulacak.

DKY İnşaat DKY ON projesini tanıttı!

DKY İnşaat, merakla beklenen projesi DKY ON ile gayrimenkul sektöründe ezberleri bozdu. İstanbul Kağıthane’de hayata geçirilecek proje, yeniliklerle konut anlayışını yeniden tanımlıyor.

DKY İnşaat DKY On fiyat!

İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane 'de hayata geçirilecek olan proje satışa çıktı. DKY İnşaat DKY On fiyat listesine göre daireler 309 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

DKY İnşaat DKY On satılık daire!

İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane 'de yükselen proje DKY İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. DKY İnşaat DKY On satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

DKY İnşaat DKY On satılık!

DKY İnşaat DKY On satılık daire tipleri 1+1,5 ve 2+1,5 olarak dizayn edildi. İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de inşa edilecek proje 2 Eylül'de basına tanıtılacak.

DKY İnşaat yeni nesil yaşam platformunu tanıtıyor!

DKY İnşaat, İstanbul Kağıthane’de ilkini hayata geçireceği “yeni nesil yaşam platformu” ile konut anlayışını yeniden tanımlamaya hazırlanıyor. Proje lansmanı 2 Eylül Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

DKY İnşaat DKY On Kağıthane Projesi yeniden tanımlanıyor!

DKY İnşaat, merakla beklenen projesi DKY On için ön talep toplamaya başladı. İstanbul Kağıthane’de hayata geçirilecek proje, sunacağı yeniliklerle konut anlayışını yeniden tanımlayacak.

DKY İnşaat DKY On nerede?

Toplam 206 daire, 35 ofis ve 3 mağazadan meydana gelen DKY On projesi için ön talep süresi başladı. Projenin 2 Eylül'de basına tanıtılması planlanıyor. Peki DKY İnşaat DKY On nerede?

DKY İnşaat DKY On Projesi!

Toplam 206 daire, 35 ofis ve 3 mağazanın yer aldığı projenin lansmanı 2 Eylül'de yapılması planlanıyor. DKY İnşaat DKY On Projesi resmi satışları lansmandan sonra yapılacak.

dky innşaat Haberi

dky innşaat

Seçimin ardından koalisyon hükümetinin belirsizliğini korumasının yanı sıra yaz tatili ve Ramazan'ın aynı döneme denk gelmesi, konut alacak kesimi beklemeye iterken, bu dönemi değerlendirmek isteyen konut üreticileri uygun ödeme seçenekleri sunan kampanyanlara yöneldi. Kampanyalarda ekstra indirimler, peşinat erteleme gibi seçeneklerin yanı sıra faiz oranlarının piyasa koşullarının çok altına düşürülmesi dikkat çekiyor. 


FAİZLER DÜŞÜYOR 

Ekonomik ve siyasi konjonktür nedeniyle Türkiye'de üç olumsuz gelişmenin bir araya geldiği ara dönem yaşandığını belirten Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, "Son 3 yıldır Ramazan ayı ile yaz tatilinin aynı tarihlere denk gelmesi, konut almak isteyenleri yavaşlatıyordu. 

Bunların üzerine eklenen seçim sonrası hükümet kurma girişimleriyle zirve yapan siyasi belirsizlik ise konut almak isteyenleri iyice düşündürmeye başladı. Teknik Yapı olarak bu belirsizliği elimizden geldiğince ortadan kaldırmak için...