15 / 05 / 2024

DKY İnşaat Bağlarbaşı projesi

DKY İnşaat Bağlarbaşı projesi

İbrahim Dumankaya Holding'in iştiraki DKY İnşaat, bu yıl İstanbul Anadolu yakasında 5 yeni projeye hazırlanıyor. DKY İnşaat Tuzla Aydınlı, Sultanbeyli, Yeni Sahra, Maltepe ve Suadiye bölgelerinde projeler inşa edecek.

Türkiye'nin Otomobili fabrikasının inşaat başlangıç töreni çok yakında!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, "Zemin Etütleri, ÇED Raporu, Teşvik Belgesi, İmar İzni, İnşaat Ruhsatı yükleniyor" ifadeleri ve "İnşaat Başlangıç Töreni" için "Çok yakında" ifadeleri kullanıldı...

DKY İnşaat'tan eylem açıklaması!

DKY İnşaat “Müteahhitin biri gelip tüm paranızı almış ve tüm hayallerinizi çalmışsa” başlıklı haber ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

DKY İnşaat, 5 milyar TL'lik yeni proje hayata geçirecek!

Türkiye'de kentsel dönüşüm konusunda en aktif markalardan biri olan DKY İnşaat, dokuz şantiyede 2,3 milyar TL'lik proje yürütüyor. DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, "Geliştirdiğimiz yeni projelerin toplam değeri 5 milyar TL'yi bulacak" diyor.

DKY İnşaat Lokum Evler satılık!

Toplam 722 konuttan oluşan Lokum Evler projesinde kira öder gibi ev sahibi olabilmek mümkün. DKY İnşaat Lokum Evler satılık daire fiyatları 290 bin TL'den başlıyor.

DKY İnşaat Ada Rezidans fiyat listesi!

DKY İnşaat Ada Rezidans fiyat listesi 414 bin TL'den başlıyor. DKY İnşaat imzası taşıyan DKY Ada projesinin lansmanı 29 Eylül'de yapılacak...

DKY Sahil DKY İnşaat fiyatlar!

DKY İnşaat tarafından İstanbul Kartal'da hayata geçirilen DKY Sahil projesinde fiyatlar minimum 1 milyon 927 TL'den başlıyor. Projedeki daireler 2019 yılında teslim edilecek...

DKY İnşaat'tan 'Evimizin Direği' kampanyası!

DKY İnşaat Babalar Günü’ne özel, avantajlarla dolu “Evimizin Direği” kampanyasını başlattı.

DKY İnşaat'tan Ramazan ayı kampanyası!

DKY İnşaat satışı ve inşaatı devam eden tüm projelerinde Ramazan kampanyası başlattı. Kampanya dahilinde peşin alımlarda yüzde 20’ye varan indirim fırsatı sunuluyor.

DKY On DKY İnşaat ödeme kampanyası!

DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen DKY On projesinde fiyatlar 503 bin TL'den başlıyor. Projedeki ödeme kampanyasına göre sıfır faizle 80 ay boyunca ödeme yapılabiliyor...

DKY İnşaat’tan Anneler Günü 2017 kampanyası!

DKY İnşaat “Anneler Günü”ne özel bir kampanyaya imza attı.DKY İnşaat’ın Ada, Sahil, Lokum Evler, Kartal ve Business Kartal projelerinden ev sahibi olmak isteyen herkes 80 aya kadar sıfır faiz oranından ve yüzde 2 indirim imkanından yararlanabilecek.

DKY İnşaat ve BJK imza töreni yarın!

DKY İnşaat ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü arasında bir imza töreni düzenliyor. İmza töreni 29 Mart Çarşamba (yarın) günü düzenlenecek.

Niğde Emlak Konutları'nın inşaatı başladı!

İnşaatı başlayan Niğde Emlak Konutları, emlakçıları olumsuz etkilemeyecek. Niğde Emlak Konutları projesinde 349 konut bulunacak.

DKY İnşaat, 2023'e kadar 9,2 milyar TL'lik yatırım yapacak!

Dky İnşaat, yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Kentsel dönüşüm projeleri ile İstanbul'un hem gelişen bölgelerine hem de şehir merkezlerine odaklanan şirket, 2023 yılına kadar 9.2 milyar TL'lik projeye başlayacak.

DKY İnşaat Bağlarbaşı projesi Haberi

DKY İnşaat Bağlarbaşı projesi


DKY İnşaat, İstanbul'un Anadolu yakasında Aydınlı, Sultanbeyli, Yenisahra, Maltepe ve Suadiye'de yeni projeler inşa edecek. Kentsel dönüşüm projelerine ağırlık veren DKY İnşaat'ın Yenisahra, Maltepe ve Suadiye'deki projeleri bu kapsamda hayata geçirilecek.



1) Tuzla Aydınlı'da 550 konut için ön talep toplanıyor


29 dönüm üzerinde inşa edilecek olan DKY İnşaat Tuzla Aydınlı projesinde 550 konut yer alacak. DKY İnşaat Tuzla Aydınlı projesinin yakında satışa sunulması planlanıyor. DKY İnşaat Tuzla projesi E-5'e 3 kilometre, E-6'ya 8 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 4 kilometre, Viaport'a 7 kilometre mesafede yer alıyor.




2) Sultanbeyli projesinde ön satışlar çok yakında


DKY İnşaat, Sultanbeyli Abdurrahman Gazi Mahallesi'nde yeni projeye başlayacak. DKY İnşaat Sultanbeyli projesinde konut, ofis ve mağazalar yer alacak. Mağazaların çoğunlukta olacağı proje 25 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek.