29 / 04 / 2024

dky inşaat DKY Kartal nerede

dky inşaat DKY Kartal nerede

"DKY Kartal'da yılbaşı fırsatının bir tık fazlası" sloganıyla tanıtılan projede 331 adet konut ve ticari birimler bulunuyor. Proje 22 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

DKY İnşaat DKY Kartal Evleri satılık!

Toplam 331 adet dairenin yer aldığı proje konum bilgisine göre Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika uzaklıkta bulunuyor. DKY İnşaat DKY Kartal Evleri satılık daire tipleri 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar farklılık gösteriyor.

DKY İnşaat DKY Kartal ödeme koşulları!

Daire seçeneklerinin 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar değişiklik gösterdiği proje Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. DKY İnşaat DKY Kartal ödeme koşulları kapsamında peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor.

DKY İnşaat DKY Kartal konut fiyatları!

DKY İnşaat DKY Kartal konut fiyatları 452 bin TL’den başlangıç gösteriyor. DKY İnşaat DKY Kartal projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal - Soğanlık ’ta inşa ediliyor.

DKY İnşaat projesi DKY Kartal iletişim!

DKY İnşaat projesi DKY Kartal iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası (0216) 517 9 517 olarak belirlendi. DKY Kartal ‘da dairelerin teslimleri 2017 yılında gerçekleşecek.

DKY İnşaat Kartal projesi iletişim!

DKY İnşaat Kartal projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası (0216) 517 9 517 olarak belirlendi. DKY İnşaat DKY Kartal projesinin 2017 yılında teslim edilmesi öngörülüyor.

DKY İnşaat DKY Kartal satılık konut!

Toplam 220 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa edilen proje FSM Köprüsü’ne 25 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. DKY İnşaat DKY Kartal satılık konut tipleri 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar farklı seçenekte tasarlandı.

DKY İnşaat DKY Kartal ödeme koşulu!

Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede toplam 331 adet daire bulunuyor. DKY İnşaat DKY Kartal ödeme koşulu kapsamında projede 60 aya kadar taksitlendirilme imkanı sağlanıyor.

DKY İnşaat DKY Kartal lokasyon bilgileri!

Toplam 331 adet daireden meydana gelen proje 220 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor. DKY İnşaat DKY Kartal lokasyon bilgileri kapsamında proje Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

DKY İnşaat DKY Kartal satış ofisi iletişim!

Daire alanlarının 98.19 metrekareden başladığı proje Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika uzaklıkta bulunuyor. DKY İnşaat DKY Kartal satış ofisi iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası (0216) 517 9 517 olarak belirlendi.

DKY İnşaat DKY Kartal daire fiyatları!

DKY İnşaat DKY Kartal daire fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. DKY İnşaat DKY Kartal projesi 220 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor.

DKY İnşaat DKY Kartal satılık!

DKY İnşaat DKY Kartal satılık daire fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. DKY İnşaat Soğanlık DKY Kartal projesinde toplam 331 konut yer alıyor.

DKY İnşaat DKY Kartal ne zaman teslim?

DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen Soğanlık DKY Kartal projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da inşa ediliyor. Peki DKY İnşaat DKY Kartal ne zaman teslim edilecek?

Kartal DKY Rezidans iletişim!

Kartal DKY Rezidans iletişim için 0216 517 9 517 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Tamamı peşin alımlarda yüzde 15 indirim yapılan projede peşinatı teslimde ödeme imkanı sunuluyor.

DKY Kartal Evleri ödeme tablosu!

DKY İnşaat imzası ile yükselen DKY Kartal Residence'de daire fiyatları 452 bin TL'den başlıyor. Proje 220 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor. İşte DKY Kartal Evleri ödeme tablosu...

DKY İnşaat'tan Ramazan ayı kampanyası!

DKY İnşaat satışı ve inşaatı devam eden tüm projelerinde Ramazan kampanyası başlattı. Kampanya dahilinde peşin alımlarda yüzde 20’ye varan indirim fırsatı sunuluyor.

Bu yıl inşaat sektörü çok daha hızlı büyüyecek!

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya'nın ev sahipliği yaptığı yemekte, inşaat, bankacılık ve teknoloji sektörleri ile ilgili yorumları dinledi.

DKY İnşaat'ın hedefi 1 milyon metrekare inşaat!

DKY İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, DKY inşaat olarak önümüzdeki 5 yıl içinde 1 milyon metrekarelik yeni yaşam alanı inşa etmeyi " hedeflediklerini söyledi.

DKY İnşaat ile Ergaz'dan Ataşehir'e karma proje!

Ergaz A.Ş. Genel Müdürü Abubekir Yağız ve DKY İnşaat Onursal Başkanı İbrahim Dumankaya, İstanbul Ataşehir’de 40 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak, yeni bir karma tip yaşam projesine imza attı.

DKY İnşaat'tan Kartal sahiline yeni proje!

DKY inşaat, İstanbul Kartal'da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

DKY İnşaat'tan 200 milyon liralık sahil dönüşümü!

DKY inşaat, İstanbul Kartal'da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

DKY İnşaat'ın satış ofisleri Kurban Bayramı'nda açık mı?

DKY inşaat'ın Levent'te Büyükdere Caddesi No.195'te bulunan Satış ve Deneyim Merkezi, DKY Kartal ve Lokum Evler'in satış ofisleri Kurban Bayramı'nın 2, 3 ve 4. günlerinde açık olacak.

DKY İnşaat 5 katta 71 daireye rezervasyon aldı!

DKY inşaat, Cityscape Global'de Kağıthane'deki DKY On ve DKY Kartal projelerini tanıttı. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, şunları söyledi: "Bir yatırımcı fuarın ilk günü projenin 5 katında 71 daireyi rezerve etti."

DKY İnşaat DKY On nerede?

DKY On Rezidans'ta 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Toplam inşaat alanı 38 bin metrekare olarak belirlenen projede peşin alımlarda indirim uygulanıyor. Peki DKY İnşaat DKY On nerede?

DKY İnşaat DKY On ödemeleri!

Toplam 200 milyon TL yatırımla inşa edilecek olan proje 38 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilecek. DKY İnşaat DKY On ödemeleri kapsamında 60 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

DKY İnşaat yeni projeler geliştirmeye devam edecek!

DKY inşaat, 'yeni ev konsepti' ile alıcılarını çeşitlendirmeyi hedefliyor. Eylül ayında lansmanı yapılacak bu projede hedef kitle ise 'kendini genç hissedenler.'

DKY İnşaat'ta Ramazan'a özel ek fırsatlar sunuluyor!

DKY inşaat, Lokum Evler ve DKY Kartal projelerine özel Ramazan Kampanyası düzenliyor. Şirket her iki proje için Ramazan ayı boyunca var olan indirimlere ek olarak yüzde 3 indirim fırsatı sunuyor.

DKY İnşaat'tan peşin alımlara yüzde 15 indirim!

DKY inşaat, Lokum Evler ve DKY Kartal projelerine özel Ramazan Kampanyası düzenliyor. Şirket her iki proje için Ramazan ayı boyunca var olan indirimlere ek olarak yüzde 3 indirim fırsatı sunuyor.

dky inşaat DKY Kartal nerede Haberi

dky inşaat DKY Kartal nerede

İstanbul Kartal Soğanlık'ta hayata geçirilen DKY Kartal Evleri Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre, FSM Köprüsü’ne 25 dakika, Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika, Deniz Otobüsü İskelesi ve sahil yoluna 9 kilometre mesafede yer alıyor. 


"DKY Kartal'da yılbaşı fırsatının bir tık fazlası" sloganıyla yükselen DKY Kartal Konutları 2+1.5, 3+1.5, 4+1.5, 5+1.5, 6+1.5 şeklinde tasarlandı. Projede yüzde 10 peşinatta kalan bedel teslimden sonra ödeniyor. 


6 konut bloğu, 1 ofis bloğuna sahip DKY Kartal Residence'de 331 daire ve ticari ünitelere yer veriliyor. DKY İnşaat imzası taşıyan projenin 2017 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor. 


Soğanlık DKY Kartalın sosyan alanları; otopark, koşu parkurlar,çocuk oyun alanları, fitness center, su kanalları, bisiklet yolları, çiçek bahçeleri ile açık ve kapalı kullanımlı havuzlarından oluşuyor. 


Ofis fiyatları 722 bin TL'den başlangıç gösteren DKY Kartal...