28 / 04 / 2024

dky inşaat DKY Kartal

dky inşaat DKY Kartal

DKY İnşaat projesi DKY Kartal Evleri İstanbul Anadolu Yakası Kartal - Soğanlık’ta inşa ediliyor. DKY Kartal Evleri ‘nin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor.

DKY Kartal DKY İnşaat iletişim!

DKY Kartal DKY İnşaat iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası (0216) 517 9 517 olarak belirlendi. Soğanlık DKY Kartal projesi DKY İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

DKY İnşaat DKY Kartal ne zaman teslim edilecek?

DKY Kartal projesi DKY İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal - Soğanlık’ta inşa ediliyor. Peki DKY İnşaat DKY Kartal ne zaman teslim edilecek?

DKY İnşaat Kartal projesi iletişim!

DKY İnşaat Kartal projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası (0216) 517 9 517 olarak belirlendi. DKY İnşaat DKY Kartal projesinin 2017 yılında teslim edilmesi öngörülüyor.

Kartal DKY Kartal nerede?

220 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa edilen DKY Kartal projesi DKY İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası ‘nda inşa ediliyor. Peki Kartal DKY Kartal nerede?

DKY İnşaat DKY Kartal ödeme tablosu!

Yüzde 5 peşinatla esnek ödeme imkanı sunan DKY Kartal Konutları D-100 ve Çevre yolu bağlantısının kesiştiği yerde inşa ediliyor. Projede lansmana özel fırsatlar devam ediyor. İşte DKY İnşaat DKY Kartal ödeme tablosu...

DKY Kartal ne zaman teslim edilecek?

DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen ve 200 milyon yatarım bedeliyle Kartal’da yükselen DKY Kartal Rezidans ‘ın satışları devam ediyor. Peki DKY Kartal ne zaman teslim edilecek?

DKY Kartal'da ev sahibi olmak bir tık daha kolay!

DKY İnşaat imzası ile hayata geçirilen DKY Kartal Konutları 220 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Proje "DKY Kartal'da ev sahibi olmak bir tık daha kolay" sloganıyla tanıtılıyor.

DKY İnşaat DKY Kartal projesinin arsasının tamamını satın aldı!

DKY İnşaat, mart sonunda satışına başladığı DKY Kartal projesinin arsasının tamamını satın aldı. Sözleşmeye göre yalnızca projede yer alan Metro Toptancı Market'in mülkü Metro Properties'e ait kalacak.

DKY Kartal fiyatlar!

DKY Kartal fiyatlar kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 900 liradan başlangıç gösteriyor. Konut, ofis ve alışveriş alanlarından oluşan proje 21 bin 600 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

DKY İnşaat DKY Kartal ödeme planı!

DKY İnşaat DKY Kartal ödeme planı kapsamında 24 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor. Tamamı Adalar manzaralı dairelerden oluşan proje 21 bin 600 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

DKY Kartal fiyatları ne kadar?

Toplam 331 adet dairenin yer aldığı DKY Kartal Konutları 220 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Proje Kartal metrosuna 200 metre yürüme mesafesinde yükseliyor. Peki DKY Kartal fiyatları ne kadar?

DKY İnşaat'tan Ramazan ayı kampanyası!

DKY İnşaat satışı ve inşaatı devam eden tüm projelerinde Ramazan kampanyası başlattı. Kampanya dahilinde peşin alımlarda yüzde 20’ye varan indirim fırsatı sunuluyor.

Bu yıl inşaat sektörü çok daha hızlı büyüyecek!

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya'nın ev sahipliği yaptığı yemekte, inşaat, bankacılık ve teknoloji sektörleri ile ilgili yorumları dinledi.

DKY İnşaat'ın hedefi 1 milyon metrekare inşaat!

DKY İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, DKY inşaat olarak önümüzdeki 5 yıl içinde 1 milyon metrekarelik yeni yaşam alanı inşa etmeyi " hedeflediklerini söyledi.

DKY İnşaat ile Ergaz'dan Ataşehir'e karma proje!

Ergaz A.Ş. Genel Müdürü Abubekir Yağız ve DKY İnşaat Onursal Başkanı İbrahim Dumankaya, İstanbul Ataşehir’de 40 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak, yeni bir karma tip yaşam projesine imza attı.

DKY İnşaat'tan Kartal sahiline yeni proje!

DKY inşaat, İstanbul Kartal'da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

DKY İnşaat'tan 200 milyon liralık sahil dönüşümü!

DKY inşaat, İstanbul Kartal'da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

DKY İnşaat'ın satış ofisleri Kurban Bayramı'nda açık mı?

DKY inşaat'ın Levent'te Büyükdere Caddesi No.195'te bulunan Satış ve Deneyim Merkezi, DKY Kartal ve Lokum Evler'in satış ofisleri Kurban Bayramı'nın 2, 3 ve 4. günlerinde açık olacak.

DKY İnşaat 5 katta 71 daireye rezervasyon aldı!

DKY inşaat, Cityscape Global'de Kağıthane'deki DKY On ve DKY Kartal projelerini tanıttı. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, şunları söyledi: "Bir yatırımcı fuarın ilk günü projenin 5 katında 71 daireyi rezerve etti."

DKY İnşaat DKY On nerede?

DKY On Rezidans'ta 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Toplam inşaat alanı 38 bin metrekare olarak belirlenen projede peşin alımlarda indirim uygulanıyor. Peki DKY İnşaat DKY On nerede?

DKY İnşaat DKY On ödemeleri!

Toplam 200 milyon TL yatırımla inşa edilecek olan proje 38 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilecek. DKY İnşaat DKY On ödemeleri kapsamında 60 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

DKY İnşaat yeni projeler geliştirmeye devam edecek!

DKY inşaat, 'yeni ev konsepti' ile alıcılarını çeşitlendirmeyi hedefliyor. Eylül ayında lansmanı yapılacak bu projede hedef kitle ise 'kendini genç hissedenler.'

DKY İnşaat'ta Ramazan'a özel ek fırsatlar sunuluyor!

DKY inşaat, Lokum Evler ve DKY Kartal projelerine özel Ramazan Kampanyası düzenliyor. Şirket her iki proje için Ramazan ayı boyunca var olan indirimlere ek olarak yüzde 3 indirim fırsatı sunuyor.

DKY İnşaat'tan peşin alımlara yüzde 15 indirim!

DKY inşaat, Lokum Evler ve DKY Kartal projelerine özel Ramazan Kampanyası düzenliyor. Şirket her iki proje için Ramazan ayı boyunca var olan indirimlere ek olarak yüzde 3 indirim fırsatı sunuyor.

dky inşaat DKY Kartal Haberi

dky inşaat DKY Kartal

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği DKY Kartal projesi DKY İnşaat imzası taşıyor.


Projede daire tipleri  2+1.5, 3+1.5, 4+1.5, 5+1.5, 6+1.5 olarak tasarlandı. 


Peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanan DKY Kartal Evleri ‘nde daire fiyatları 452 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Projede 60 aya kadar taksitlendirme yapılabiliyor.


DKY Kartal ulaşım bilgileri kapsamında Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika, FSM Köprüsü’ne 25 dakika, Kartal Deniz Otobüsü İskelesi ve sahil yoluna 9 kilometre mesafede yer alıyor.


DKY Kartal iletişim

Telefon: (0216) 517 9 517

Adres: Kartal M1 Alışveriş Merkezi Karşısı-İstanbul

Web: www.dkyinsaat.com

Pınar...