04 / 05 / 2024

DKY inşaatın Metro Properties arsası

DKY inşaatın Metro Properties arsası

Türkiye'deki Metro Cash & Carry'nin sahibi Metro Properties Almanya ve Çin'den sonra Türkiye'de de mağazalarının bulunduğu bölgelerdeki arazileri farklı inşaat projeleri için satma yolunu seçti.

Başakşehir metrosu inşaatını Mevlüt Uysal mı durdurdu?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Başakşehir şehir hastanesine ulaşım için yapılan başakşehir metro inşaatını Ekrem İmamoğlu'nun durduğunu söylemişti. İBB ise metro inşaatını önceki İBB başkanı Mevlüt Uysal'ın durdurduğunu açıkladı...

DKY İnşaat'ın hedefi 1 milyon metrekare inşaat!

DKY İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, DKY inşaat olarak önümüzdeki 5 yıl içinde 1 milyon metrekarelik yeni yaşam alanı inşa etmeyi " hedeflediklerini söyledi.

İnşaatın hangi aşamasında yatırım yapılırsa kazanç sağlanır?

Birbiri ardına proje konut ve iş merkezlerinin yükseldiği büyükşehirlerde “inşaatın hangi aşamasında yatırım yapılması durumunda daha fazla gelir sağlanacağı” son yıllarda en fazla tartışılan konulardan biri.

Kastamonu Entegre, Rusya’daki fabrika inşaatını askıya aldı!

Hayat Holding’e bağlı Kastamonu Entegre şirketi, Rusya’nın Kagula bölgesindeki ahşap panel fabrikasının inşaatını askıya aldı.

Hüseyin Dündar Mehmet Tülazoğlu MYO inşaatını inceledi!

Mehmet Tülazoğlu Adalet Meslek Yüksekokulu inşaatı devam ediyor. Çarşambalı hayırsever Tülay Ulusoy ve Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, OMÜ Mehmet Tülazoğlu Adalet MYO inşaatını ziyaret ederek, son durum hakkında bilgi aldı

Mehmet Tiryaki Tabakhane Camisi'nin inşaatını inceledi!

Tabakhane Camisi'nin yıktırarak yeniden yapımını üstlenen Simav'ın İzmir ve Manisa'daki hayırsever iş adamı Mehmet Tiryaki, Tabakhane Camisi inşaatını ilk kez inceledi.

Sakarya Akyazı Yeni Cami inşaatının temeli atıldı!

Akyazı Belediyesi tarafından kısa bir süre önce kıble istikametinin yanlış olmasından dolayı yeniden yapılmak üzere yıkılan Akyazı Yeni Cami inşaatının temeli atıldı.

DKY İnşaat'tan Kartal sahiline yeni proje!

DKY inşaat, İstanbul Kartal'da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

DKY İnşaat'tan 200 milyon liralık sahil dönüşümü!

DKY inşaat, İstanbul Kartal'da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

DKY Sahil: DKY İnşaat'ın yeni projesi Kartal sahilinde yükseliyor!

DKY İnşaat'ın yeni projesi DKY Sahil, Kartal sahilinde yükseliyor. Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek olan DKY Sahil Evleri projesi için ön talep süreci başladı...

Ant Yapı Rusya'da havaalanı terminal binası inşaatını üstlendi!

Uluslararası alanda iş yapan 250 müteahhit firma listesinde 92. sırada yer alan Ant Yapı, Rusya'da 500 milyon dolarlık havaalanı terminal binası inşaatını üstlendi.

BAÜ Tıp Fakültesi Hastanesi ek bina inşaatının çatısı çöktü!

Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi ek bina inşaatının çatısı çöktü. Olayda 2 işçi hayatını kaybetti. Balıkesir Valisi Mustafa Yaman ve Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir olay yerine gelerek bilgi aldı.

Polimeks, Awaza Kongre Merkezi'nin inşaatını tamamladı!

Polimeks, Awaza Kongre Merkezi’nin inşaatını tamamladı. 197 milyon dolar yatırım değerine sahip yapıya Türkmenistan Devlet Başkanı’nın fikri doğrultusunda 5.25 metre eninde ve 31.5 metre uzunluğunda zemin akvaryumu da yapıldı.

DKY inşaatın Metro Properties arsası Haberi

DKY inşaatın Metro Properties arsası

Şirket, DKY Kartal projesinin bulunduğu yerdeki arsayı DKY İnşaat'a sattı. Metro Properties Asya Bölgesi Müdürü ve Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Gündüz Bayer, "Kozyatağı ve Güneşli'deki mağazalarımızı değerlendirmeyi düşünüyoruz. Türkiye'de 31 mağazamız var bunların 20 tanesi bize ait" dedi. DKY İnşaat, DKY Kartal projesi için, 7 bin 500 metrekarelik Metro Toptancı Market dışında projenin yer aldığı parselin tamamını satın aldı. DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya "331 konutun 130'unu 1 haftada sattık"...