28 / 04 / 2024

DKY Kartal kampanya

DKY Kartal kampanya

DKY İnşaat, İstanbul Kartal'da hayata geçirilen DKY Kartal, DKY Sahil ve Kağıthane'de yer alan DKY On projelerinde sonbahara özel kampanya başlattı. Şirket, kampanya kapsamında tüm projelerinde peşinatı yüzde 1'e faizi yüzde 0.42'ye düşürdü.

DKY Kartal Rezidans ulaşım!

DKY Kartal Rezidans ulaşım bilgilerine göre proje FSM Köprüsü’ne 25 dakika, Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakikalık mesafede bulunuyor. 7 blok halinde yükselen projenin 2017 yılında tamamlanması planlanıyor.

DKY Business Kartal kampanyalı ödeme planı!

DKY Business Kartal kampanyalı ödeme planı kapsamında fırsatlar devam ediyor. Teslimlerin 2017 yılı sonunda yapılacağı proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal Soğanlık'ta inşa ediliyor.

DKY Kartal'da yılbaşı fırsatının bir tık fazlası!

"DKY Kartal'da yılbaşı fırsatının bir tık fazlası" sloganıyla tanıtılan projede 331 adet konut ve ticari birimler bulunuyor. Proje 22 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

DKY Kartal'da 2. perde avantajlarla açıldı!

DKY İnşaat DKY Kartal'da toplam 331 adet daire yer alıyor. DKY Kartal'da 2. perde avantajlarla açıldı. İşte, DKY Kartal kampanya detayları...

Kartal DKY Rezidans iletişim!

Kartal DKY Rezidans iletişim için 0216 517 9 517 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Tamamı peşin alımlarda yüzde 15 indirim yapılan projede peşinatı teslimde ödeme imkanı sunuluyor.

DKY İnşaat DKY Kartal fiyatları!

DKY İnşaat DKY Kartal fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. Teslim tarihi 2017 yılı Aralık ayı olarak belirlenen projede yüzde 5 peşinatla konut sahibi olabilmek mümkün.

DKY Kartal Evleri ödeme tablosu!

DKY İnşaat imzası ile yükselen DKY Kartal Residence'de daire fiyatları 452 bin TL'den başlıyor. Proje 220 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor. İşte DKY Kartal Evleri ödeme tablosu...

DKY Kartal Evleri'nde 406 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla!

Anneler Günü'ne özel yüzde 4 ek indirim fırsatı sunulan DKY Kartal Soğanlık projesi, 331 adet daireden meydana geliyor. Projede başlangıç fiyatı 406 bin 800 TL olarak belirlendi...

DKY Kartal Anneler Günü kampanyası!

DKY Kartal Anneler Günü kampanyası kapsamında yüzde 4 indirim uygulanıyor. Daire fiyatları 406 bin 800 TL'den başlayan projede yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

DKY İnşaat DKY Kartal ödeme tablosu!

Yüzde 5 peşinatla esnek ödeme imkanı sunan DKY Kartal Konutları D-100 ve Çevre yolu bağlantısının kesiştiği yerde inşa ediliyor. Projede lansmana özel fırsatlar devam ediyor. İşte DKY İnşaat DKY Kartal ödeme tablosu...

Soğanlık DKY Kartal ulaşım!

Soğanlık DKY Kartal ulaşım bilgilerine göre proje, Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika uzaklıkta bulunuyor. Teslimlerin Aralık 2017 tarihinde gerçekleşeceği projede yüzde 5 peşinatla ödeme yapılabiliyor.

DKY Kartal fiyat!

DKY Kartal fiyat listesi kapsamında lansmana özel avantajlar sunuluyor. Dairelerin büyüklükleri 98.19 metrekare ile 200.87 metrekare arasında değişiklik gösteren proje DKY İnşaat imzası ile yükseliyor.

DKY Kartal'da ev sahibi olmak bir tık daha kolay!

DKY İnşaat imzası ile hayata geçirilen DKY Kartal Konutları 220 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Proje "DKY Kartal'da ev sahibi olmak bir tık daha kolay" sloganıyla tanıtılıyor.

DKY İnşaat DKY Kartal fiyat!

DKY İnşaat DKY Kartal fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 385 bin 750 TL'den başlangıç gösteriyor. Yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabilen proje 220 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

DKY Kartal'da yüzde 0,42 faiz kampanyası!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal'da hayata geçirilen DKY Kartal, DKY Sahil ve Kağıthane'de yer alan DKY On projelerinde sonbahara özel kampanya başlattı. Şirket, kampanya kapsamında tüm projelerinde peşinatı yüzde 1'e faizi yüzde 0.42'ye düşürdü.

DKY Kartal’ın bahçe katları ve ofis bloğu ilk defa satışta!

Kartal’ın önemli projesi DKY Kartal’ın, bahçe katları ve ofis bloğu ilk defa satışa çıktı. Ödeme kolaylıklarının tanındığı kampanya 31 Aralık’a kadar devam edecek.

DKY Kartal'da 2. perde avantajlarla açıldı!

DKY İnşaat DKY Kartal'da toplam 331 adet daire yer alıyor. DKY Kartal'da 2. perde avantajlarla açıldı. İşte, DKY Kartal kampanya detayları...

Lokum Evler ve DKY Kartal projelerine özel kampanya!

Kentsel dönüşüme odaklanan firmalardan biri olan DKY inşaat, Tuzla'daki Lokum Evler ve DKY Kartal projelerine özel ramazan kampanyası başlattı. Peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanıyor.

Lokum Evler ve DKY Kartal projelerine özel kampanya!

Kentsel dönüşüme odaklanan firmalardan biri olan DKY inşaat, Tuzla'daki Lokum Evler ve DKY Kartal projelerine özel ramazan kampanyası başlattı. Peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanıyor.

Lokum Evler ve DKY Kartal'da çifte kampanya!

Lokum Evler ve DKY Kartal projelerine özel Ramazan kampanyası düzenleyen DKY İnşaat, varolan indirimlere ek olarak yüzde 3 indirim daha yapacak.

Soğanlık DKY Kartal ev fiyatları ne kadar?

331 adet daireden meydana gelen DKY Kartal projesinde 2+1.5’dan 6+1.5’a kadar farklı daire tipleri yer alıyor. Peki Soğanlık DKY Kartal ev fiyatları ne kadar?

DKY Kartal satılık daire fiyatları!

DKY Kartal satılık daire fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Soğanlık DKY Kartal Evleri DKY İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

DKY Kartal projesi fiyat!

DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen DKY Kartal projesi 331 adet daireden meydana geliyor. DKY İnşaat DKY Kartal projesi fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

DKY Kartal Evleri iletişim bilgileri!

DKY Kartal Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası (0216) 517 9 517 olarak belirlendi. DKY Kartal Evleri ‘nde 2+1.5 ‘dan 6+1.5 ‘a kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

DKY Kartal ulaşım bilgileri!

DKY Kartal ulaşım bilgileri kapsamında Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre, sahil yoluna ise 9 kilometre mesafede yer alıyor. DKY Kartal projesi DKY İnşaat imzası taşıyor.

DKY Kartal projesi satış ofisi telefon!

DKY Kartal projesi satış ofisi telefon numarası (0216) 517 9 517 olarak belirlendi. DKY İnşaat projesi DKY Kartal İstanbul Anadolu Yakası Kartal - Soğanlık’ta inşa ediliyor.

DKY İnşaat projesi DKY Kartal Evleri!

DKY İnşaat projesi DKY Kartal Evleri İstanbul Anadolu Yakası Kartal - Soğanlık’ta inşa ediliyor. DKY Kartal Evleri ‘nin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor.

DKY Kartal kampanya Haberi

DKY Kartal kampanya

DKY İnşaat, İstanbul Kartal'da hayata geçirilen DKY Kartal, DKY Sahil ve Kağıthane'de yer alan DKY On projelerinde sonbahara özel kampanya başlattı. Şirket, kampanya kapsamında tüm projelerinde peşinatı yüzde 1'e faizi yüzde 0.42'ye düşürdü. DKY Kartal projesi 21 bin 700 metrekare arsa alanı üzerinde, İstanbul Anadolu yakasının yükselen değeri Kartal bölgesinde inşa ediliyor. DKY Kartal projesinde 2 + 1.5, 3 + 1.5, 4 + 1.5 ve 5 + 1.5 konut tipi seçenekleri sunuluyor. Proje içerisinde ayrıca 9 bin metrekarelik Metro Gross Market ile 23 bin metrekarelik ofis bloku da yer alıyor.


ADALAR MANZARALI

Kartal'da, sahil yolu üzerinde yer alan DKY Sahil projesinde büyüklüğüne bakılmaksızın her daire için en az iki araçlık kapalı otopark ve bunun yanı sıra, depo olarak kullanılacak alanlar da...