27 / 04 / 2024

DKY Kartal ne zaman teslim

DKY Kartal ne zaman teslim

İstanbul Kartal'da Soğanlık bölgesinde yer alan DKY Kartal Evleri'nde 240 ay vade fırsatı ile ev sahibi olmak kolaylaşıyor. Projede daire fiyatları 952 bin 500 TL'den başlıyor...

DKY Kartal satılık daire fiyatları!

DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen DKY Kartak satılık daire fiyatları 952 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

DKY Kartal Rezidans daire fiyatları!

DKY Kartal Rezidans daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. FSM Köprüsü’ne 25 dakikalık uzaklıkta olan projede "yüzde 10 peşin öde, gerisini taşın öde" kampanyası devam ediyor.

DKY İnşaat DKY Kartal Evleri iletişim!

DKY İnşaat DKY Kartal Evleri iletişim için 0216 517 9 517 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Kartal Soğanlık'ta inşa edilen projede dairelerin büyüklükleri 98.19 ile 200.87 arasında değişiyor.

DKY Kartal'da yılbaşı fırsatının bir tık fazlası!

"DKY Kartal'da yılbaşı fırsatının bir tık fazlası" sloganıyla tanıtılan projede 331 adet konut ve ticari birimler bulunuyor. Proje 22 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

DKY Kartal Rezidans ödeme seçenekleri!

Ulaşım bilgisine göre FSM Köprüsü’ne 25 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje 220 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. DKY Kartal Rezidans ödeme seçenekleri kapsamında peşinatta yüzde 15 indirim sağlanıyor.

Soğanlık DKY Kartal kampanyası!

Soğanlık DKY Kartal kampanyası kapsamında esnek ödeme avantajları sunuluyor. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanan proje Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

15 soruda DKY Kartal projesi!

DKY Kartal projesi DKY İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçiriliyor. İşte 15 soruda DKY Kartal projesi detayları...

DKY İnşaat DKY Kartal Evleri satılık!

Toplam 331 adet dairenin yer aldığı proje konum bilgisine göre Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika uzaklıkta bulunuyor. DKY İnşaat DKY Kartal Evleri satılık daire tipleri 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar farklılık gösteriyor.

DKY Kartal ne zaman teslim?

Toplam 220 milyon dolar yatırım bedeliyle yükselen projede 331 adet daire bulunuyor. Proje FSM Köprüsü’ne 25 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Peki DKY Kartal ne zaman teslim?

DKY Kartal Evleri teslim tarihi!

Konum bilgisine göre FSM Köprüsü’ne 25 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede 331 adet daire yer alıyor. DKY Kartal Evleri teslim tarihi 2017 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor.

DKY Kartal iletişim bilgileri telefon!

Ödeme planına göre 60 aya kadar vade imkanı sağlanan proje FSM Köprüsü’ne 25 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. DKY Kartal iletişim bilgileri telefon numarası (0216) 517 9 517 olarak belirlendi.

Soğanlık DKY Kartal Ofisleri nerede?

DKY Kartal Rezidans 220 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. DKY İnşaat imzası taşıyan projede konutların yanı sıra ofisler de bulunuyor. Peki Soğanlık DKY Kartal Ofisleri nerede?

DKY Kartal satılık ofis!

DKY Kartal satılık ofis fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. FSM Köprüsü’ne 25 dakika uzaklıkta hayata geçirilen projede 2+1,5'tan 6+1,5'a kadar farklı daire tipleri yer alıyor.

Soğanlık DKY Kartal güncel ödeme seçenekleri!

Lokasyon bilgisine göre FSM Köprüsü’ne 25 dakika kadar uzaklıkta yer alan projede 331 adet daire yer alıyor. Soğanlık DKY Kartal güncel ödeme seçenekleri kapsamında peşinatta yüzde 10 indirim sağlanıyor.

DKY Kartal Residence Soğanlık satılık!

DKY Kartal Residence Soğanlık satılık ev fiyatları 622 bin TL'den başlıyor. FSM Köprüsü’ne 25 dakikalık mesafede olan proje 22 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

DKY Kartal satış fiyatları ne kadar?

DKY Kartal Rezidans'da 2+1,5'tan 6+1,5'a kadar farklı daire tipleri mevcut. Proje 220 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Peki DKY Kartal satış fiyatları ne kadar?

DKY Ada Kartal ne zaman teslim?

Toplam 19 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede daire tiplerinin 2+1' den 3+1,5'e kadar farklılık gösteriyor. Peki DKY Ada Kartal ne zaman teslim?

DKY Kartal Rezidans daire fiyatları!

DKY Kartal Rezidans daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. FSM Köprüsü’ne 25 dakikalık uzaklıkta olan projede "yüzde 10 peşin öde, gerisini taşın öde" kampanyası devam ediyor.

DKY İnşaat DKY Kartal ulaşım bilgileri!

DKY İnşaat DKY Kartal ulaşım bilgileri kapsamında proje Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika uzaklıkta bulunuyor. Proje 220 milyon dolar yatırımla hayata geçiriliyor.

DKY Kartal Rezidans ulaşım!

DKY Kartal Rezidans ulaşım bilgilerine göre proje FSM Köprüsü’ne 25 dakika, Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakikalık mesafede bulunuyor. 7 blok halinde yükselen projenin 2017 yılında tamamlanması planlanıyor.

DKY Kartal Business ne zaman teslim?

DKY Kartal Rezidans 220 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. Proje 331 adet konut ve ticari alanlardan oluşuyor. Peki DKY Kartal Business ne zaman teslim edilecek?

DKY Kartal Business satılık ofis!

DKY Kartal Business satılık ofis fiyatları 722 bin TL'den başlıyor. Aralık 2017 tarihinde teslim edilecek proje FSM Köprüsü’ne 25 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

DKY Kartal Soğanlık ne zaman teslim?

Konum bilgisine göre Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika uzaklıkta bulunan projede bahçe katları, teraslı daireler ve ofis bloğu bulunuyor. Peki DKY Kartal Soğanlık ne zaman teslim?

Soğanlık DKY Kartal Konutları satılık!

Toplam 331 adet daireden meydana gelen proje FSM Köprüsü’ne 25 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Soğanlık DKY Kartal Konutları satılık daire tipleri 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar farklılık gösteriyor.

DKY Kartal DKY İnşaat adres!

Daire seçeneklerinin 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar farklılık gösterdiği proje toplam 331 adet daireden meydana geliyor. DKY Kartal DKY İnşaat adres bilgileri kapsamında FSM Köprüsü’ne 25 dakika uzaklıkta bulunuyor.

DKY Kartal 2. perde avantajları!

DKY Kartal 2. perde avantajları devam ediyor. 2017 yılı Aralık ayında teslim edilecek olan proje Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakikalık mesafede hayata geçiriliyor.

DKY Kartal Rezidans iletişim bilgileri!

Konum bilgisine göre FSM Köprüsü’ne 25 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede 331 adet daire bulunuyor. DKY Kartal Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 517 9 517 olarak belrilendi.

DKY Kartal ne zaman teslim Haberi

DKY Kartal ne zaman teslim

DKY İnşat tarafından 4 blok olarak tasarlanan projede toplamda 331 daire, mağaza ve ofis alanı yer alıyor. 220 milyon TL yatırım bedeline sahip olan DKY Kartal Evleri, 22 bin metrekare arsa alanında yükseliyor.


DKY Kartal projesinde fitness center, su kanalları, bisiklet yolları, açık ve kapalı yüzme havuzları ile koşu parkurları da bulunuyor.


İstanbul Kartal'a bağlı Soğanlık bölgesinde hayata geçirilen DKY Kartal Evleri, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 25 dakika, Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 19 kilometre, Kartal deniz otobüsü iskelesine ve sahil yoluna 9 kilometre mesafede yer alıyor. 


DKY Kartal ev fiyatları!

DKY Kartal projesinde mevcut olan 3+1,5 ve 4+1,5 daireler 140 metrekare ile 200 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. 3+1,5 dairelerin fiyatları 952 bin 500 TL ile 1 milyon 687 bin...