28 / 04 / 2024

DKY Kartal ofis fiyatları ne kadar

DKY Kartal ofis fiyatları ne kadar

DKY İnşaat'ın, İstanbul Kartal'da hayata geçirdiği DKY Kartal projesinde bahçe katları, teraslı daireler ve ofis bloğu satışa çıktı.

DKY Kartal ofis fiyatları ne kadar?

DKY Kartal Rezidans'ta 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Kartal Deniz Otobüsü İskelesi ve sahil yoluna 9 kilometre uzaklıkta olan projede teslimler 2017 yılı içerisinde gerçekleşecek. Peki DKY Kartal ofis fiyatları ne kadar?

DKY Kartal satılık ofis!

DKY Kartal satılık ofis fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. FSM Köprüsü’ne 25 dakika uzaklıkta hayata geçirilen projede 2+1,5'tan 6+1,5'a kadar farklı daire tipleri yer alıyor.

DKY Kartal Projesi satış fiyatları!

DKY Kartal projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da 220 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirildi. Projede konut, ofis ve mağazalara yer veriliyor...

Soğanlık DKY Kartal konut teslimleri!

DKY Kartal projesi İstanbul Kartal'da DKY İnşaat tarafından hayata geçirildi. 220 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen DKY Kartal projesinde konut, ofis ve mağazalar yer alıyor...

DKY Kartal'da satılık son 2 daire! 587 bin TL'den!

DKY Kartal dairelerin fiyatları 587 bin TL'den başlıyor. Yıl sonunda teslim edilecek olan DKY Kartal'da konut, ofis ve mağazalar bulunuyor...

Kartal DKY Business ofis fiyatları!

Kartal DKY Business ofis fiyatları kat ve cephelerine göre değişiyor. 22 bin metrekarelik alan üzerinde yükselen projenin 2017 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

DKY Kartal Business satılık ofis!

DKY Kartal Business satılık ofis fiyatları 722 bin TL'den başlıyor. Aralık 2017 tarihinde teslim edilecek proje FSM Köprüsü’ne 25 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

DKY Kartal Soğanlık ne zaman teslim?

Konum bilgisine göre Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika uzaklıkta bulunan projede bahçe katları, teraslı daireler ve ofis bloğu bulunuyor. Peki DKY Kartal Soğanlık ne zaman teslim?

DKY Kartal’ın bahçe katları ve ofis bloğu ilk defa satışta!

Kartal’ın önemli projesi DKY Kartal’ın, bahçe katları ve ofis bloğu ilk defa satışa çıktı. Ödeme kolaylıklarının tanındığı kampanya 31 Aralık’a kadar devam edecek.

DKY Kartal’ın bahçe katları ve ofis bloğu satışa çıktı!

İstanbul’un önümüzdeki yıllarda en önemli finans ve yerleşim merkezi olacağı düşünülen Kartal’ın önemli projesi DKY Kartal’ın, bahçe katları ve ofis bloğu ilk defa satışa çıktı.

DKY Kartal'da bahçe katları satışta!

DKY İnşaat'ın DKY Kartal projesinde bahçe katları, teraslı daireler ve ofis bloğu satışa çıktı. Projenin B ve E bloklarındaki daireler ilk kez lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı.

DKY Kartal'da metrekaresi 7 bin 500 TL'ye ofis!

"Her şeyin bir tık fazlası" sloganıyla Dumankaya tarafından hayata geçirilmekte olan DKY Kartal projesinde dört cazip ödeme seçeneği sunuluyor.

DKY Kartal'da bahçe katları ve ofisler satışa çıktı!

DKY İnşaat'ın DKY Kartal projesinde bahçe katları, teraslı daireler ve ofis bloğu çok cazip fiyat ve ödeme koşulları ile satışa çıktı.

Soğanlık DKY Kartal ofis fiyatları!

Konum bilgisine göre FSM Köprüsü’ne 25 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje 331 adet daireden meydana geliyor. Soğanlık DKY Kartal ofis fiyatları metrekare birim bazında 7 bin 500 TL'den başlıyor.

DKY Kartal'da ofisler satışta!

DKY İnşaat'ın, İstanbul Kartal'da hayata geçirdiği DKY Kartal projesinde bahçe katları, teraslı daireler ve ofis bloğu satışa çıktı.

DKY Kartal ofis fiyatları ne kadar Haberi

DKY Kartal ofis fiyatları ne kadar

DKY İnşaat'ın, İstanbul Kartal'da hayata geçirdiği DKY Kartal projesinde bahçe katları, teraslı daireler ve ofis bloğu satışa çıktı. Projedeki daireler açılı kapanır balkonları ve bahçe katından en üst kata kadar devam eden deniz ve Adalar manzarası ile dikkat çekiyor. 


Ön talep sürecinde yüzde 50'lik kısmı rezerve edilen ofis bloğu metrekaresi 7 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla saüşa çıktı. DKY Kartal'ın yeni kampanyasında 2+1,5 daireler 476 bin 850 TL'den, 3+1,5 daireler 683 bin TL'den, 4+1,5 daireler 1 milyon 54 bin TL'den başlıyor. Projede 10 bin TL peşinat, peşinde yüzde 15 indirim, 60 ay 0 faiz ve kişiye özel esnek olmak üzere dört ayrı seçenek bulunuyor. 


Hürriyet