27 / 04 / 2024

dky kartal teslim tarihi

dky kartal teslim tarihi

DKY Kartal Residence ödeme planı kapsamında fırsatlar sunuluyor. Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre mesafede olan projede dairelerin alanları 98.19 ile 200.87 metrekare arasında değişiyor.

DKY Kartal Rezidans nerede?

DKY Kartal Konutları'nın 2017 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor. Projede 331 adet dairenin yanı sıra ticari birimler de bulunuyor. Peki DKY Kartal Rezidans nerede?

DKY Kartal Rezidans ulaşım!

DKY Kartal Rezidans ulaşım bilgilerine göre proje FSM Köprüsü’ne 25 dakika, Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakikalık mesafede bulunuyor. 7 blok halinde yükselen projenin 2017 yılında tamamlanması planlanıyor.

DKY Kartal Business ne zaman teslim?

DKY Kartal Rezidans 220 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. Proje 331 adet konut ve ticari alanlardan oluşuyor. Peki DKY Kartal Business ne zaman teslim edilecek?

DKY İnşaat Business Kartal satış ofisi!

DKY İnşaat Business Kartal satış ofisi irtibat numarası 0216 517 9 517 olarak belirlendi. FSM Köprüsü’ne 25 dakika yakınlıkta olan projede ofislerin fiyatları 722 bin TL'den başlıyor.

DKY Kartal Soğanlık lokasyon bilgileri!

Toplam 331 adet daireden meydana gelen proje 220 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. DKY Kartal Soğanlık lokasyon bilgileri kapsamında Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

DKY Kartal ofis fiyatları ne kadar?

DKY Kartal Rezidans'ta 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Kartal Deniz Otobüsü İskelesi ve sahil yoluna 9 kilometre uzaklıkta olan projede teslimler 2017 yılı içerisinde gerçekleşecek. Peki DKY Kartal ofis fiyatları ne kadar?

DKY Kartal ne zaman teslim?

Toplam 220 milyon dolar yatırım bedeliyle yükselen projede 331 adet daire bulunuyor. Proje FSM Köprüsü’ne 25 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Peki DKY Kartal ne zaman teslim?

Soğanlık DKY Kartal güncel ödeme seçenekleri!

Lokasyon bilgisine göre FSM Köprüsü’ne 25 dakika kadar uzaklıkta yer alan projede 331 adet daire yer alıyor. Soğanlık DKY Kartal güncel ödeme seçenekleri kapsamında peşinatta yüzde 10 indirim sağlanıyor.

DKY Kartal projeleri 2016'da tamamlanacak!

DKY Kartal projesiyle büyük beğeni kazanarak, kısa sürede çok iyi bir satış rakamına ulaşan DKY inşaat, Kartal'da iki proje daha inşa etmeye hazırlanıyor.

DKY Kartal ulaşım bilgileri!

DKY Kartal ulaşım bilgileri kapsamında Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre, sahil yoluna ise 9 kilometre mesafede yer alıyor. DKY Kartal projesi DKY İnşaat imzası taşıyor.

DKY Kartal satılık ev!

DKY Kartal satılık ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. DKY Kartal projesi DKY İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası 'nda inşa ediliyor.

DKY Kartal adres bilgileri!

DKY Kartal adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da inşa ediliyor. Soğanlık DKY Kartal projesi DKY İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor.

DKY İnşaat DKY Kartal ne zaman teslim edilecek?

DKY Kartal projesi DKY İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal - Soğanlık’ta inşa ediliyor. Peki DKY İnşaat DKY Kartal ne zaman teslim edilecek?

DKY Kartal projesi satış ofisi!

DKY Kartal projesi satış ofisi telefon numarası (0216) 517 9 517 olarak belirlendi. Peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanan DKY Kartal projesi 2017 yılında teslim edilecek.

DKY Kartal'da satılık son 2 daire! 587 bin TL'den!

DKY Kartal dairelerin fiyatları 587 bin TL'den başlıyor. Yıl sonunda teslim edilecek olan DKY Kartal'da konut, ofis ve mağazalar bulunuyor...

DKY Kartal Konutları ödeme seçenekleri!

DKY Kartal Konutları 2018 yılı Haziran ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. DKY Kartal Evleri fiyatları 952 bin 500 liradan başlıyor. İşte DKY Kartal Konutları ödeme seçenekleri...

DKY Kartal Evleri fiyat listesi 2017!

İstanbul Kartal'a bağlı Soğanlık'ta hayata geçirilen DKY Kartal Evleri, 2018 yılının Haziran ayında teslim ediliyor. İşte DKY Kartal Evleri fiyat listesi 2017...

DKY Kartal Ada Rezidans teslim tarihi!

DKY Kartal Ada Rezidans teslim tarihi 2018 yılı sonu olarak belirtiliyor. DKY Ada Rezidans Kartal'da ev fiyatları peşinde 350 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

DKY Kartal'da yıl sonu avantajı!

DKY Kartal'da yıl sonu avantajı kapsamında yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. 2017 yılının sonunda teslim edilecek projede 331 adet konut ve ticari ünitelere yer veriliyor.

DKY Kartal Rezidans nerede?

DKY Kartal Konutları'nın 2017 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor. Projede 331 adet dairenin yanı sıra ticari birimler de bulunuyor. Peki DKY Kartal Rezidans nerede?

DKY Kartal Business ne zaman teslim?

DKY Kartal Rezidans 220 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. Proje 331 adet konut ve ticari alanlardan oluşuyor. Peki DKY Kartal Business ne zaman teslim edilecek?

DKY Kartal Business satılık ofis!

DKY Kartal Business satılık ofis fiyatları 722 bin TL'den başlıyor. Aralık 2017 tarihinde teslim edilecek proje FSM Köprüsü’ne 25 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

DKY Kartal Soğanlık ne zaman teslim?

Konum bilgisine göre Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika uzaklıkta bulunan projede bahçe katları, teraslı daireler ve ofis bloğu bulunuyor. Peki DKY Kartal Soğanlık ne zaman teslim?

DKY Kartal satılık daire fiyatları!

DKY Kartal Soğanlık projesinde 10 bin TL peşinat ödemesi yaparak, 60 ay vade farkı olmadan taksitli ödemeler yapılıyor. DKY Kartal projesinde daireler 2017 yılının sonunda teslim ediliyor...

DKY Kartal 2. perde avantajları!

DKY Kartal 2. perde avantajları devam ediyor. 2017 yılı Aralık ayında teslim edilecek olan proje Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakikalık mesafede hayata geçiriliyor.

DKY Kartal ne zaman teslim?

Toplam 220 milyon dolar yatırım bedeliyle yükselen projede 331 adet daire bulunuyor. Proje FSM Köprüsü’ne 25 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Peki DKY Kartal ne zaman teslim?

DKY Kartal Evleri teslim tarihi!

Konum bilgisine göre FSM Köprüsü’ne 25 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede 331 adet daire yer alıyor. DKY Kartal Evleri teslim tarihi 2017 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor.

dky kartal teslim tarihi Haberi

dky kartal teslim tarihi

DKY İnşaat imzası ile hayata geçirilen DKY Kartal 'da 2+1.5, 3+1.5, 4+1.5, 5+1.5, 6+1.5 olarak tasarlandı. Projede teslimlerin Aralık 2017 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor. 


22 bin metrekare arsa alanına sahip DKY Kartal projesi Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika, FSM Köprüsü’ne 25 dakika, deniz otobüsü iskelesi ve sahil yoluna 9 kilometre, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre uzaklıkta yer alıyor. 

DKY Kartal Residence ödeme planı!

331 daire ve ticari birimlerden oluşan Soğanlık DKY Kartal'da yüzde 10 peşinde; kalan bedel için ödemeler teslimden sonra yapılıyor. Proje 220 milyon dolar yatırımla inşa ediliyor. 


Kartal Soğanlık'ta yükselen DKY İnşaat DKY Kartal'da fiyatlar 722 bin TL'den başlıyor. Projede ofislerin büyüklükleri 105 - 931 metrekare, konutların büyüklükleri ise 98.19 - 200.87 metrekare şeklinde dizayn edildi. 


Soğanlık DKY Kartal'ın sosyal kullanım alanları içerisinde; su...