17 / 05 / 2024

DKY Kartalda ofisler satışa çıktı

DKY Kartalda ofisler satışa çıktı

DKY İnşaat'ın, İstanbul Kartal'da hayata geçirdiği DKY Kartal projesinde bahçe katları, teraslı daireler ve ofis bloğu satışa çıktı.

DKY On fiyatlar!

İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de hayata geçirilecek olan projede 205 konut, ticari alan ve ofisler yer alıyor. DKY On fiyatlar kapsamında daireler 390 bin TL'den satışa sunuluyor.

DKY Kartal'da bahçe katları ve ofisler satışa çıktı!

DKY İnşaat'ın DKY Kartal projesinde bahçe katları, teraslı daireler ve ofis bloğu çok cazip fiyat ve ödeme koşulları ile satışa çıktı.

DKY On Kağıthane ne zaman teslim?

Daire alanlarının 57 metrekareden başlangıç gösterdiği proje 200 milyon TL yatırımla inşa edilecek. Projede 205 konut, ticari alan ve ofisler bulunuyor. Peki DKY On Kağıthane ne zaman teslim?

DKY Kartal'da ofisler satışta!

DKY İnşaat'ın, İstanbul Kartal'da hayata geçirdiği DKY Kartal projesinde bahçe katları, teraslı daireler ve ofis bloğu satışa çıktı.

Soğanlık DKY Kartal Ofisleri nerede?

DKY Kartal Rezidans 220 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. DKY İnşaat imzası taşıyan projede konutların yanı sıra ofisler de bulunuyor. Peki Soğanlık DKY Kartal Ofisleri nerede?

DKY İnşaat Deniz Yıldızı satış fiyatları!

DKY İnşaat Deniz Yıldızı satış fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Deniz Yıldızı Kartal projesi 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

DKY İnşaat Lokum Evler ulaşım!

DKY İnşaat Lokum Evler ulaşım bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Tuzla Aydınlı'da yer alan Lokum Evler projesi üniversiteler bölgesine 12 dakika, sahile 8 dakika mesafede konumlanıyor...

DKY İnşaat Lokum Evler satış ofisi!

DKY İnşaat Lokum Evler satış ofisi bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Lokum Evler projesi 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Ataşehir My Newwork projesinde ofisler 2016'da teslim!

Bir ofis projesi olarak hayata geçirilen My Newwork projesi Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyor. Ataşehir My Newwork projesinde ofisler 2016'da teslim ediliyor. Proje tek blok halinde yükseliyor.

DKY İnşaat Kağıthane projesi Sucuk Fabrikası'nın yerinde yükselecek!

İstanbul'un Anadolu yakasında kentsel dönüşüm projelerine ağırlık veren DKY İnşaat, Kağıthane'de eski Beşler Sucuk Fabrikası yerine konut yapacak. DKY Kağıthane projesi 2015 yılının ikinci çeyreğinde satışa açılacak...

DKY İnşaat Kağıthane'de kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirecek!

Karizma Beşler'in 1945'te kurulduğu Kağıthane'deki 10 dönüm arazide dönüşüm projesi gerçekleştirecek olan DKY İnşaat'ın Başkanı Ali Dumankaya, "Metrekare birim fiyatı 6 bin liradan başlatmak istiyoruz" dedi.

Lokum Evler DKY İnşaat fiyat!

Lokum Evler konut projesinde tamamı peşin ödemelerde yüzde 4 indirim uygulanıyor. Lokum Evler DKY İnşaat fiyat listesi dairelerin konumları ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor.

DKY İnşaat Lokum Evler daire fiyatları!

Daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan oluşan Lokum Evler projesi 15 ile 19 katlı 7 blok halinde yükseliyor. DKY İnşaat Lokum Evler daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

DKY Kartalda ofisler satışa çıktı Haberi

DKY Kartalda ofisler satışa çıktı

DKY İnşaat'ın, İstanbul Kartal'da hayata geçirdiği DKY Kartal projesinde bahçe katları, teraslı daireler ve ofis bloğu satışa çıktı. Projedeki daireler açılı kapanır balkonları ve bahçe katından en üst kata kadar devam eden deniz ve Adalar manzarası ile dikkat çekiyor. 


Ön talep sürecinde yüzde 50'lik kısmı rezerve edilen ofis bloğu metrekaresi 7 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla saüşa çıktı. DKY Kartal'ın yeni kampanyasında 2+1,5 daireler 476 bin 850 TL'den, 3+1,5 daireler 683 bin TL'den, 4+1,5 daireler 1 milyon 54 bin TL'den başlıyor. Projede 10 bin TL peşinat, peşinde yüzde 15 indirim, 60 ay 0 faiz ve kişiye özel esnek olmak üzere dört ayrı seçenek bulunuyor. 


Hürriyet