28 / 04 / 2024

DKY Merkez projesi

DKY Merkez projesi

DKY İnşaat Sultanbeyli'de hayata geçireceği DKY Merkez projesini Eylül'de satışa çıkarıyor. DKY Merkez Sultanbeyli'de 230 adet daire yer alıyor. 30 dönüm alan üzerinde yükselecek proje zengin sosyal alanlarıyla dikkat çekiyor.

DKY Merkez Sultanbeyli Projesi!

Daire satışlarına Eylül ayında başlayacağı DKY Merkez projesi toplam 30 dönüm alan üzerinde inşa edilecek. DKY Merkez Sultanbeyli Projesi toplamda 230 adet konut meydana gelecek.

Vakıf GYO VSancaktepe için imzalar atıldı! Yeni proje!

Vakıf GYO VSancaktepe Merkez projesi için sözleşme imzalandı. İşte Vakıf GYO VSancaktepe projesi ile ilgili detaylar... 

Vakıf GYO VSancaktepe Merkez projesi 2024'te satışa çıkıyor! Yeni proje!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Sancaktepe'de inşa edilen VSancaktepe Merkez projesi 2024'te satışa çıkıyor. Peki VSancaktepe Merkez projesinde hangi konut tipleri yer alacak? İşte detaylar...

DKY Kartal projesi nerede? DKY Kartal projesinde kaç daire var?

DKY inşaat tarafından inşa edilen DKY Kartal projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, DKY Kartal projesi nerede? DKY Kartal projesinde kaç daire var? İşte detaylar...

TOKİ'den Kars Merkez'e 309 konutluk yeni proje müjdesi! Tarih açıklandı!

İnşa ettiği yeni konut projeleriyle dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kars Merkez projesi için ihale tarihini açıkladı.

10 soruda TOKİ Kastamonu Merkez!

TOKİ’nin beş yılda toplam olarak 500 bin adet Sosyal Konut Projeleri bütününde Kastamonu’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Kastamonu Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Batman Merkez’de tam 1.030 konut!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin başvuruları çarşamba günü başladı. Peki, TOKİ Batman Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Ardahan Merkez’de 150 adet yeni konut!  

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Ardahan’da da konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Ardahan Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Şanlıurfa Merkez’de 240 ay taksit şansıyla! 10 soruda TOKİ Merkez

TOKİ 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Şanlıurfa’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Şanlıurfa Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Antalya Merkez 2022 Projesi tüm detaylarıyla! Sadece 240 ay vadeyle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Antalya’da da yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Antalya Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Kahramanmaraş Merkez’de 240 ay vade şansıyla! 10 soruda TOKİ Kahramanmaraş Merkez

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları dün günü başladı. TOKİ 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Kahramanmaraş’ta da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Kahramanmaraş Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Tunceli Merkez projesi için düğmeye bastı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tunceli Merkez projesi için start verdi. 

TOKİ o ilde 2.363 TL taksitle konut satışı için start verdi! Ev alacaklar dikkat! Hemen başvurun, sakın kaçırmayın! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Merkez projesi için başvurular başladı. Projeden 2.363 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor. 

TOKİ Amasya projesiyle 425 yeni konut geliyor! İhale tarihi açıklandı!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Amasya Merkez projesi için start verdi. İşte detaylar...

DKY Merkez projesi Haberi

DKY Merkez projesi

DKY Ada ve DKY On projelerinin satışlarına devam eden DKY İnşaat Sultanbeyli'de hayata geçireceği DKY Merkez projesini Eylül'de satışa çıkarıyor. Konut ofis ve ticari alanlardan oluşan proje 30 dönüm alan üzerinde yükselecek.


230 adet konutun yer aldığı DKY Merkez Sultanbeyli'nin 19 bin metrekarelik bölümü ofis alanlarına, 16 bin metrekarelik bölümü ise cadde dükkanlarına ayrıldı. 


Eylül 2016'da resmen satışa çıkacak olan DKY Merkez projesi için ön talep süreci devam ediyor.  Proje zengin sosyal alanlarıyla dikkat çekiyor.


Cityscape Turkey'e özel yüzde 5 indirim

DKY İnşaat Cityscape Turkey'e özel olarak DKY Kartal, Lokum Evler, DKY Sahil, DKY On Kağıthane ve DKY Cadde projelerinde yüzde 5 indirim imkanı sunuyor.



Web adresi: http://www.dkyinsaat.com/

Telefon: (0216) 517 9 517

Ceren...