03 / 05 / 2024

DKY On ulaşım

DKY On ulaşım

İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de yükselen projede teslimleri 2018 yılı Mart ayında yapılması planlanıyor. DKY On DKY İnşaat ödeme koşulları kapsamında peşinat 10 bin TL olarak belirlendi.

Kağıthane DKY On daire planları!

DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen DKY On Residence'de fiyatlar 450 bin TL'den başlıyor. Projede teslimlerin 2018 yılı Mart ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Kağıthane DKY On daire planları...

DKY On Kağıthane satış ofisi iletişim!

DKY On Kağıthane satış ofisi iletişim için 0216 517 9 517 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Peşin alımlarda yüzde 15 indirim avantajı sunan proje 200 milyon lira yatırımla hayata geçiriliyor.

Kağıthane DKY On ödeme planı!

Kağıthane DKY On ödeme planı kapsamında peşinde yüzde 15 indirim uygulanıyor. Projede 1+1,5 ve 2+2,5 şeklinde dizayn edilen daire seçenekleri yer alıyor.

Kağıthane DKY On satış fiyatları!

Kağıthane DKY On satış fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. DKY İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 38 bin metrekarelik inşaat alanından meydana geliyor.

Kağıthane DKY On Evleri satılık!

Kağıthane DKY On Evleri satılık konut tipleri 1+1,5 ve 2+1,5 olarak tasarlandı. Konut, ofis ve ticaret alanından meydana gelen projede peşin ödeme yapıldığında yüzde 15 indirim uygulanıyor.

DKY İnşaat DKY On nerede?

Toplam 206 daire, 35 ofis ve 3 mağazadan meydana gelen DKY On projesi için ön talep süresi başladı. Projenin 2 Eylül'de basına tanıtılması planlanıyor. Peki DKY İnşaat DKY On nerede?

Kağıthane DKY On Evleri fiyat listesi!

Kağıthane DKY On Evleri fiyat listesi 586 bin TL'den başlıyor. DKY On projesi 200 milyon TL yatırım bedeliyle DKY İnşaat tarafından inşa ediliyor...

Kağıthane DKY On güncel ödeme kampanyası!

DKY On Kağıthane projesinde 80 aya kadar sıfır faizle ödeme yapılabiliyor. DKY İnşaat imzası taşıyan DKY On Evleri 200 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirildi...

DKY On Kağıthane ev fiyatları!

DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen DKY On projesi 200 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. Projede aylık 2 bin 550 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor...

DKY On Kağıthane ödeme seçenekleri!

Toplam 200 milyon TL yatırım bedeline sahip DKY On Kağıthane projesinde daire fiyatları 485 bin TL'den başlıyor. İşte DKY On Kağıthane ödeme seçenekleri...

DKY On Kağıthane Projesi teslimler!

DKY On Kağıthane Projesi 200 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. DKY İnşaat imzası taşıyan projede fiyatlar 592 bin TL'den başlıyor...

DKY On Kağıthane güncel konut fiyatları!

1+1,5'dan 2+1,5'a kadar konut seçeneklerinin bulunduğu DKY On projesi 200 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. Projede güncel fiyatlar 592 bin TL'den başlıyor...

Kağıthane DKY On fiyat 2017!

Toplam 200 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen DKY On projesi 206 daire, ofis, otel ve dükkanlardan meydana geliyor. İşte Kağıthane DKY On fiyat 2017...

Kağıthane DKY ON fiyat listesi 2016!

200 milyon lira yatırım bedeliyle hayata geçirilen Kağıthane DKY ON projesi 206 adet konut, otel, ofis ve dükkanlardan oluşuyor. İşte Kağıthane DKY ON fiyat listesi 2016!

Kağıthane DKY On ulaşım!

Kağıthane DKY On ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane Merkez Mahallesi'nde bulunuyor. Projede daire fiyatları 411 bin 500 TL'den başlıyor.

DKY İnşaat DKY On Kağıthane ödeme planı!

DKY İnşaat DKY On Kağıthane ödeme planı kapsamında banka kredisi taksitleri teslimden sonra ödeniyor. 10 dönüm arsa alanı üzerinde yükselen projede 1,5+1 ve 2,5+1 daireler bulunuyor.

DKY On: Yüzde 10 peşin öde, gerisini taşın öde!

"DKY On: Yüzde 10 peşin öde, gerisini taşın öde" kampanyası devam ediyor. 10 dönüm arsa alanı üzerinde inşa edilen projede 1+1,5 ve 2+1,5 daire tipleri bulunuyor.

DKY On Evleri Kağıthane fiyat listesi!

DKY On Evleri Kağıthane fiyat listesi dairelerin konum ve metrekarelerine göre değişiyor. 200 milyon TL yatırım bedeline sahip projede konut, ofis, ticari alanlar ve otel bulunuyor.

DKY İnşaat DKY Kartal ulaşım bilgileri!

DKY İnşaat DKY Kartal ulaşım bilgileri kapsamında proje Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika uzaklıkta bulunuyor. Proje 220 milyon dolar yatırımla hayata geçiriliyor.

DKY On ulaşım Haberi

DKY On ulaşım

Toplam 450 metrekare ticari alanına ayrılan proje İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de hayata geçirilecek. Proje toplam 38 bin metrekare inşaat alanına yayılacak. 


Ortak alanları arasında projede kütüphane, amfitiyatro, sağlıklı yaşam kulübü, kişisel çalışma, eğlence, müzik, sinema alanları gibi birbirinden özel yenilikçi gibi donatıları bulunuyor.


Toplam 4 bin 750 metrekaresi ofis alanından oluşan projede daire tipleri arasında 1 oda 1,5 salon ve 2 oda 1,5 salon gibi alternatiflerin bulunuyor.


DKY On DKY İnşaat ödeme koşulları kapsamında en düşük peşinatın 10 bin TL olarak belirlenirken 36 ayda 0 faiz avantajı ile taksitlendirilme sağlanıyor.


Toplam 200 milyon TL yatırımla inşa edilecek olan projede kişiye özel esnek ödeme planı uygulanan projede nakit ödemelerde yüzde 15 indirim yapılıyor.


0216 517 9 517

Web: www.dkyon.com 

Tülay...