05 / 05 / 2024

dky projeleri

dky projeleri

Dört yılda 10 projeyi yönetme kabiliyetine erişen DKY, 2017’nin sonuna kadar inşaatı devam eden projeleri ile birlikte toplamda 3 bin 697 konut üretmiş olacak. Ali Dumankaya, "Yurt dışına açılmak gibi bir hedefimiz de var ama bu kontrollü olacak" diyor.

Lokum Rezidans'ta fiyatlar 177 bin liradan başlıyor!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı ortaklığıyla Tuzla'da hayata geçirilecek Lokum Evler projesinin 'Lokum Rezidans' bloğu satışa çıktı. 1+1 ve 2 + 1 daire tipinde 145 dairenin bulunuyor.

DKY Sultangazi ve Çeliktepe projeleri 2018'de satışta!

138 konutluk DKY Sahil projesini dün satışa çıkaran DKY İnşaat Sultangazi ve Çeliktepe projelerini 2018 yılı içerisinde satışa sunacak.

DKY Sahil satışa çıktı! 997 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Satışa sunulan DKY Sahil'de 138 daire yer alacak. DKY Sahil, kesintisiz Prens Adaları ve Marmara Denizi manzarasıyla İstanbul'un en dikkat çekici projeleri arasında yer alacak. Projede fiyatlar 997 bin TL ile 2 milyon 884 bin TL arasında değişiyor.

DKY İnşaat, 2023'e kadar 9,2 milyar TL'lik yatırım yapacak!

Dky İnşaat, yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Kentsel dönüşüm projeleri ile İstanbul'un hem gelişen bölgelerine hem de şehir merkezlerine odaklanan şirket, 2023 yılına kadar 9.2 milyar TL'lik projeye başlayacak.

DKY Kartal projeleri 2016'da tamamlanacak!

DKY Kartal projesiyle büyük beğeni kazanarak, kısa sürede çok iyi bir satış rakamına ulaşan DKY inşaat, Kartal'da iki proje daha inşa etmeye hazırlanıyor.

Dumankaya, DKY Kartal'ı ilk kez MIPIM'de tanıttı!

MIPIM’de ‘DKY Kartal’ projesini ilk kez tanıtan DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, yeni projeleri için 220 milyon dolar yatırım yapacaklarını söyledi. İşte ayrıntılar...

DKY İnşaat yeni projelerini MIPIM'de tanıtacak!

Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenen gayrimenkul fuarı MIPIM’e katılan DKY İnşaat, yeni projeleri ilk kez uluslararası yatırımcılara tanıtacak..

DKY İnşaat Deniz Yıldızı ve Lokum Evler projeleri için ön talep topluyor!

DKY İnşaat biri Metropolist Yapı işbirliği ile Tuzla'da inşa edilecek, bir diğeri de Kartal'da yükselecek iki proje için talep toplamaya başladı. Lokum Evler projesinde lansman öncesine özel yüzde 18'e ek olarak yüzde 12 peşin ödeme avantajı sunuluyor

DKY İnşaat 2 bin 750 adet konut ve ofis projesi için düğmeye bastı!

İbrahim Dumankaya Holding bünyesindeki DKY İnşaat, kentsel dönüşüm kapsamında oluşturduğu ‘ Yeniden İstanbul ’ temasıyla 2 bin 750 adet konut ve ofis projeleri için düğmeye bastı.

DKY İnşaat ‘Yeniden İstanbul’ temasıyla 2 bin 750 konut yapacak!

Dumankaya bünyesindeki DKY İnşaat, İstanbul’da kentsel dönüşüm projelerine odaklandı.‘Yeniden İstanbul’ temasını tanıtan DKY İnşaat, bu doğrultuda İstanbul’un çeşitli bölgelerinde 2 bin 750 adet konut ve ofis projeleri hayata geçirecek...

Kişiye özel ödeme planı sunan konut projeleri 2013!

İnşaat yatırımcıları kişiye özel ödeme planları ile müşterilerinin dikkatini çekmeyi başarıyor. Firmalar önce müşterilerini dinliyor sonra onların bütçe ve ödeme gücüne göre bir ödeme planı oluşturuyor. İşte kişiye özel ödeme planı sunan konut projeleri..

İzmir'de markalı konut projeleri, metrekare fiyatlarını yükseltti!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık İzmir Bölge Müdürü Filiz Akkaya son yıllarda artan markalı konut projeleri nedeniyle İzmir'de bazı özel projelerde metrekare birim fiyatları 10 bin TL'ye kadar yükseldiğini belirtti.

Basın Ekspres Yolu konut projeleri 2013!

İstanbul'un yeni Maslak'ı olarak tabir edilen Basın Ekspres Yolu, adeta prestij yolu oldu. Markalı konut projelerinin 1,5 yılda yüzde 45 prim yaptığı bölgede bugün metrekare konut fiyatları 4 bin 500 TL'yi buldu. İşte Basın Ekspres Yolu konut projeleri.

2013 Eylül teslim konut projeleri!

Yaşam için geri sayımın başladığı 2013 Eylül teslim konut projelerini mercek altına aldık. İşte İstanbul'un farklı semtlerinde hayata geçirilen 2013 Eylül teslim konut projeleri ve fiyatları...

dky projeleri Haberi

dky projeleri

DKY markası 56 yıllık sektör birikimi ile 2013 yılında dinamik, kaliteli ve yenilikçi bir anlayışla kuruldu. Gündemi ve trendleri takip eden, araştırmacı, genç ve kalifiye bir ekiple gayrimenkul sektöründe hızlı aksiyon alma ve fark yaratma isteğiyle yola çıkan şirket, dört yılda 10 projeyi yönetme kabiliyetine erişti. DKY olarak bölgesine değer katan ve yatırımcısına her daim kazandıran projelere imza attıklarını belirten DKY Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, "2017'nin sonuna kadar inşaatı devam eden projelerimizle birlikte toplamda 3 bin 697 konut üretmiş olacağız. Ofis projelerimiz ise inşaat aşamasında olduğu için henüz teslim aşamasına geldiğimiz ya da teslim ettiğimiz bir ofis projemiz bulunmuyor" diyor.
Dumankaya, sorularımızı şöyle yanıtladı:


Markanın ismi nereden geliyor?
İnşaat sektörü içinde bulunduğu konjonktürel yapı itibariyle son derece hareketli....