29 / 04 / 2024

DMC

DMC

Hürriyet ekibi de Doğan Grubu tarafından Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’na satılan Hürriyet Medya Towers'a veda etti

Hürriyet, Milliyet'in binasını kiraladı!

Doğan Gazetecilik’in 2011 yılına ait Olağan Genel Kurulu’nu dün yapıldı. Doğan Medya Center, 5 yıllığına Hürriyet'e kiralandı

Qincentive Dmc Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Qincentive Dmc Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Kocabaş ve Lara Özaltın ortaklığında kuruldu.

Dmc Kapı Dekorasyon İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmc Kapı Dekorasyon İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Şafak Demirci tarafından kuruldu.

Dmc Partner Mühendislik İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmc Partner Mühendislik İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Adnan Çakır, Hakan Dokuyucu ve Seyfettin Onur Melek ortaklığında kuruldu.

Londonist Dmc Yurtdışı Konaklama Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Londonist Dmc Yurtdışı Konaklama Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Asim Ertürk tarafından kuruldu. 

Dmc Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmc Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Şebnem Eren ve Sevil Çelik ortaklığında kuruldu. 

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Khaled Al Natour ve Abdul Nassser Sayadı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Dmc Kardeşler İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Dmc Kardeşler İnşaat Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Boyraz ve şefik Sökmen imzasıyla kuruldu.

Ogün Turanlı: İstanbul'da 117 AVM olacak!

VIA DMC'nin Genel Müdürü Ogün Turanlı, "Türkiye'de AVM sayısı 365'in üzerine çıktı, İstanbul'da gelecek yıl inşaatlar bittiğinde 117 AVM olacak" dedi.

İstanbul'da gelecek yıl 117 AVM olacak!

VIA DMC'nin Genel Müdürü Ogün Turanlı,istanbul'da gelecek yıl inşaatlar bittiğinde toplam 117 AVM'nin olabileceğini söyledi.

DMC Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

DMC Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi, Salim Demirci ve Nurettin Demirci ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Ümraniye, Elmalıkent Mahallesi, Adem Yavuz Caddesi'nde kuruldu.

DMC İpek Yolu Turizm Hizmetleri ve Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

DMC İpek Yolu Turizm Hizmetleri ve Yatırımları Limited Şirketi; Mehmet Başel, Dimağ Çağıner ve Cem Kanioğulları ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 5 Haziran'da Bakırköy'de kuruldu.

Viaport, 1 milyar dolar yatırımla zincir olacak!

Via DMC şirketi, Kurtköy'de 4 yıl önce hayata geçirdiği ve ayda 1.5 milyon kişinin ziyaret ettiği Via/Port Alışveriş Merkezi'ni 1 milyar euro yatırımla zincir haline getirmeye hazırlanıyor.

Milliyet ve Vatan gazeteleri, DMC'den Çağlayan'daki yeni binasına taşınıyor!

Demirören Grubu'nun iki gazetesi Milliyet ve Vatan, Doğan Medya Center'dan (DMC) tahliye oluyor. Çağlayan'daki yeni binaya önce Vatan gazetesi çalışanları gidiyor. O bina daha önceden DYP İstanbul İl Merkezi binasıydı

DMC Haberi

DMC

Doğan Grubu'nun, Hürriyet Medya Towers'tan taşınma operasyonunda sona gelindi. İşte Türk basınında bir döneme damgasını vurmuş Medya Towers'ın son hali...


Birçok servisin veda ettiği binadan bugün de istihbarat ve magazin taşınıyor.