04 / 05 / 2024

DNZ Hazal Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

DNZ Hazal Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

DNZ Hazal Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Zeydin Kurt tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Dnz Hazal Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Dnz Hazal Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeydin Kurt tarafından açıldı. 

Dnz Den Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dnz Den Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Üsküdar’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile  Mustafa Deniz, İrfan Deniz tarafından kuruldu.

Momentum Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Momentum Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Özgün ve Reyhan Hazal Şirin tarafından kuruldu.

DNZ Hazal Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DNZ Hazal Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Zeydin Kurt tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu. 

DNZ Kurtköy 2017 güncel fiyatlar!

Deniz Yapı tarafından hayata geçirilen DNZ Kurtköy projesinin 2019 yılının Haziran ayına kadar teslim edilmesi planlanıyor. DNZ Kurtköy 2017 güncel fiyatlar 450 bin TL'den başlıyor...

DNZ Kurtköy Pendik iletişim!

Toplam 311 daireden meydana gelen DNZ Kurtköy Pendik projesi Deniz Yapı imzasına sahip. DNZ Kurtköy Pendik iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 4 579 olarak belirtiliyor.

Pendik DNZ Kurtköy Evleri!

Pendik DNZ Kurtköy Evleri Deniz Yapı imzasıyla 21 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Proje toplam 311 daireden meydana geliyor.

DNZ Kurtköy'de satışlar başladı!

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de Deniz Yapı tarafından hayata geçirilen DNZ Kurtköy'de satılar başladı.

Hazal Arge Yapı İnşaat Mimarlık E Ticaret İthalat İhracat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hazal Arge Yapı İnşaat Mimarlık E Ticaret İthalat İhracat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye Merve Gökhan imzasıyla ile bugün kuruldu.

DNZ Tasarım Yapı Sistemleri İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DNZ Tasarım Yapı Sistemleri İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Deniz Yalçı ve Osman Fırat ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Bağcılar, Hürriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Milli Savunma Bakanlığı yapım ihalesini DNZ Yapı İnşaat kazandı!

MİLLİ Savunma Bakanlığı Genel Kurmay Başkanlığı Bağlıları Ve Müsteşarlık Ankara İnşaat Emlak Bölge Başkanlığı 2014/66727 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Resim Yapı ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Resim Yapı ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Pelin Delimollaoğlu, Tuğçe Hazal Ergil tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta Kozyatağı, İnönü Caddesi, Ozan Sokak'ta kuruldu.

Kuvarz Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuvarz Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Hazal Kızmaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Mayıs'ta kuruldu

DNZ Hazal Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

DNZ Hazal Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

DNZ Hazal Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Zeydin Kurt tarafından kuruldu. 

DNZ Hazal Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat yapımı, mesken.toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


DNZ Hazal Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres; ADNAN KAHVECİ MAH.ÇALIŞLAR CD. MIDPOINT APT.NO.2/55...