03 / 05 / 2024

Doğa Park Life

Doğa Park Life

Doğa Park Life Eylül sonunda satışa çıkıyor. İzmir Gaziemir'de hayata geçirilecek olan projede 42 adet lüks konut yer alacak.

Doğa Life Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Life Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İlkay Sarı tarafından kuruldu.

Doğa dostu konutlarda talep patladı!

Koronavirüs salgını nedeniyle izole yaşam tercih eden vatandaşlar doğa dostu konutları tercih etmeye yöneldi. Öyle ki İstanbul'da park ve koruya komşu dairelere olan talep yüzde 200 arttı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Doğa Park Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Doğa Park Şubesi bugün Çekmeköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Emirgan Korusu ve Abbasağa Parkı’nın koruma statüsü değişti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Beşiktaş’taki Abbasağa Parkı’nı ve Sarıyer’deki Emirgan Korusu’nu “Doğal Sit-Nitelikli Doğal Koruma Alanı” şeklinde tescilledi. Bu statüye sahip alanlarda; kamp ünitesi, bungalov, günübirlik tesis, büfe, iskele gibi yapılara izin veriliyor.

Onur Park Life İstanbul 3. etapta hastane inşa edilecek!

Onur Park Life İstanbul'un üçüncü etapta bir de hastane inşa edilmesi planlanıyormuş. Firma buranın işletmesini bir hastane zincirine verecekmiş. Kiralama için hastane gruplarıyla görüşmelere başlanmış... 

Onur Park Life İstanbul'da yaşam başlıyor!

Onur İnşaat A.Ş. ve Onur Çimento Yapı A.Ş.'nin kendi arazisi üzerinde hayata geçirdiği Onur Park Life İstanbul'da yaşam başlıyor...

Onur Park Life projesinde anahtar teslimleri başlıyor!

Onur İnşaat A.Ş ve Onur Çimento Yapı A.Ş,  yarım asırlık deneyimi ile demir, çimento ve betonun; mühendislik ve mimarlığın bir araya gelmesiyle güvenin inşa edildiği Onur Park Life İstanbul’da ilk etabın satışları tamamlandı. 

Doğa Rutkay ve Kerimcan Kamal Park Çadır Buluşmaları'na katıldı!

Park Residences Cadde’de düzenlenen ‘Park Çadır Buluşmaları’ Kadıköylüleri bu sefer tiyatro oyuncusu Doğa Rutkay ile eşi gazeteci-yazar Kerimcan Kamal'la buluşturdu. 

Onur Park Life Evleri daire teslimleri!

Onur İnşaat A.Ş. ve Onur Çimento A.Ş tarafından hayata geçirilen Onur Park Life projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Projede evlenen çiftlere özel cazip ödeme kampanyası bulunuyor...

Onur Park Life'ta yüzde 15 indirim fırsatı 30 Ağustos'a kadar!

Onur Park Life'ta evlenecek çiftlere yüzde 15 indirim fırsatı 30 Ağustos'a kadar geçerli. Onur Park Life projesinin ilk etabı Haziran 2018'de teslim ediliyor...

Batman'a 120 bin metrekarelik Doğa Parkı geliyor!

Batman'a Doğa Parkı inşa edilecek. Parkın içerisinde cami, külliye, kütüphane, konferans salonu, eğitim merkezi, yürüyüş yolları, şelale, spor, piknik ve park alanları yer alacak.

Çekmeköy Doğa Park'a 60 bin metrekarelik ilave alan!

Çekmeköy’ün yeşiline yeşil katan Çekmeköy Belediyesi şimdi de Doğa Park'a ilave ettiği 60 bin metrekarelik yeşil alanın açılışını yaptı.

Çekmeköy Doğa Park yenileniyor!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, 7den 70’e tüm Çekmeköylüleri ağırlayan Doğa Park’a ilave 60 bin metre kare yürüyüş ve piknik alanının vatandaşlara hizmet vermesi için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Doğa Park Life Haberi

Doğa Park Life


Koç İnşaat'ın İzmir Gaziemir'de hayata geçireceği Doğa Park Life Eylül sonunda satışa çıkıyor. Projede 42 adet lüks konut yer alacak.


Doğa Park Life 3 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek. Tüm dairelerin 3+1 olarak tasarlandığı proje son deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilecek.


Gaziemir Doğa Park Life sahiplerine 18 ay sonra teslim edilecek. Projeden daire sahibi olmak isteyenler firma bünyesinde tasarlanan ödeme planından yararlanabilecek.


Sosyal alanlarıyla dikkat çeken Doğa Park Life projesinde; Açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness center ve yeşil yaşam alanları mevcut.



Telefon :+90 (232) 220 47 48

Web adresi: http://kocinsaat.com.tr/

Ceren...