07 / 05 / 2024

Doğa Yaşam Yapı Yatırımları nerede

Doğa Yaşam Yapı Yatırımları nerede

Doğa Yaşam Yapı Yatırımları Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hıdır Sarıçiçek, Remzi Kayuk ve Cenk Özgül ortaklığında kuruldu. 

Arsago’dan doğada yaşam ve yatırım için yepyeni bir başlangıç!

Türkiye’nin dijital gayrimenkul uzmanı Arsago, doğada yeni nesil yaşam ve yatırım alanları oluşturmaya devam ediyor. Arsago, şehir hayatından uzaklaşarak doğada yeni bir başlangıç yapmak isteyen yatırımcılara hizmetlerine devam ediyor.

Mutlu Yaşam Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Yaşam Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Bilal Çetin ve Sevdin Aytekin ortaklığında kuruldu.

Doğa Teknik Elektrik Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Teknik Elektrik Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güneş tarafından kuruldu.

Kerimoğlu Yaşam Yapı Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kerimoğlu Yaşam Yapı Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Berivan Demir tarafından kuruldu.

İlife Yaşam Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlife Yaşam Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi esenyurt'ta 10 0bin TL sermaye bedeli ile Farnaz Khaniooshani ve Koosha Manafzadeh ortaklığında kuruldu.

Çağlar Bozkurt, köyüne 10 milyon TL'lik yatırımla doğam yaşam alanı kazandırdı!

Muğlalı turizmci Çağlar Bozkurt, doğup büyüdüğü köyünden 40 dönümlük arazi satın alarak köye doğal yaşam alanı kazandırdı.

İzmir Kozak Yaylası'nda Doğal Yaşam Parkı kuruluyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Kozak Yaylası Doğal Yaşam Parkı’nı kurmak için çalışmalara başladı. Park kırsal kalkınma ve ekolojik turizmle bölgenin ekonomik ve sosyal gelişimine fayda sağlayacak...

Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Antwell İyi Yaşam Evleri Şubesi açıldı!

Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Antwell İyi Yaşam Evleri Şubesi Üsküdar'da 250 milyon TL sermaye bedeli ile Esen Türkmen, Kadir Tokman, Mehmet Okay ve Hasan Hüsnü Yılmaz tarafından açıldı.

Doğa Koleji'nin devrinde son aşamaya gelindi!

Doğa Koleji’nden yapılan açıklamada, kolejin devri için son aşamaya gelindiği yarın saat 14.00’te açıklama yapılacağı ifade edildi...

Bursa Mustafakemalpaşa yaşam merkezine kavuşuyor!

Bursa Mustafakemalpaşa ilçesi Etibank'ın karşısındaki yaklaşık 37 dönümlük alan ilçeye kazandırılacak dev yaşam merkezinde ikinci etap çalışmaları başlıyor.

Bursa Mustafakemalpaşa yaşam merkezine kavuşuyor!

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yıllardır yapılması beklenen Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri'nin bir an önce ilçeye kazandırılması için çalışmalara başlandı.

Trabzon Botanik ve Doğal Yaşam Alanı açıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Trabzon Botanik ve Doğal Yaşam Alanı hizmete açıldı.

Evrim Kırmızıtaş Başaran'a Yaşam Boyu Başarı ödülü!

Ünlü gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran'a , Re/max Amerika tarafından Yaşam Boyu Başarı ödülü verildi...

Doğa Yaşam Yapı Yatırımları nerede Haberi

Doğa Yaşam Yapı Yatırımları nerede


Doğa Yaşam Yapı Yatırımları Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hıdır Sarıçiçek, Remzi Kayuk ve Cenk Özgül ortaklığında kuruldu. 


Doğa Yaşam Yapı Yatırımları Limited Şirketi konusu:
1.Şirketimiz yurt içinde ve yurt dışında bulunan taşınmazlar üzerine ilgili kurum ve kuruluşlardan alacağı izin uyarınca yapacağı her türlü bina, Köşk, Villa, Sosyal ve Ticari Tesislerin inşası ve satılması ile ve yine bu alan içindeki Kültür varlıkların korunma altına alınması ve işletilmesi, ayrıca; tarihi eser restorasyonu dâhil her türlü inşaat yapımı, mesken, toplu konut, turistik tesisler, yol, köprü, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulün yapımı,pazarlanması, alımı ve satımı...ve anasözleşmesinde yazılı...