30 / 04 / 2024

Doğal taş tasarımı

Doğal taş tasarımı

İMİB 3. Doğal Taş Tasarım Yarışması’na 570 proje ile rekor başvuru geldi. İstanbul Maden İhracatçıları Birliği’ nin öncülüğünde düzenlenen 3. Doğal Taş Tasarım Yarışması’ na birbirinden çarpıcı 570 proje başvurdu.

Doğal taş sektörü tasarım ile büyüyecek!

İhracattaki yakaladığı başarılı performansı artırmaya odaklanan İstanbul Maden İhracatçıları Birliği, tasarımın merkezi İtalya’nın Verona şehrinde düzenlenen Marmomacc Fuarı’na Türk doğal taşlarının yanı sıra sergilediği eserlerle de damgasını vurdu...

Fiat'tan 4 yeni SUV! Fiat yeni tasarım harikası modellerini görücüye çıkardı!

Otomotiv alanında devrim niteliğinde tasarım haberi Fiat'tan geldi. Fiat yeni 4 muhteşem modeli ile piyasadaki yerini alıyor. Tasarım harikası olan bu modeller son teknoloji ile yapıldı. İşte Fiat'ın yeni modelleri.

2024 Ocak ayı doğal gaz yardımı yattı mı? 

Türkiye genelinde ekonomik olarak zor durumda olan vatandaşlara yönelik doğal gaz Tüketim Desteği, Erdoğan'ın yaptığı açıklama ile zamlanmıştı. Buna göre, daha önce hane başına senelik 900 ila 2 bin 500 lira olarak ödenen destek, yeniden düzenlenecek.

Vivo'nun yeni atılımı: Vivo V29e 5G, güçlü performansı ve estetik tasarımıyla geliyor!

Vivo, pazardaki etkileyici ürün yelpazesine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Vivo V29e 5G modeli, 120Hz ekran tazelemesi, güçlü Snapdragon işlemcisi ve göz alıcı tasarımıyla akıllı telefon kullanıcılarına iddialı bir deneyim sunmayı hedefliyor. 

Doğal gaz bu ay mı ücretsiz olacak? Ne zaman fatura ödenmeyecek?

​​​​​​​Türkiye'nin toplam doğal gaz tüketiminin yüzde 30'unu karşılayacağı düşünülen Karadeniz gazının kullanılmaya başlaması, doğal gaz bedava mı oldu sorularını akıllara getirdi. Peki, Doğal gaz bu ay mı ücretsiz olacak? 1 ay ücretsiz doğal gaz hangi tarihte başlayacak?

Doğal gaz müjdesinde yeni gelişme! Bu tarihte fatura ödemeyeceksiniz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği doğal gazda indirim müjdesinin ardından vatandaşlar ne kadar indirim yapılacağını araştırıyor.  Bir başka müjdenin tarihi daha belli oldu. O ay vatandaşlar doğalgaz faturası ödemeyecek.

Elektriği, doğal gazı kesik ev kalmayacak!  İhtiyacı olan hemen başvursun! Tam 2.500 TL hemen hesabınıza yatıyor!

Devletin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı eliyle, zor durumdaki vatandaşlara yaptığı yardımlardan kış aylarında en önemlileri  arasında elektrik ve doğalgaz desteği bulunuyor. İhtiyacı olan, durumunu belgeleyen herkese tam 2.500 TL doğrudan hesaba yatırılıyor. Üstelik doğal gaz yardımını artık k

Doğal gaz yardımları hesaplara yatırıldı mı? Zamlanan doğal gaz yardımı kaç para oldu? Bu yardımı kimler nasıl alacak?

Devlet tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara yapılan doğal gaz yardımının miktarı artırılırken, paraların hesaplara yatıp yatmadığı, yatmadıysa ne zaman yatacağı merak ediliyor. Peki bununla ilgili detaylar neler? İşte merak edilenler…

Fatura yardım ödemeleri yattı mı? Aralık ayı 2500 TL doğal gaz yardım ödemeleri ne zaman yatacak? TCKN ile PTT'den...

Doğalgaz faturasını ödemekte zorluk çeken vatandaşlar doğalgaz destek ödemelerinin detaylarını merak ediyor. Peki, Fatura yardım ödemeleri yattı mı? Aralık ayı 2500 TL doğal gaz yardım ödemeleri ne zaman yatacak?

Maaşlara ek 1000 TL'lik doğal gaz desteği yapılacak! Isınma (kömür, odun) yardımı kimlere verilecek?

Milyonlarca çalışana 1000 TL'lik doğalgaz ve ısınma (odun, kömür) desteği sağlanacak. Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, artık özel sektör çalışanları da bu destekten faydalanacak. Peki, 1000 liralık doğal gaz yardımı kimlere verilecek?

Milyonlarca çalışana müjde! 1000 TL'lik doğal gaz yardımı yapılacak! Özel sektör çalışanları da faydalanacak...

Milyonlarca çalışana 1000 liralık doğalgaz ve ısınma (kömür, odun) desteği verilecek. Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, artık özel sektör çalışanları da bu fırsattan faydalanacak. Peki 1000 TL'lik doğal gaz yardımı kimlere verilecek?

Doğal gaz yardımı kaç ay verilecek? 2 bin 500 liralık yardım kimlere verilecek?

Devlet tarafından yapılan ısınma yardımına geçen yıldan bu yana doğal gaz yardımı da eklendi. Peki doğal gaz yardımı kaç ay verilecek, doğal gaz yardımını kimler alabilecek? Bütün detaylar haberimizde…

Doğal gaz desteği nedir, ne değildir? Düzenlemede çalışanları bekleyen büyük tehlike ne?

Doğal gaz yardımı ile ilgili düzenleme yürürlüğe girdi ancak bu konuda çalışanlarda "devlet tarafından herkese 1000 TL ödeneceği" algısı oluştu. Oysa işin aslı hiç de sanıldığı gibi değil! Üstüne üstlük çalışanın aleyhine gelişebilecek bir risk de söz konusu.

Bütün çalışanlar 1000 liralık doğal gaz yardımı alabilecek mi?

9 Kasım’da yürürlüğe giren, çalışanlara doğal gaz ve ısınma gideri desteği getiren düzenlemenin ayrıntıları belli oldu. İşverenlerin çalışanlara yapacakları yardımın ne kadar olacağı da netleşti. Bütün özel sektör çalışanları 100 lira yardım alacak mı? İşte bütün detaylar...

Doğal taş tasarımı Haberi

Doğal taş tasarımı

Bu yıl, Türkiye ve K.K.T.C ile birlikte Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan ve Türkmenistan’dan da tasarımcılara kapılarını açan yarışma yoğun ilgi gördü. İstanbul Maden İhracatçıları Birliği’nin öncülüğünde düzenlenen 3. Doğal Taş Tasarım Yarışması’na birbirinden çarpıcı 570 proje başvurdu.  

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Doğal Taş Tasarım Yarışması’na hem öğrenciler hem de profesyonel tasarımcılar yoğun ilgi gösterdi. Türk doğal taşlarının marka değerini arttırmayı hedefleyen yarışmaya yurt içi ve yurt dışından toplam 570 proje başvurdu. Birbirinden yaratıcı fikirlerin ortaya çıktığı projelerin finalistleri ise 28 Şubat 2014 tarihinde gerçekleştirilecek jüri değerlendirme toplantısı sonunda belli olacak.    

İMİB’in Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve T.C. Ekonomi Bakanlığı desteği ile düzenlediği 3. Doğal Taş Tasarım Yarışması’nda katma değeri yüksek, çevreye duyarlı...