30 / 04 / 2024

Doğal taş tasarımları

Doğal taş tasarımları

İMİB 3. Doğal Taş Tasarım Yarışması’na 570 proje ile rekor başvuru geldi. İstanbul Maden İhracatçıları Birliği’ nin öncülüğünde düzenlenen 3. Doğal Taş Tasarım Yarışması’ na birbirinden çarpıcı 570 proje başvurdu.

Doğal taş sektörü tasarım ile büyüyecek!

İhracattaki yakaladığı başarılı performansı artırmaya odaklanan İstanbul Maden İhracatçıları Birliği, tasarımın merkezi İtalya’nın Verona şehrinde düzenlenen Marmomacc Fuarı’na Türk doğal taşlarının yanı sıra sergilediği eserlerle de damgasını vurdu...

Doğal gaz yardımları hesaplara yatırıldı mı? Zamlanan doğal gaz yardımı kaç para oldu? Bu yardımı kimler nasıl alacak?

Devlet tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara yapılan doğal gaz yardımının miktarı artırılırken, paraların hesaplara yatıp yatmadığı, yatmadıysa ne zaman yatacağı merak ediliyor. Peki bununla ilgili detaylar neler? İşte merak edilenler…

İntro Yapı Doğal Taş İnşaat Enerji Turizm İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntro Yapı Doğal Taş İnşaat Enerji Turizm İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neco Öztürk tarafından kuruldu.

Fossil fark yaratan tasarımlarıyla Saat ve Saat’te yüzde 10 indirimle satışta! İşte 27 Eylül 2022 Fossil fiyat listesi

Fark yaratan tasarımlarıyla her kesimden zevke hitap eden Fossil, yeni modeli FES5197 ile detaylara önem veren zevk sahibi kadınları etkisi altına alıyor. İşte FES5197 modeli ve diğer Fossil modellerinin fiyat listesi.

Doğal gaz yardımı yattı! Doğal gaz yardımı başvuruları nasıl yapılır?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Doğal Gaz Tüketim Desteği başvurularında ödemelerin yattığını duyurdu. 450 TL ile bin 150 TL arasında değişen doğal gaz yardımları, PTT üzerinden ödendi. 

Doğal gaz yardımı parası nereden nasıl alınır? Doğal gaz yardımı yattı mı? Açıklama geldi! 

Doğal gaz yardımına başvuran ve başvurusu onaylanan 230 bin haneye yıllık desteklerin ilk taksidi olarak 80,5 milyon Türk liralık destek verildiğini söyleyen Bakan Yanık, doğal gaz yardımlarını yatırıldığını duyurdu. Peki doğal gaz yardım parası nereden ve nasıl alınır? İşte detaylar..

Orbin Doğal Taş Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orbin Doğal Taş Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Başkara tarafından kuruldu.

Petra Doğal Taş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Petra Doğal Taş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta   50 bin TL sermaye bedeli ile ALİ KARATAŞ ve Burak Şevki Topcu tarafından kuruldu.

Kubbe 6 Doğal Yapı Tasarımı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kubbe 6 Doğal Yapı Tasarımı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeliile Abdurrahman Sevimli ve Ayhan Tüfek ortaklığında kuruldu.

9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın kazananları belli oldu!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması” sonuçlandı.  Bu yıl dokuzuncusu gerçekleşen yarışma sonucunda kazananlara 74 bin TL’lik para ödülü verildi.

9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın başvurusu uzatıldı!

İMİB'in geleneksel hale getirdiği 9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’na gelen yoğun talep sonrasında başvuru süresi uzatıldı. 9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın yeni başvuru tarihi 24 Ağustos 2020 olarak açıklandı.

9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması'nın jüri üyeleri açıklandı!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği'nin (İMİB) gerçekleştireceği 9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın jüri üyeleri açıklandı. 

Bt Doğal Taş Mermer Metal Mobilya İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bt Doğal Taş Mermer Metal Mobilya İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Başkut tarafından kuruldu.

İMİB Doğal Taş Söyleşileri 22 Haziran'da başlıyor!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) organizasyonu ile gerçekleşen online İMİB Doğal Taş Söyleşileri, 22 Haziran'da başlıyor. Söyleşinin konuğu Apak Mimarlık’ın kurucusu Emre Apak olacak.   

Doğal taş tasarımları Haberi

Doğal taş tasarımları

Bu yıl, Türkiye ve K.K.T.C ile birlikte Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan ve Türkmenistan’dan da tasarımcılara kapılarını açan yarışma yoğun ilgi gördü. İstanbul Maden İhracatçıları Birliği’nin öncülüğünde düzenlenen 3. Doğal Taş Tasarım Yarışması’na birbirinden çarpıcı 570 proje başvurdu.  

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Doğal Taş Tasarım Yarışması’na hem öğrenciler hem de profesyonel tasarımcılar yoğun ilgi gösterdi. Türk doğal taşlarının marka değerini arttırmayı hedefleyen yarışmaya yurt içi ve yurt dışından toplam 570 proje başvurdu. Birbirinden yaratıcı fikirlerin ortaya çıktığı projelerin finalistleri ise 28 Şubat 2014 tarihinde gerçekleştirilecek jüri değerlendirme toplantısı sonunda belli olacak.    

İMİB’in Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve T.C. Ekonomi Bakanlığı desteği ile düzenlediği 3. Doğal Taş Tasarım Yarışması’nda katma değeri yüksek, çevreye duyarlı...