01 / 05 / 2024

doğal yaşam alanı trabzon

doğal yaşam alanı trabzon

4 milyon 240 bin liraya mal olacak merkez, 450 köpek kapasiteli olacak ve ayrıca sokak hayvanlarının tedavilerinin yapılacağı bölümler ve ameliyathaneler yanında kedi evi de yer alacak.

Toplu yaşam alanı yönetimlerinin dönüşümü!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için Apsiyon CEO’su Kudret Türk ile toplu yaşam alanı yönetimlerinin dönüşümünü masaya yatırdı...

Çağlar Bozkurt, köyüne 10 milyon TL'lik yatırımla doğam yaşam alanı kazandırdı!

Muğlalı turizmci Çağlar Bozkurt, doğup büyüdüğü köyünden 40 dönümlük arazi satın alarak köye doğal yaşam alanı kazandırdı.

İzmir Kozak Yaylası'nda Doğal Yaşam Parkı kuruluyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Kozak Yaylası Doğal Yaşam Parkı’nı kurmak için çalışmalara başladı. Park kırsal kalkınma ve ekolojik turizmle bölgenin ekonomik ve sosyal gelişimine fayda sağlayacak...

Doğal sit alanı Kıbrıs Kanyonu turizme kazandırılacak!

Ankara'nın Mamak ilçesinde bulunan Kıbrıs Kanyonu'nun doğal yaşam turizmine kazandırılması planlanıyor.

Samsun, Millet Bahçesi ile yeni bir yaşam alanına kavuşacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, "Samsun Millet Bahçemiz tamamlandığında, hemşehrilerimiz şehrin ana ulaşım ağının ortasında, doğa ile iç içe yeni bir sosyal yaşam alanına kavuşacak" dedi...

Karaman Park Sakarya'nın yeni yaşam alanı olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaman’da inşa edilen yeni yaşam alanında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Kocaali'nin yeni yaşam alanı 8 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaali ilçe merkezine inşa edilecek yeni yaşam alanı için 8 Kasım'da ihaleye çıkılıyor.

Trabzon Botanik ve Doğal Yaşam Alanı açıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Trabzon Botanik ve Doğal Yaşam Alanı hizmete açıldı.

Bilecik Spor ve Yaşam Alanı'nda hafriyat çalışmaları başladı!

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik Ertuğrulgazi mahallesine inşa edilecek olan spor ve yaşam alanı çalışmalarını inceledi.

Sakarya Kocaali'ye yeni yaşam alanı inşa ediliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kocaali ilçe merkezine yeni bir yaşam alanı inşa edeceklerini müjdeledi.

Mardin'deki Kamor Parkı yaşam alanı ve spor kompleksi olacak!

Mardin Büyükşehir Belediyesi, atıl haldeki 65 bin metrekarelik Kamor Parkı'nı yaşam alanı ve spor kompleksine dönüştürüyor...

Uludağ Üniversitesi'nden akademik yaşam alanı irtifak hakkı ihalesi!

Bursa Uludağ Üniversitesi tarafından akademik yaşam alanı irtifak hakkı tesisi ihale ediliyor. İhale için teklifler en son 11 Haziran'da verilebilecek..

Bahçeşehir Gölet’teki inşaat çalışmaları doğal yaşamı etkiledi!

Bahçeşehir Gölet’teki inşaat çalışmaları nedeniyle çevredeki doğal yaşam etkilendi. Bölgede yuvası olan oluklu kertenkeleler, sokaklara çıkmaya başladı.

doğal yaşam alanı trabzon Haberi

doğal yaşam alanı trabzon


Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'nin en büyük ve en modern "Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi'ni Trabzon’a kazandırıyor.


4 milyon 240 bin liraya mal olacak merkez, 450 köpek kapasiteli olacak ve ayrıca sokak hayvanlarının tedavilerinin yapılacağı bölümler ve ameliyathaneler yanında kedi evi de yer alacak.  Ziyaretçiler için de dinlenme yerleri inşa edilecek.  Türkiye'nin en modern ve en büyük hayvan barınağı ve doğal yaşam parkını Trabzon’da inşa ettiklerini kaydeden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Çağlayan Mahallesi’nin Kendirli mevkiinde bulunan ve Orman Bölge Müdürlüğü’nden yıllık 750 TL ücretle tahsis yolu ile belediyemize kazandırdığımız 84 bin metrekare arazi üzerinde yapımını sürdürdüğümüz Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi inşaat çalışmaları hızla sürüyor. Kocaeli'nde de aynısı yapıldı ama onun...