27 / 04 / 2024

doğalgaz abonelik iptali nasıl yapılır

doğalgaz abonelik iptali nasıl yapılır

Doğalgaz abonesi, aboneliğinin bulunduğu gayrimenkulden taşınması halinde, aboneliğinin iptal edilmesi için doğalgaz dağıtım şirketine başvuruda bulunabiliyor. Peki, Doğalgaz aboneliği nasıl iptal edilir? İşte abonelik iptali için gerekenler..

Doğalgaz abonelik iptali için gerekli belgeler!

Doğalgaz için, kira sözleşmesi, daireye ait tesisat numarası ve kimlik ile birlikte doğalgaz dağıtım şirketine başvuruda bulunuluyor. Peki abonelik nasıl iptal edilir? Doğalgaz abonelik iptali için gerekli belgeler nelerdir?

Doğalgaz abonelik ücretlerinde son dakika! Resmen açıklandı!

Her sene değişiklik gösteren doğalgaz abonelik ücreti vatandaşlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki 2022 doğalgaz abonelik ücretleri ne kadar oldu? İşte ayrıntılarıyla 2022 doğalgaz abonelik ücretleri...

Elektrik, su ve doğalgaz abonelik ücretleri meclis gündeminde!

İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Elektrik, su ve doğalgaz aboneliklerindeki ücretlerin yüksekliğine ilişkin soru önergesi hazırladı. Erdem sorularını Başbakan Yıldırım'a iletti.

Doğalgaz abonelik sözleşmesi için gerekli belgeler!

Doğalgaz kullanımı olan bir mahalde yeni kullanıcının gaz kullanmak istemesi durumunda Doğalhaz Abonelik Sözleşmesi yapılıyor. Peki, doğalgaz abonelik sözleşmesi için gerekli belgeler nelerdir? İşte yanıtı..

Doğalgaz güvence bedeli 2016!

Doğalgaz aboneliği için doğalgazı fiilen kullanacak olan gerçek veya tüzel kişiler ya da yetkili temsilcileri tarafından Doğalgaz Abonelik Sözleşmesi yapılıyor. Peki, doğalgaz güvence bedeli 2016 ne kadar?

Doğalgaz güvence bedeli ücreti 2015!

Doğalgaz abonelik sürecinde yapılan masraflar arasında doğalgaz güvence bedeli de yer alıyor. Peki, doğalgaz güvence bedeli ücreti nedir? Doğalgaz güvence bedeli ücreti 2015 ne kadar?

Doğalgaz güvence bedeli ne kadar?

Taşınmaz mal satın alan ya da kiralayan kimselerin doğalgaz aboneliğini kendi adına alması gerekiyor. Abonelik için doğalgaz güvence bedeli ödeniyor. Peki, 2015 yılında meskenlerin doğalgaz güvence bedeli ne kadar?

Doğalgaz abonelik feshi nasıl yapılır?

Doğalgaz kullanıcısı bulunduğu adresten taşınması sebebiyle doğal gaz abonelik sözleşmesini sona erdirmek için talepte bulunabiliyor. Peki, doğalgaz abonelik feshi nasıl yapılır? Doğalgaz abonelik feshi için neler gerekli?

Doğalgaz abonelik işlemleri!

Doğalgaz aboneliği almak için doğalgazı fiilen kullanacak olan gerçek veya tüzel kişiler ya da yetkili temsilcileri tarafından Doğal Gaz Abonelik Sözleşmesi yapılır. İşte doğalgaz abonelik işlemleri..

Doğalgaz abonelik sözleşme işlemleri!

Doğalgaz abonelik işlemleri yapıldıktan sonra doğalgazı fiilen kullanacak olan gerçek veya tüzel kişiler yada yetkili temsilcileri tarafından Doğalgaz Kullanım Sözleşmesi yapılır. İşte doğalgaz abonelik sözleşme işlemleri...

Kiracı doğalgaz açtırma ücreti 2015 ne kadar?

Gayrimenkul kiralamalarında kiracının doğalgaz, su ve elektrik gibi abonelikleri üzerine alması gerekiyor. Bunun için abonelik şirketlerine gerekli belgeler ile müracaat etmesi gerekiyor. Peki, kiracı doğalgaz açtırma ücreti 2015 ne kadar?

Doğalgaz abonelik sözleşmesi yönetmeliği!

Mesken ve işyeri gibi taşınmaz mallarda yapılacak abonelik işlemlerinde imzalanması gereken abonelik sözleşmeleri hakkında yönetmelik bulunuyor. Peki sözleşme nasıl olmalı? İşte doğalgaz abonelik sözleşmesi yönetmeliği esasları...

Doğalgaz sayaç açma kapama bedeli ne kadar?

Doğalgaz faturasının ödenmemesi durumunda, doğalgaz aboneliğine son veriliyor. Faturanın ödenmesi halinde abonelik tekrar açılıyor. Peki, doğalgaz sayaç açma kapama bedeli ne kadar? İşte 2015 yılı tarifesi..

Doğalgaz aboneliği nasıl kapatılır?

Doğalgaz abonesi, bulunduğu adresten taşınması sebebiyle doğalgaz kullanım sözleşmesini sona erdirmek için talepte bulunabiliyor. Peki, doğal gaz aboneliği nasıl kapatılır? İşte abonelik kapama için gerekenler...

doğalgaz abonelik iptali nasıl yapılır Haberi

doğalgaz abonelik iptali nasıl yapılır

Doğalgaz abonelik iptali nasıl yapılır?

Doğalgaz abonesi, aboneliğinin bulunduğu gayrimenkulden taşınması halinde, aboneliğinin iptal edilmesi için doğalgaz dağıtım şirketine başvuruda bulunabiliyor. Peki, Doğalgaz aboneliği nasıl iptal edilir?


Doğalgaz Kullanım Sözleşmesi; konut abonesi iseniz şubelerimize gelmeden İGDAŞ web sayfasından Online olarak feshedebiliyor.


Doğalgaz abonelik iptali için yapılması gerekenler şu şekilde sıralanıyor:

Abonelik iptali için kira sözleşmesi, kimlik fotokopisi, daireye ait tesisat numarası ve bankası ile birlikte IBAN numarası gerekekiyor. Oluşan depozito iadesi vermiş olduğunuz IBAN numaranıza iade edilmektedir. Böylece bir defa daha depozitoyu almak için zaman harcamanıza gerek kalmıyor. 


Yeni bir daire tutulması halinde, iade edilecek olan depozitonuzu yeni dairenizin güvence bedeli yerine nakil ettirebilirsiniz.Bunu yapmak için bir önceki tesisat numaranız ile yeni  sözleşme yapacağınız numaranızı İGDAŞ yetkilisine bildirmeniz ve nakil istediğinizi bildirmeniz yeterledir. Doğalgaz...