27 / 04 / 2024

doğalgaz güvence bedeli hesaplama

doğalgaz güvence bedeli hesaplama

Doğalgaz aboneliği için doğalgazı fiilen kullanacak olan gerçek veya tüzel kişiler ya da yetkili temsilcileri tarafından Doğalgaz Abonelik Sözleşmesi yapılıyor. Peki, doğalgaz güvence bedeli 2016 ne kadar?

Doğalgaz güvence bedeli 2015!

Doğalgaz güvence bedeli, İGDAŞ’ın alacaklarını garanti altına alabilmek amacıyla mekanik sayaç kullanan abonelerden doğalgaz kullanım sözleşmesinin imzalanması sırasında aldığı bedele deniyor. Peki, doğalgaz güvence bedeli 2015 ne kadar?

Yeni yılda ne kadar doğalgaz faturası gelecek? Doğalgaz faturasında bu rakamı görmeye hazır olun!

Kış mevsiminin gelmesiyle vatandaşlarda doğlgaz fatura korkusu başladı. Vatandaşlar doğalgaz faturalarının nasıl geleceğini merak ederken, ilk rakamlar gelmeye başladı.  Doğalgaz faturasında bu rakamı görmeye hazır olun!

0 TL doğalgaz faturası çoktan geçti ama bir de bu var! Bakanlığın bu desteğine hemen göz atmalısınız! 

0 TL doğalgaz faturası çoktan geçti ama bir de bu var! Hemen göz atmalısınız!  0 TL doğalgaz faturası geçti ama Aile Bakanlığı yardım ödemesi yapıyor. İşte ayrıntılar...

Kartlı doğalgaz nasıl ücretsiz olacak? Doğalgaz hangi tarihler arasında bedava?

Ücretsiz doğalgaz gündemde olan konulardan biridir. Bedava doğalgaz hangi tarihler arasında ücretsiz olacaktır, merkezi sistem doğalgaz ücretsiz mi? şeklinde bu konuya dair pek çok soru gelmektedir. İşte onlardan bazılarıdır!

EPDK’dan doğalgaz ve elektriğe ilişkin tehdit gibi açıklama! “Bunu yapanlar bedelini ağır öder!”

EPDK’dan çok sert bir açıklama geldi. OHAL boyunca depremzedelerin güvence bedeli alınmayacağı konusunda şirketlerin uyarıldığını ifade eden EPDK yönetimi, insanları mağdur eden şirketlerin bedelini ağır ödeyeceğini belirtti.

EPDK'dan elektrik ve doğalgaz şirketlerine sert uyarı! Depremzedeleri mağdur edenlere bedeli ağır ödetilecek 

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, "elektrik ve doğalgaz, dağıtım ve görevli tedarik şirketleri ile oturum yaparak emniyet bedeli hususunda afetzede vatandaşlara hiçbir zorluk çıkartılmaması için gerekli ikazları yaptık" dedi.

OHAL süresince depremzedelerden elektrik ve doğal gazda güvence bedeli alınmayacak!

Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle olağanüstü hal (OHAL) kararı alınan ya da afet bölgesi ilan edilen şehirlerdeki elektrik ve doğal gaz tüketicilerinden, tüm dağıtım bölgelerinde OHAL süresince güvence bedeli alınmayacak.

Doğalgaz akışı 3 gün boyunca kesilecek! Son dakika haberi az önce geldi

Rus enerji şirketi Gazprom, Kuzey Akım boru hattından, tek kompresör ünitesinin bakımı nedeniyle 31 Ağustos’tan itibaren 3 günlüğüne doğalgaz akışının durdurulacağını açıkladı.

Avrupa’daki doğalgaz krizi Antalya’nın işine geldi! Günlük 21 Euro ile doya doya tatil imkanı

Avrupa’da yaşanması öngörülen doğalgaz krizi Antalya’daki turizmcilere fırsat doğurdu. İşte günlük 21 euro ile doya doya tatil imkanına dair detaylar!

Güven Güleşçe: İnşaat ve doğalgaz sektörlerinde faaliyet gösteren şirketlerim var!

Fenerbahçe İş Adamları Derneği (FBİAD) Başkanı Güven Güleşçe, derneğe ilişkin ve kendisiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Güven Güleşçe, makine mühendisi olduğunu ancak inşaat, doğalgaz ve sektörlerinde faaliyet gösteren şirketleri olduğunu söyledi.

Tuz Gölü Doğalgaz Depolama Tesisi'ne 600 milyon dolarlık kredi!

Dünya Bankası İcra Direktörleri Kurulu tarafından Tuz Gölü Doğalgaz Depolama Tesisi'nin genişletme çalışmaları için ilk 7 yılı geri ödemesiz olmak üzere 22,5 yıl vadeli 600 milyon dolarlık kredi onaylandı.

Konutların doğalgazının yarısı Tuz Gölü'nde depolanacak!

Tuz Gölü Yeraltı Doğalgaz Depolama Tesisi'nde açılan ilk kavernalarda (suni mağara) dolum işlemi yapılıyor. 

Revizyon Yapı Doğalgaz Mühendislik İnşaat Mobilya Gıda Madencilik Akaryakıt San. ve Tic. Ltd. Şti. İst. Şubesi açıldı!

Revizyon Yapı Doğalgaz Mühendislik İnşaat Mobilya Gıda Madencilik Akaryakıt San. ve Tic. Ltd. Şti. İst. Şubesi 2 milyon 500 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Tuz Gölü Yeraltı Doğalgaz Depolama Tesisi'nin ilk etabı 17 Ocak'ta tamam!

BOTAŞ Genel Müdürü Burhan Özcan, Tuz Gölü doğalgaz yeraltı depolama projesinde ilk gaz bazma işlemi için tarih verdi.

doğalgaz güvence bedeli hesaplama Haberi

doğalgaz güvence bedeli hesaplama

Doğalgaz güvence bedeli 2016!

Doğalgaz aboneliği için doğalgazı fiilen kullanacak olan gerçek veya tüzel kişiler ya da yetkili temsilcileri tarafından Doğalgaz Abonelik Sözleşmesi yapılıyor.


Ayrıca; doğalgaz kullanımı olan bir mahalde yeni kullanıcının gaz kullanmak istemesi durumunda da Doğalgaz Abonelik Sözleşmesi yapılır.  


Doğalgaz Abonelik Sözleşmenizi; konut abonesi iseniz şubeye gitmeden  İGDAŞ web sayfasından Online olarak da yapabilirsiniz.


Güvence Bedeli; İGDAŞ’ın alacaklarını garanti altına alabilmek amacıyla  mekanik sayaç kullanan abonelerden doğal gaz abonelik sözleşmesinin imzalanması sırasında aldığı bedel oluyor Ön ödemeli sayaç kullanan abonelerden güvence bedeli alınmıyor. Peki, doğalgaz güvence bedeli 2016 ne kadar?  


Doğalgaz güvence bedeli 2016

Kombi+Ocak ve/veya Sıcak Su   443 TL

D. Gaz Sobası + Ocak ve/veya Şofben 443 TL

Kombi 357 TL/adet

D. Gaz Sobası