06 / 05 / 2024

Doğalgaz yardımı yattı mı

Doğalgaz yardımı yattı mı

İhtiyaç sahibi ailelere, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından doğalgaz fatura yardımı yapılıyor. Peki, "Doğalgaz fatura desteği başvurusu nasıl yapılır? Mart ayı doğalgaz yardımı ne zaman ödenecek? işte o soruların cevapları...

Maaşı 10 bin TL ve daha düşük olan emeklilere müjde: 'Emekli kartı' geliyor! Doğalgaz, elektrik ve gıda yardımı..

Seçim öncesi seyyanen zam olasılıkları emeklilerin hala gündemindeyken, maaşı 10 bin TL ve daha az olan vatandaşlar için yeni bir formül gündeme geldi. Emekli kartı ile foğalgaz, elektrik ve gıda yardımı yapılması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Aile Bakanlığı'nın bu yardımı da var. Hiç olmazsa nefes aldırır bakın

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından ailelere çeşitli konu başlıkları altında yardımlar yapılmaya devam ediliyor. Bakanlığın yardımları arasında doğum yardımı da yer alıyor. İşte detaylar...

Bu ay doğalgaz kimlere bedava? Ücretsiz doğalgaz ne zaman sona erecek? Detaylar tek tek sıralandı! 

Bedelsiz doğalgaz kullanımı ile ilgili detaylar tek tek sıralandı. Peki bu ay doğalgaz kimlere bedava? Ücretsiz doğalgaz ne zaman sona erecek?

Mayıs ayında doğalgaz bedava mı? Hangi ay doğalgaz ücretsiz? Doğalgaz parası ne zaman geri verilecek?

Bedava doğalgaz milyonlarca doğalgaz abonesinin gündeminde yer alıyor. Özellikle doğalgazın hangi ayda ücretsiz olacağı ve doğalgaz parasının ne zaman geri verileceği sorgulanıyor. İşte detaylar!

Kiracıya 3 bin TL, ev sahibine 5 bin TL! Depremzede kira yardımı yattı mı? Depremzede kira yardımı ne zaman yatacak?

6 Şubat Kahramanmaraş depremi 10 ili etkiledi. Bu illerde yaşayan depremzedeler için devlet tarafından kiracılara 3 bin TL, ev sahiplerine ise 5 bin TL kira yardımı yapılacağı açıklanmıştı. Peki depremzede kira yardımı yattı mı? Depremzede kira yardımı ne zaman yatacak?

Deprem kira yardımı ne zaman yatacak? Afetzede kira yardımı yattı mı? Deprem kira yardımı sorgulama!

Depremzede kira yardımı gündemde yer alan konular arasında yer alıyor. Afetzede kira yardımı yattı mı, ne zaman yatacak? İşte detaylar!

Doğalgaz ücretsiz mi oldu? Doğalgaz kaç ay bedava? Doğalgaz ne kadar ücretsiz?

Doğalgaz bedava mı oldu? Doğalgaz ne kadar ücretsiz oldu? soruları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamasından sonra sıkça sorulmaya başlandı. İşte detaylar!

Deprem kira yardımı ne zaman yatacak? Kira ve taşınma yardımı yattı mı? Depremzede kira yardımı ne zaman yatacak 2023?

Deprem kira ve taşınma yardımı yattı mı, ne zaman yatacak? soruları depremzedeler tarafından araştırılmaktadır. İşte detaylar!

SED yardımı yattı mı? SED nisan ayı yardımı ne zaman yatacak? SED yardımı ayın kaçında yatıyor?

SED yardımlarının yatıp yatmadığı vatandaşlar tarafından merakla sorgulanıyor. İşte SED yardımına dair detaylar!

AFAD deprem yardımı yattı mı? AFAD deprem yardımı ne zaman yatacak? 10 bin TL yardım yatmadı ne yapmam gerek?

AFAD deprem yardımının yatıp yatmadığı vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. İşte 10 bin TL yardıma dair detaylar!

Doğalgaz yardımı yattı mı? Mart ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?

Doğal gaz desteği ödemelerinin ne zaman yapılacağı merakla araştırılıyor. İşte 900 TL ve 2500 TL arasında değişen doğal gaz ödemelerine dair detaylar!

AFAD deprem yardımını kimler alacak? Deprem yardımı sorgulama nasıl yapılır?

AFAD tarafından yapılan açıklamalar eşliğinde bahsi geçen deprem yardımlarının detayları belli oldu. Deprem yardımı yattı mı diye merakla bekleyen depremzedelere ödemelerin başladığı bildirildi. 

Doğalgaz ödemeleri yattı mı? Ödemeler nereden alınacak? Doğalgaz ödemeleri başvurusu nasıl yapılır?

Ülkemiziz geçtiği ekonomik zorlukların yanında vatandaşa nefes olması amaçlanarak devletin destek ödemeleri imdada yetişti. Peki Doğalgaz ödemeleri yattı mı? Ödemeler nereden alınacak? Doğalgaz ödemeleri başvurusu nasıl yapılır? sorularının cevabını haberimizde bulacaksınız.

Doğalgaz yardımı yattı mı Haberi

Doğalgaz yardımı yattı mı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ihtiyaç sahibi ailelere doğalgaz fatura desteği yardımının yapılacağını açıklamıştı. Doğalgaz desteği için başvurular 18 Şubat Cuma günü alınmaya başlandı. Mart ayının gelmesi ile birlikte ödemelerin yapılıp yapılmadığı merak edilmeye başlandı. 

Peki, Mart ayı doğalgaz yardımı ne zaman verilecek? Doğalgaz desteği başvurusu nasıl yapılır? İşte tüm detaylar... 

Mart ayı doğalgaz yardımı ne zaman ödenecek?

Doğalgaz fatura desteği başvurusu kabul edilen vatandaşlar, PTT'ye doğalgaz faturalarını ibraz ederek ödeme alabilecekler. Doğal gaz yardımı ödemelerinin üçer aylık dönemler halinde yılda iki kez (mart ve ekim) yapılması planlanıyor. 


 

Doğalgaz desteği ne kadar olacak?

 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, doğalgaz desteği ödemelerinin Mart ayı başında yapılacağını belirtmişti. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre destek ödemeleri ısıl harita baz alınarak 450 TL - 1.150 TL arasında...