16 / 05 / 2024

Doğan Çetin İstanbul Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı

Doğan Çetin İstanbul Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı

İstanbul Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Doğan Çetin, Aralık 2013 bu göreve geldi. Çetin daha önce YTÜ’de Yapı İşleri Daire Başkanı’ydı. Peki Doğan Çetin kimdir? İşte cevabı...

Yatırım Uzmanı Doğan'dan şok uyarı: Çok can yakabilir

Her gün yeni bir rekora imza atan Borsa İstanbul'da 2020'ye benzer bir hareketin söz konusu olduğunu belirten Yatırım Danışmanı Üzeyir Doğan, "çok canlar yanabilir" dedi.

Doğan Kuban vefat etti!

Türkiye ve İstanbul’un mimari tarihi açısından önemli çalışmalar yapan Prof. Dr. Doğan Kuban 95 yaşında yaşamını yitirdi. Prof. Doğan Kuban, Cumhurbaşkanlığı Mimarlık Ödülü'nü almıştı. 

Doğan Kantarcı: Kanal İstanbul şehri yok edecek!

Toprak bilimci Prof. Dr. Doğan Kantarcı, Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak, "İstanbul iki yarımada üzerine yerleşmiş koskocaman bir şehir. Avrupa Yakası’na Çatalca yarımadası, diyoruz. Burası İstanbul’u besleyen bir yarımada. Bu projeyle İstanbul’u yok edersiniz."

Prof. Doğan Kantarcı'dan Kanal İstanbul için kritik uyarı!

Doğa Bilimci Prof. Doğan Kantarcı çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili çok kritik bir uyarı yaptı. Kantarcı, "İstanbul yaşanmaz hale gelir ‘çok uluslu bir ada’ oluşur" dedi.

Doğançay Ripajı 2020 sonunda açılacak!

Doğançay Ripajı, Ankara ile İstanbul arasındaki ulaşım süresini yaklaşık 30 dakika kısaltacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, Doğançay Ripajı'nın 2020 yılı sonunda bitirilerek işletmeye alınmasının planlandığını müjdeledi...

Aydın Doğan, Hilton İstanbul Bosphorus Oteli satıyor!

Hilton İstanbul Bosphorus Oteli'ni Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan 255.5 milyon dolara satın alan iş insanı Aydın Doğan, 500 odalı oteli satışa çıkardı.

Doğan İnşaat Asfalt ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Tuzla şubesi açıldı!

Doğan İnşaat Asfalt ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Tuzla şubesi bugün Tuzla'da 50 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Doğan Hızlan: Eski yapıların kültüre kazandırılmasından yanayım!

Gazeteci, yazar, eleştirmen Doğan Hızlan İstanbul Eyüpsultan'daki 250 yıllık Rami Kışlası’na ilişkin olarak bazı açıklamalar yaptı.

Doğan TMGDK Danışmanlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Doğan TMGDK Danışmanlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 22 Aralık 2017'de açıldı.

İstanbul Doğan İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Doğan İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Naciye Doğan tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mimar Doğan İnan vefat etti!

The Sofa Hotel İstanbul çalışanlarından Cem İnan'ın babası Mimar Doğan İnan vefat etti. İnan'ın cenazesi bugün Ankara Kocatepe Camii'nden öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Cebeci Asrı Kabristanı'nda toprağa verilecek.

2005 yılında İstanbul Hilton, 255.5 milyon dolara Doğan Ailesi'nin!

2005 yılında Özelleştirme İdaresi tarafından satışa sunulan Türkiye'nin ilk beş yıldızlısı, 62 bin 337 metrekarelik alana kurulu, İstanbul Hilton'un yeni sahibi 255.5 milyon dolarla Aydın Doğan ve ailesi olmuş.

Esenyurt Doğan Araslı Cumhuriyet Meydanı imar planı tadilatı askıda!

Esenyurt Doğan Araslı Cumhuriyet Meydanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı bugün askıya çıktı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 20 Nisan 2015 tarihinde onayladığı plan 20 Temmuz'da askıdan inecek.

Doğan Çetin İstanbul Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Haberi

Doğan Çetin İstanbul Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı

Doğan Çetin kimdir?


Doğan Çetin 1976 yılında Ardahan'da doğdu. 1997 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Aynı üniversitenin İnşaat Mühendisliği Geoteknik Anabilimdalında 2001 yılında yüksek Lisans ve 2009 yılında doktora çalışmalarını tamamladı. 


Çetin, 1997-2001 yılları arasında özel sektörde çeşitli firmalarda şantiye şefi olarak çalıştıktan sonra 2003 yılında kamu hizmetine Beyoğlu Belediyesi İmar Müdürlüğünde mühendis olarak başladı. 2006-2009 yılları arasında İSKİ Atıksu İnşaat Dairesinde kontrol mühendisi olarak ve 2009-2012 yılları arasında Yıldız Teknik Üniversitesinde önce Destek Hizmetleri Şube Müdürü sonrasında Genel Sekreter Yardımcısı ve Yapı İşleri Daire Başkanı olarak yöneticilik görevlerinde bulundu. 


2012 yılında Yardımcı Doçent kadrosuna atanan Çetin aynı yıl doktora sonrası bilimsel araştırma yapmak amacıyla A.B.D New York eyaletinde Syracuse Üniversitesinde bulundu. Yurda döndükten sonra Aralık 2013’te Çevre...